Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Nosking tek başına kız kontenjanını doldurdu ben de istiyom kız

Günaydın kızlar
15. Haftadayım ve gebeligimin en başından beri yüzümü sivilce bastı. Biri geciyor diğeri cikiyor bazen 2 3 yerde aynı anda çıkıyor. Gebelik öncesi pürüzsüzdü cildim çok güzeldi ama şimdi mayın tarlasına döndü
Sizde durumlar nedir hanimlar

Allah razı olsun serracım hepimiz bir mücadele içindeyiz, tüp bebek tutsa da tutmasa da bu mücadelenin içinde buluyoruz kendimizi. Benimki öylesine oyalanma çabaları, bakalım zaman ne süprizler yapacak sen de sağlıkla al bebişi kucağına inşallah canım

Hele dur büyüyüp çalışsınlar tedavi masraflarını çıkarsınlar veririz
Nub falan baktirdin mi genel tahminler ne diyor acaba? Kontrol haftaya mi?
Bi arkadaşa atmıştım foto erkek dedi yerine göre. Ben de hep öyle hissediyorum. Dr'da öyle hissetti. Arkadaşlar da öyle hissediyor. Bu kadar insan yanılıyor olamaz herhalde

bişey kalmamış 10 güne öğreneceksinhakkında hayırlısı olsun, sağlıkla büyüsün canım
Eşim bugün dr'umun olduğu hastaneye gidiyor. Gece tutturdu sen de gel işte bi baksın diyor eee dedim göstermezse 1 hafta sonra bidaha mı ultarona giriyim? Bekleyelim o da iyice büyüsün. Biraz daha net görürüz

Bi arkadaşa atmıştım foto erkek dedi yerine göre. Ben de hep öyle hissediyorum. Dr'da öyle hissetti. Arkadaşlar da öyle hissediyor. Bu kadar insan yanılıyor olamaz herhalde
Gönlündeki neyse o olsun koficim yeter ki hayırlı sağlıklı aklı basında evlatlar olsunlar

Gönlündeki neyse o olsun koficim yeter ki hayırlı sağlıklı aklı basında evlatlar olsunlar
Amin aynen öyle canım, karı koca hiçbir zaman bi tercihimiz olmadı inan. Ama merak çok var işte. Öğrensek bir oh deyip rahat rahat isim konusuna dalıcaz, ciciler alıcaz ufaktan

kızlar şuan aşırı telaşlıyım lütfen bilen biri yardımcı olabilir mi? toksoplazma sonucum pozitif mi çıköış demek oluyor bu napıcam ben şmdiEki Görüntüle 2801846
Canım igm pozitif demek daha önce geçirmişsin ve bağışıklığın var demek. Korkulacak birşey değil bilakis güzel bir şey

Kızlar şimdi doktordan geldik, aslında gitmeden önce eşimle karar almıştık biraz ara verelim doğal deneyelim diye, şimdi doktor 2 embriyonuz kaldı güzel sona yaklaşıyoruz falan deyince eşim yine alevlendi Hazır embriyomuz varken koydursak mı diyor. En azından 1 ay ara vereyim di mi? Bi de kromozom analizi ve trombofili testi yaptırdık, sonuçları 3 haftaya çıkacak. Yarın da histeroskopi için başka bir doktorla görüşeceğim, bu ayı pas geçeyim tüp bebek için değil mi

Bende de çıkıyo yüzümde hatta sırtımda da çıktı

Bence 1 ay dinlen hem de dediğin testler yapılır vücudun dinç okur bu 1 aylık sürede de yemek içmeme güzelce dikkat et dene tabiki 2 embriyon niye çöp olsun

Karascan elinde embriyon varsa arayı çok açma tabii ki de burda en mühim kriter senin kendini hazır hissedip hissetmemen. 1 ay beklemek istiyorsan bekle canım. Hayırlısıyla gelsin minik kuş

Benim daha hamile olduğumu bilmeden başladı ki ergenlikte bile sivilce bilmem. Çenemde resmen organ gibi cıktı göğüslerimde çok çıktı yağlandı diye herhalde hala da devam ediyor minik minik

Bence 1 ay dinlen hem de dediğin testler yapılır vücudun dinç okur bu 1 aylık sürede de yemek içmeme güzelce dikkat et dene tabiki 2 embriyon niye çöp olsun
Öyle yapacağım sanırım kadercim, 1 ay bekleyip kendime geleyim, bu arada şu histeroskopiyi yaptırabilirsem süper olacak, bugün yine sordum kendi doktorum gerek yok dedi, parasını verecem yapsana işte be adam diye bağırasım geldi. Yarın başka doktora gidecem bakalım işlem için gün verebilecek mi o da muamamma
Karascan elinde embriyon varsa arayı çok açma tabii ki de burda en mühim kriter senin kendini hazır hissedip hissetmemen. 1 ay beklemek istiyorsan bekle canım. Hayırlısıyla gelsin minik kuş
Korkuyorum koficim yaa, geçen ay da ara verecem yaptırmıcam dedim, doktor çıkışı estrofem kullanırken buldum kendimi bu ay bi toparlanayım, kafam da çok karışık sürekli fikir değiştiriyorum, en sevmediğim insan tipi oldum çıktım hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…