Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

evet özgecim bende aynen ölesenağlama
sende yokmu belirtiler bir hafta kalmışşşdelikafadulden
benimde 12 sinde ilacım bitiyo 16 17 en geç olmam lazımmmmalkisalkisalkis
inşlhhh bu ay görmeyiz kırmızılarıııı:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

slm kizlar nasilsiniz.ya benimde 5 gunum kaldi ama bende de hic bi belirti yok.benimde hic umudum yok zaten ama allah buyuk nasip tabiki..

evet özgecim bende aynen ölesenağlama
sende yokmu belirtiler bir hafta kalmışşşdelikafadulden
benimde 12 sinde ilacım bitiyo 16 17 en geç olmam lazımmmmalkisalkisalkis
inşlhhh bu ay görmeyiz kırmızılarıııı:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

yaa sanki biraz belirtiler var gibi ama ümitlenmek de istemiyom pek fazla.. adet olacak gibi kasıklarımda ağrı var 2-3 gündür özellikle.. ama adetten önce de olabilecek şeyler yani.. işte haftaya ptesi normalde günüm. ama bazen 1-2 gün atar.. o nedenle kendime ptesi-çarşamba arası diyomm..
ama biliyorum ki haftaya pazartesi olmazsam test yaparım ben.. kendimi tanıyorum çünkü.. delikafadulden

gamzelim inşllh hamişsindir tatlım:CüvCüv:
herşeyin hayırlısı...ne zamandır istiyosunuz???

özgecim bendede öle yaaa bendede çokk kötü bi uyku hali varr eşime sölüyorum diyoki yaa kaptırıyosun bak yine kendini geçen ayda miden bulanmıştıı:roflol::sm_cool:
ama annemde rüyasında bilezik takıyolarmış bana...görmüş şimdi anlattı...ayyyy heyecanlandım bilezik erkek çocuk demektir yoksa hamilemisin diyoooo:sm_cool: :sm_cool:

ya sizin ne güzel bekledgnz bi regl tarhi war benm oda yok tam 18 gün geçti hala tık yokkk çok moralm bozldu yaa dr a gitmeyede korkuyorumm sadece beklorummm boş boşşş 10.gün kan testi negatftii çünkü dahada test mest yapmadmm ...kesindir zatenn

özgecim bendede öle yaaa bendede çokk kötü bi uyku hali varr eşime sölüyorum diyoki yaa kaptırıyosun bak yine kendini geçen ayda miden bulanmıştıı:roflol::sm_cool:
ama annemde rüyasında bilezik takıyolarmış bana...görmüş şimdi anlattı...ayyyy heyecanlandım bilezik erkek çocuk demektir yoksa hamilemisin diyoooo:sm_cool: :sm_cool:

ah canım inşallah yaaa.. valla çok sabırsızlanıyorum ben de öğrenmek için...
çok çalıştık ama olmazsa da kısmet artık, önümüzdeki ay tekrar çalışırız napalım kaydirigubbakcemile delikafadulden

kuzey bendede adet düzensizliği vardı evlendiğim zaman bende her ay erteledim dkra gitmek için bende alttan muayene olmaya korkuyodumm ama sağolsun dktrum öle bi rahatlattıki anlatamam
şimdi hiç korkmuyorumm öle herşey normalllldelikafadulden
ama tatlım geciktirme bende 7 ay oluyor düzenli ilaç kullanıyorum uzatma arayı sorun olabilir canım
istersen dktrumu tavsiye ederimm istbldaymışsn

valla bizde özgecimm adam bile bıktı artık:kedi: daha bitmedimi o dönem diyoo:roflol: delikafadulden
bende yok yok olabilir diyorum ne diyim valla bende usandım ama çaktırmıyorumdelikafadulden

kuzey bendede adet düzensizliği vardı evlendiğim zaman bende her ay erteledim dkra gitmek için bende alttan muayene olmaya korkuyodumm ama sağolsun dktrum öle bi rahatlattıki anlatamam
şimdi hiç korkmuyorumm öle herşey normalllldelikafadulden
ama tatlım geciktirme bende 7 ay oluyor düzenli ilaç kullanıyorum uzatma arayı sorun olabilir canım
istersen dktrumu tavsiye ederimm istbldaymışsn

canım çok saol ii olur hangi dr ?canm bende adet düzensizliği yokki günü gününe olrdum bu ay böle oldu sat 17 ağustoss ama hala bişey yok kesin değilmdr demi ümitlenmiym boşaaa:KK43:geç döllenme falan olabilirmiii

canım ben medipolde leyla altuntaşa gidiyorum harika dktr çok ilgili sağolsunopuyorumnanaktan
bence bi kan tahlili daha yaptır kafan rahatlasın sonrada dkra git
hayırlısı olsun canım

iyi yapmişsınız canlarm.
sizde eycan var tabi...benden geçti artık...
bekle dur adet biticekte yumurtlama dönemi gelcekte....
bekle dur offff yaaaa.

X