- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
ben olmadım ama bu siteden olan arkadaşlarım var.kesinlikle genel anestezi öneriolar tatlım
ee ozman bende öyle olyım stres yapmam boşuna zaten utanıyom da en azından farketmeden biter
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben olmadım ama bu siteden olan arkadaşlarım var.kesinlikle genel anestezi öneriolar tatlım
yok teyzesii çok akıllı benım böcügümmm şimdilik hiç bı sotuum yok canım benım ılk hamılelegımdede zten ne mide bulantısı ne kusma hiç bi sorun yaşamamıştım...biraz karnımda sancı var böyle nasıl desem karıncalanma gibi ama rahatsız etmıyo evime geçtim bu arada kız kardşım geldı sagolsun benımle akşam üçük görümcemı istemeye geleceklermışdenohutcum,uğur böceğim nasıl bakalım.annesini üsmüo dimiiii
ee ozman bende öyle olyım stres yapmam boşuna zaten utanıyom da en azından farketmeden biter
hmmm anladım canımmmm okişşşş inşallah ayırlısı olucak iyi haber alıcaz hissediyom ben...hamıleyım ya hislerim çıkar belkım bide bu ay nedense çiçek ve selcanın hamıle olabılecegı hıssı var içim de hayırlısıyla inşllah...TATLIM İŞTE BU AY DOĞ.KONTROL HAPI MART AYINDA DA BU TESTLERDE Bİ SORUN ÇIKMAZSA TEDAVİ OLUCAK kaydirigubbakcemile5
yok teyzesii çok akıllı benım böcügümmm şimdilik hiç bı sotuum yok canım benım ılk hamılelegımdede zten ne mide bulantısı ne kusma hiç bi sorun yaşamamıştım...biraz karnımda sancı var böyle nasıl desem karıncalanma gibi ama rahatsız etmıyo evime geçtim bu arada kız kardşım geldı sagolsun benımle akşam üçük görümcemı istemeye geleceklermışde
hmmm anladım canımmmm okişşşş inşallah ayırlısı olucak iyi haber alıcaz hissediyom ben...hamıleyım ya hislerim çıkar belkım bide bu ay nedense çiçek ve selcanın hamıle olabılecegı hıssı var içim de hayırlısıyla inşllah...
evet canım iyi oldu kardeşimin gelmesi .....canımmmmdedigin gibi abla kardeş olduk burda çok şükür sizi buldugum için çok mutluyum ben ya...oooy akıllı bisim bebeğimiss.
kardeşinin geldiği iyi olmuş.ben tek kızım.benim ablam azize abla oldu.sizde kardeşlerim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gıcık görümce mi gidioo kocaya
bencede canımm.en rahatı.istersen arkadaşımı senin açtığın topiğe yönlendirim.o yaptırdı anlatsın sana olur mu
evt canım hayırlısı olsun inşallah....karışık bi durum canım.görümcenin işi zor hayrlısıııı
kızçeler rahim filmi hakkında bilgisi olan yardım etsin ????????????
AÇTIĞIM TOPİC BU TATLIM İYİ OLUR VALLA YA
hmmm anladım canımmmm okişşşş inşallah ayırlısı olucak iyi haber alıcaz hissediyom ben...hamıleyım ya hislerim çıkar belkım bide bu ay nedense çiçek ve selcanın hamıle olabılecegı hıssı var içim de hayırlısıyla inşllah...
kıslar nasılsınız bakeem nohutlu pılav senın hamıslıgın yenımı canım bayadır gıremıyom sıteye benımde 6 gunum kaldı
hoş geldın cnm evet çok yeni daha kese ble gözükmedi pazartesı inşallah gözükecek...kıslar nasılsınız bakeem nohutlu pılav senın hamıslıgın yenımı canım bayadır gıremıyom sıteye benımde 6 gunum kaldı