Azİzem benİmkİnİde deĞİŞtİrİrmİsİn 8 mart
ok canmmm...yerimseniben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Azİzem benİmkİnİde deĞİŞtİrİrmİsİn 8 mart
yarencim ben 1 msj yasıom onu önderene kadar 2 sayfa ilerlionuzzyetişmee çalışcaamm
yasemin bu sohbet öle sarıoki bırakamıosun cicimm.sen benim bu sitedeki ilk arkadaşlarımdansın.uuuuy canım benim
opuyorumnanaktan sende benim canımsın güzel çiçegim ....
hosbuldummm:):):)degerlı arkadsalarımm:) kocamla ask tazaledıgımız ıcın bu aralar kapsama alanı dısında kalıorum bırazzz:) bazen gırıorum ozman da kımsecıkler olmuoı o ewde yokken fırsat buldukca gırıoruumm...bugun temızlık yaptım bıraz esım kızıo kendını yorma dıo :) ayy heycanlıyım 4 gunum kalldııı :):)
hosbuldummm:):):)degerlı arkadsalarımm:) kocamla ask tazaledıgımız ıcın bu aralar kapsama alanı dısında kalıorum bırazzz:) bazen gırıorum ozman da kımsecıkler olmuoı o ewde yokken fırsat buldukca gırıoruumm...bugun temızlık yaptım bıraz esım kızıo kendını yorma dıo :) ayy heycanlıyım 4 gunum kalldııı :):)
pardon ugur böcügüm le ben celdımmmm tek degılım artıkın....