Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

nohutcum,uğur böceğim nasıl bakalım.annesini üsmüo dimiiii
yok teyzesii çok akıllı benım böcügümmm şimdilik hiç bı sotuum yok canım benım ılk hamılelegımdede zten ne mide bulantısı ne kusma hiç bi sorun yaşamamıştım...biraz karnımda sancı var böyle nasıl desem karıncalanma gibi ama rahatsız etmıyo evime geçtim bu arada kız kardşım geldı sagolsun benımle akşam üçük görümcemı istemeye geleceklermışde

TATLIM İŞTE BU AY DOĞ.KONTROL HAPI MART AYINDA DA BU TESTLERDE Bİ SORUN ÇIKMAZSA TEDAVİ OLUCAK kaydirigubbakcemile5
hmmm anladım canımmmm okişşşş inşallah ayırlısı olucak iyi haber alıcaz hissediyom ben...hamıleyım ya hislerim çıkar belkım bide bu ay nedense çiçek ve selcanın hamıle olabılecegı hıssı var içim de hayırlısıyla inşllah...

yok teyzesii çok akıllı benım böcügümmm şimdilik hiç bı sotuum yok canım benım ılk hamılelegımdede zten ne mide bulantısı ne kusma hiç bi sorun yaşamamıştım...biraz karnımda sancı var böyle nasıl desem karıncalanma gibi ama rahatsız etmıyo evime geçtim bu arada kız kardşım geldı sagolsun benımle akşam üçük görümcemı istemeye geleceklermışde

oooy akıllı bisim bebeğimiss.
kardeşinin geldiği iyi olmuş.ben tek kızım.benim ablam azize abla oldu.sizde kardeşlerim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

gıcık görümce mi gidioo kocaya

oooy akıllı bisim bebeğimiss.
kardeşinin geldiği iyi olmuş.ben tek kızım.benim ablam azize abla oldu.sizde kardeşlerim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

gıcık görümce mi gidioo kocaya
evet canım iyi oldu kardeşimin gelmesi .....canımmmmdedigin gibi abla kardeş olduk burda çok şükür sizi buldugum için çok mutluyum ben ya...

canım benım görümcelerin ikisiylede problemım var kişilik uyuşmazlıgımız var..karışık bi durum eşimin annesı felçlı hasta görümcem de ona bkıyo babası o nedenle evlenmesını istemiyor bakalım ne olack sonucu bende merak ediyorum...

hmmm anladım canımmmm okişşşş inşallah ayırlısı olucak iyi haber alıcaz hissediyom ben...hamıleyım ya hislerim çıkar belkım bide bu ay nedense çiçek ve selcanın hamıle olabılecegı hıssı var içim de hayırlısıyla inşllah...

inş.tatlışkom ya inş.

kıslar nasılsınız bakeem nohutlu pılav senın hamıslıgın yenımı canım bayadır gıremıyom sıteye benımde 6 gunum kaldı

ÇıÇeem Öyle bı topıc varmıŞ oradan okudum herŞeyı oradada kasılmalara karŞı genel anestezı dıyolar

Back
X