Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

canım hemen kalkıp bonyo yapılmaz...
yatakta sırtüstü 20 yada 25 dk. yatık dur.
daha iyi olur canımmmm.

canım benimmm çok teşekkür ederim acemilik işte bu akşam ilk denemeyi yapayım barizemuszemus bende 2 dk durup banyoya koşuyordum :nazar: sizlerde olmasanız napardım inşallah hamile kaldığımda da senle paylaşımlarım olur bilmediğim o kadar çok şey var ki deneyimli olarak senin başının etini yerim galiba sorularımla iyi ki varsın tatlımopuyorumnanaktan

herzaman istediğini sorabilirsin tatlım...sen kaç yaşındaydın canım
canım benimmm çok teşekkür ederim acemilik işte bu akşam ilk denemeyi yapayım barizemuszemus bende 2 dk durup banyoya koşuyordum :nazar: sizlerde olmasanız napardım inşallah hamile kaldığımda da senle paylaşımlarım olur bilmediğim o kadar çok şey var ki deneyimli olarak senin başının etini yerim galiba sorularımla iyi ki varsın tatlımopuyorumnanaktan

canım kız kardeşim senin yaşında...ilk bebeğin dimi canım.

aaa ne güzel kız kardeşin varmış benim hep hevesim vardır kız kardeşim yok tek kızım kardeşimin erkek olduğunu öğrendiğim gün deliye dönmüştüm bebekken etmediğim kalmamıştı canımmm benim şimdi çok seviyorum tabi de ama:lepi: gene de kız kardeş başkadır. olursa ilk bebeğim olacak gerçi iki yıl önce bir düşük yaşamıştım ama çok erken evresiydi ondan sonra korkmuştum sıkı korunuyordum bu aya kadar şimdi sağlıklı bir bebeğim olsun istiyorum hayırlısıyla...

inşallah canım yerimseniben biz 3 kız kardeşiz çok güzel bişey gerçekten.
ben evliyim onlar bekar...bende 2. kız olsun çok istiyorum allahın izniyle :Saruboceq: bi oğlum var bide kız ayy çok süper olur valla...
bende 10 yıllık evliyim canım...nasıl geçti anlamadım bile.
sanki daha yeni evli gibiyim. buda eşimden kaynaklanıyo...
bana ilk günkü gibi davranıyo hiç üzmez canım kocam.
aaa ne güzel kız kardeşin varmış benim hep hevesim vardır kız kardeşim yok tek kızım kardeşimin erkek olduğunu öğrendiğim gün deliye dönmüştüm bebekken etmediğim kalmamıştı canımmm benim şimdi çok seviyorum tabi de ama:lepi: gene de kız kardeş başkadır. olursa ilk bebeğim olacak gerçi iki yıl önce bir düşük yaşamıştım ama çok erken evresiydi ondan sonra korkmuştum sıkı korunuyordum bu aya kadar şimdi sağlıklı bir bebeğim olsun istiyorum hayırlısıyla...

ne güzelll Allah mutluluğunuzu bozmasın en yakın zamanda da kat kat arttırsın :Saruboceq: maaşallah size hiç nazar değmesin. :nazar: iyi insanlar iyi düşünür ve mükafatını alır senin en güzel mükafatın ailen bence.. ömür boyunca bozulmasın inşaallah. evlilik çok güzel bir yaşam bir de eşin seni anlıyor ve sana hakettiğin değeri veriyorsa ne mutlu. bu zamanlarda doğru eşi bulmak cidden mucize. ben mucizemi buldum eşim benim en büyük şansım. bir tek diğer mucizem eksik o da inşallah bizi çok bekletmez

canım ben şimdilik kaçıyorum kociş gelmek üzere görüşürüz yine çok öpüyorum

kızlar kimse yokmu ben çok üşümeye başladım ayagıma patik giydim acaba adetmi olucam :çok üzgünüm:

ben 2 gun önce cuma ve ctesı normal idrar testi yaptım 2.cizgi silik çıktı gözle görülüyor ama çok silik yarını beklıyorum yarın sabah adet olmazsam birdaha test yapacağım

ayy yaaa geçmiyo dimi zaman..
5-7 arası benim regl tarihimde..
5 bitti sayılır.
2 gün daha gelmese....

o koskoca bir ay geçiyor da iki üç gün geçmek bilmiyor benim en çok strese girdiğim günler delikafadulden

kızlar kimse yokmu ben çok üşümeye başladım ayagıma patik giydim acaba adetmi olucam :çok üzgünüm:

canım sende testta ikinci çizgi silik çıkmamış mıydı? yanlış mı hatırlıyorum acep? CADIARZU
yahu ikinci çizgi silikte olsa cıktıysa hamilesin sen çok büyük ihtimal yaa.. test sonuçlarının resimli gösterildiği bir konu var ona baktın mı? o resimdekilerin hepsi pozitifmiş. ki çogu da silik :jeyyar:

ya bide kızlar bişey sormak istiyorum adet gününden 1 hafta önce veya 10 gnü öncede çıkarmı bu testte anlamadımmmCADIARZUkafamçokkarıştı

ya bide kızlar bişey sormak istiyorum adet gününden 1 hafta önce veya 10 gnü öncede çıkarmı bu testte anlamadımmmCADIARZUkafamçokkarıştı

yok canım yaa okudugum kadarıyla çok nadir çıkıyomuş. boşver bence hiç yapma.. adet gününde olmazsan yap bence.. hatta kesin sonuç için genelde adet gününü de geçmesi gerekebiliyor...
ama o kadar yapmak istiyorsan adet gününde yap, çıkmazsa ve hala adet olmamışsan 2-3 gün soora tekrar yap delikafadulden delikafadulden

kızlar eylül ayındaki hamilemiz özlemde ayaklarımüşüyo diyodu.
ve hamile şimdi. sen kesin hamişsin tatlım

özgecim zaten ben kesin karar aldım yapmamaya sonra insan daha kötü oluyo
moral olarak sıfır kalıyosunn:sinifsinif:
ben merak ettim nasıl çıkıyomuş diyeeyerimseniben

özgecim zaten ben kesin karar aldım yapmamaya sonra insan daha kötü oluyo
moral olarak sıfır kalıyosunn:sinifsinif:
ben merak ettim nasıl çıkıyomuş diyeeyerimseniben

valla bazısında çıkıyo ama nası çıkıyo ben de anlamıyom CADIARZU

belki onlarda erken döllenme falan olmuş oluyordur, o nedenle çıkıyordur..
ben de kendimi o kadar şanslı görmediğim ve erken çıkmayacağından emin olduğum için yapmıyom gamyoncuiremsu

X