İnşallh arkadaşım ya sen kaçıncı haftandasın ben 11 oldum perşembe kontrolüm var test yapılır belki ya da gün verilirValla ne olacak böyle inşallah 12. Haftada içimizi rahatlatan haberler alırız
Kofimm, büyüdü mü bebiş, erkek mi seninki deoğlanlar geliyor gümbür gümbür maşallah herkesinki erkek, bi tek nosking var sanırım 2 kız benim gönlüm de kızlardan yana, tatlı oluyolar minicik bıcırık sağlıklı olsunlar önemli değil tabi
Seninkiyle ilgili hislerim çok değişken valla ne çıkacak ben de çok merak ediyorum
Allah razı olsun serracımCanım benim hoşgeldin özlettin kendini
biz seni dinleniyor sanırken neler yaşamışsın inan çok üzüldüm.. Ama bir yandan da mücadeleyi bırakmamana çok sevindim. Öylesine de olsa hemen arkasından tekrar denemek güç ister sen hem denemiş hem kendini yıpratmamışsın çok şükürŞimdi histeroskopi çatlatma iğnesi gibi düşüncelerin var okuduğuma göre belki de senin bebeğin böyle doğal yollardan gelmeek istiyor kısmet yeter ki sağlıkla gelsin inşallah annesini daha da bekletmeden
bişey kalmamış 10 güne öğreneceksinValla göbek büyüdü bebek de büyümüştür zaarcinsiyet benim hâlâ muamma canım. Bidaha ki çarşamba netleşir umarım
Bi arkadaşa atmıştım foto erkek dedi yerine göre. Ben de hep öyle hissediyorum. Dr'da öyle hissetti. Arkadaşlar da öyle hissediyor. Bu kadar insan yanılıyor olamaz herhaldeHele dur büyüyüp çalışsınlar tedavi masraflarını çıkarsınlar veririz
Nub falan baktirdin mi genel tahminler ne diyor acaba? Kontrol haftaya mi?
Eşim bugün dr'umun olduğu hastaneye gidiyor. Gece tutturdu sen de gel işte bi baksın diyorbişey kalmamış 10 güne öğreneceksinhakkında hayırlısı olsun, sağlıkla büyüsün canım
Gönlündeki neyse o olsun koficim yeter ki hayırlı sağlıklı aklı basında evlatlar olsunlarBi arkadaşa atmıştım foto erkek dedi yerine göre. Ben de hep öyle hissediyorum. Dr'da öyle hissetti. Arkadaşlar da öyle hissediyor. Bu kadar insan yanılıyor olamaz herhalde
Amin aynen öyle canım, karı koca hiçbir zaman bi tercihimiz olmadı inan. Ama merak çok var işte. Öğrensek bir oh deyip rahat rahat isim konusuna dalıcaz, ciciler alıcaz ufaktanGönlündeki neyse o olsun koficim yeter ki hayırlı sağlıklı aklı basında evlatlar olsunlar
Canım igm pozitif demek daha önce geçirmişsin ve bağışıklığın var demek. Korkulacak birşey değil bilakis güzel bir şeykızlar şuan aşırı telaşlıyım lütfen bilen biri yardımcı olabilir mi? toksoplazma sonucum pozitif mi çıköış demek oluyor bu napıcam ben şmdiEki Görüntüle 2801846
Sağlıkla gelsin canım, Allah gönlüne göre versin hayırlısıysa
Sağolasın bacım ben de bana çok merak ediyom ilginç durumlar oluyo hepSeninkiyle ilgili hislerim çok değişken valla ne çıkacak ben de çok merak ediyorum
Gönlündeki neyse o olsun inşallah
Sağolaısn bacım cümlemizin inşallah şu 2022 gelmeden hepinizin gebelik haberini almak nasip olsun inşallah hep buradayızSağlıkla gelsin canım, Allah gönlüne göre versin hayırlısıysa
Bende de çıkıyo yüzümde hatta sırtımda da çıktıGünaydın kızlar
15. Haftadayım ve gebeligimin en başından beri yüzümü sivilce bastı. Biri geciyor diğeri cikiyor bazen 2 3 yerde aynı anda çıkıyor. Gebelik öncesi pürüzsüzdü cildim çok güzeldi ama şimdi mayın tarlasına döndü
Sizde durumlar nedir hanimlar
Bence 1 ay dinlen hem de dediğin testler yapılır vücudun dinç okur bu 1 aylık sürede de yemek içmeme güzelce dikkat et dene tabiki 2 embriyon niye çöp olsunKızlar şimdi doktordan geldik, aslında gitmeden önce eşimle karar almıştık biraz ara verelim doğal deneyelim diye, şimdi doktor 2 embriyonuz kaldı güzel sona yaklaşıyoruz falan deyince eşim yine alevlendiHazır embriyomuz varken koydursak mı diyor. En azından 1 ay ara vereyim di mi? Bi de kromozom analizi ve trombofili testi yaptırdık, sonuçları 3 haftaya çıkacak. Yarın da histeroskopi için başka bir doktorla görüşeceğim, bu ayı pas geçeyim tüp bebek için değil mi
Karascan elinde embriyon varsa arayı çok açma tabii ki deKızlar şimdi doktordan geldik, aslında gitmeden önce eşimle karar almıştık biraz ara verelim doğal deneyelim diye, şimdi doktor 2 embriyonuz kaldı güzel sona yaklaşıyoruz falan deyince eşim yine alevlendiHazır embriyomuz varken koydursak mı diyor. En azından 1 ay ara vereyim di mi? Bi de kromozom analizi ve trombofili testi yaptırdık, sonuçları 3 haftaya çıkacak. Yarın da histeroskopi için başka bir doktorla görüşeceğim, bu ayı pas geçeyim tüp bebek için değil mi
Benim daha hamile olduğumu bilmeden başladı ki ergenlikte bile sivilce bilmem. Çenemde resmen organ gibi cıktıGünaydın kızlar
15. Haftadayım ve gebeligimin en başından beri yüzümü sivilce bastı. Biri geciyor diğeri cikiyor bazen 2 3 yerde aynı anda çıkıyor. Gebelik öncesi pürüzsüzdü cildim çok güzeldi ama şimdi mayın tarlasına döndü
Sizde durumlar nedir hanimlar
Öyle yapacağım sanırım kadercim, 1 ay bekleyip kendime geleyim, bu arada şu histeroskopiyi yaptırabilirsem süper olacak, bugün yine sordum kendi doktorum gerek yok dedi, parasını verecem yapsana işte be adam diye bağırasım geldi. Yarın başka doktora gidecem bakalım işlem için gün verebilecek mi o da muamammaBence 1 ay dinlen hem de dediğin testler yapılır vücudun dinç okur bu 1 aylık sürede de yemek içmeme güzelce dikkat et dene tabiki 2 embriyon niye çöp olsun
Korkuyorum koficim yaa, geçen ay da ara verecem yaptırmıcam dedim, doktor çıkışı estrofem kullanırken buldum kendimiKarascan elinde embriyon varsa arayı çok açma tabii ki deburda en mühim kriter senin kendini hazır hissedip hissetmemen. 1 ay beklemek istiyorsan bekle canım. Hayırlısıyla gelsin minik kuş