• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

yarencim ben 1 msj yasıom onu önderene kadar 2 sayfa ilerlionuzz :D yetişmee çalışcaamm

yasemin bu sohbet öle sarıoki bırakamıosun cicimm.sen benim bu sitedeki ilk arkadaşlarımdansın.uuuuy canım benim

opuyorumnanaktan sende benim canımsın güzel çiçegim ....

hosbuldummm:):):)degerlı arkadsalarımm:) kocamla ask tazaledıgımız ıcın bu aralar kapsama alanı dısında kalıorum bırazzz:) bazen gırıorum ozman da kımsecıkler olmuoı o ewde yokken fırsat buldukca gırıoruumm...bugun temızlık yaptım bıraz esım kızıo kendını yorma dıo :) ayy heycanlıyım 4 gunum kalldııı :):)

hosbuldummm:):):)degerlı arkadsalarımm:) kocamla ask tazaledıgımız ıcın bu aralar kapsama alanı dısında kalıorum bırazzz:) bazen gırıorum ozman da kımsecıkler olmuoı o ewde yokken fırsat buldukca gırıoruumm...bugun temızlık yaptım bıraz esım kızıo kendını yorma dıo :) ayy heycanlıyım 4 gunum kalldııı :):)

hadi bakemmm inş. tutmuşturrr Şeniz

ohhh sefanız olsun inş.allahım hayırlı sonuçlar

ohhhh sefanız olsun kaydirigubbakcemile5
bende adetime 4gün varken test yapmıştım....

aynen cıcekcım ya bu ay cok umıtlıyımm ben:)) kızım sen azıze nın calıskan ogrencısısınn:) sen sınıfı gecersın bebekımm:)

hocgeldın pılav ustu nohutt:)) ee bebeısınle tamamlandınız artıkk:)

yaff o nıkıne yazdın gelıomusun...wazmıgectınn..gelmıcenmı...en sonunda getırttın kızz helall:):):):))

ya azızecımm bugun yağmak ıstedım ama cesarette edemedım beklıyım dedım ne bılımm:) cıcek sen yaptınmıtest

ya geççemezsem yawwww.abooooooooo ben nie böle oldum ki
sevgilier gününde yaparsam 2 gün kala yapmış olcam.çıkmazsa o gün çok üzülürüüüm senağlama

Back
X