ben hamile kalmadan cok iştahli biriydim. son 1 yılda 12 kilo aldım hatta yiye yiye .Keşke ben de kilo verenlerden olmasa da az kilo alanlardan olsaydım
Yat yat zaman geçmiyor ki çok şükür yarıladık ama. Inşallah bundan sonrası rahat geçer
canım tutunuyorsa saglıklıdır diye yoeum yapılıyor ama saglıksızda tutunabilir . onu hamilelikte kandan tespit edebiliyor . gebe kalmadan ngs yaptırmak maliyetli diye herkese önermiyorlar. tek embriyo için 3000 falan demişlerdi bize .Canım bende bunu merak ettim. Açıkcası çok bilgim yok tüp bebek işine balıklama daldık gibi birşey oldu.Şimdi biz yaptırmadık bizden hiç istemediler ngs , bizde eşimde hız ve morfoloji iyi değildi. Şuan transfer tuttu çok şükür ama acaba sağlıklı olmaları için illa baktırmak mı gerekiyor du bilemiyorumSağlıklı olmayanlar mı tutmuyor diyeceğiz. Bazen içim sıkılıyor Allah a emanet
+35 doğumda ben o zamanben hamile kalmadan cok iştahli biriydim. son 1 yılda 12 kilo aldım hatta yiye yiye .
sende iki tane var normal kilo alman . ztn asıl son 3 ay alınıyormş nolcak bakalım sonumuz
İnşallah canım Allah a emanetcanım tutunuyorsa saglıklıdır diye yoeum yapılıyor ama saglıksızda tutunabilir . onu hamilelikte kandan tespit edebiliyor . gebe kalmadan ngs yaptırmak maliyetli diye herkese önermiyorlar. tek embriyo için 3000 falan demişlerdi bize .
içine ferah tut . dogal yolla oldugunda da bilmiyoruz ki . bu da öyle
Tebrikk ederim hayırlı olsun senin tutmuş artık bunları düşünme zaten sağlıksız olursa genelde düşük oluyor rabbim ne güzel yaratmış sağlıksız olanı vücut dışarı atıyor ben Dr sordugumda bu şekilde transfer olsa ne olurdu diye ya tutunmaz yada tutunsa bile düşer demişti en iyi ihtimal bu aslında düşmesi sagliksizsa düşsün tabikide birde düşmezse devam ederse anomalili bebek oluyormuş sanırsam tabiki rabbim bilir ben sadece araştırdığım kadarıyla bu u şekilde birde şöyle iyiliği var ngs yaptırmanın sağlıklı değilse boşa transfer olmuyorsun ama soylede hı durum var sağlıklı olan rahimde hücreler cogalirken sagliksizsa olabiliyormuş diyorumya çok karışık bu isler aklım almiyor araştırdıkça içinden çıkılmaz oluyor birazda sakin olup rabbim bilir demek gerek yinede biz elimizden geleni yapalımCanım bende bunu merak ettim. Açıkcası çok bilgim yok tüp bebek işine balıklama daldık gibi birşey oldu.Şimdi biz yaptırmadık bizden hiç istemediler ngs , bizde eşimde hız ve morfoloji iyi değildi. Şuan transfer tuttu çok şükür ama acaba sağlıklı olmaları için illa baktırmak mı gerekiyor du bilemiyorumSağlıklı olmayanlar mı tutmuyor diyeceğiz. Bazen içim sıkılıyor Allah a emanet
Bende de var klomen ve femara, aklıma gelmedi değil, kendi kendime kullansam bi de üstüne ovitrelle alıp çatlatsam dedimBenim hormonların falan gayet normal hiç bı problem yok aslında sen bı iç bakalım canım bende bı arastirayim bana yumurta geliştirici birşey lazımartık ne yapacağımı şaşırdım evde çatlatma ignem var olmadı kendim tedavi uygulayacağım kendime klomen içip sonrada çatlatma iğnesi yaşadığım yerde küçük düzgünce bı yumurtlama takibide yaptiramiyorum bu işe bı el atmam gerek
Canım ben seni ailenin yanına vakit geçiriyorsun zannediyordum hep masallah ne ara transfer oldun canım üzüldüm senin adına hayirlisi böyleymiş diyelim bu arada doktorun bisey dedimi negatif olunca yani bi sebebi varmıymış.Kızlar herkese selam, sizleri çok özledimbiraz okuyabildim yazdıklarınızı, cinsiyetleri öğrenenler bile var maşallah büyümüş bebeler herkesi tebrik ederim, sağlıkla alın kucağınıza inşallah canlarım @ayguldiyebiri bacım en taze sensin sanırım, tebrik ederim Ssevincli hadi önümüzdeki ay senin de güzel haberlerini alalım inşallah. Herkesi çok özlemişim, koficim, kadercim, umutbebekcim, arzurumcum, badecim, serracım.
Ben bu süre zarfında bir transfer daha oldum, o da tutmadı, öylesine koydurmuştum zaten sırf embriyolar bitsin diye, hiç üzülmedim, transfer günü sanki muayeneye gitmişim gibi koydurdum eve geldim iş güç devam ettim, ilaçlarımın saatine bile özen göstermedim, hiç idrar testi yapmadım, direk 9. Gün kanda baktırıp negatifi alır almaz ilaçları bıraktım. Yarın doktorla görüşmem var, kalan 2 embriyoyu hiç koydurasım yok, hiç. Hayıt tohumu aldım onu kullanıyorum, faydasını gören çok olmuşUmut_bebek cim sen de bi dene istersen.
Aynen öyle bebeğim doğru teşhisKadınsan ve dinlenmek istiyorsan hızlı olmak zorundasın baska çaren yok bebeğim
Ben birde pcos var ucuz 5iz olursa birdeBende de var klomen ve femara, aklıma gelmedi değil, kendi kendime kullansam bi de üstüne ovitrelle alıp çatlatsam dedimbenim de hormonlarımda bi sıkıntı yok, yumurtam da iyi gelişiyor, klomen falan içsem 2 3 tane oluyor yumurtam, cesaret edemem ona, ama çatlatma iğnesi hiç fena fikir değil embriyolarım hepsi 5. Gün çok iyi kalite demişlerdi, hatta çözdürdükleri gün çok iyi reaksiyon alıyoruz hemen canlanıyorlar dediler, 2 dir sonuç negatif
Aynen sonradan değişebiliyor yanılabiliyorlar Allah kızında erkeğin de hayırlısını sağlıklısını versin hakkımızda olana razıyızYa aslinda 12+6 da gittim sordugumda kiza benziyor ama net degil dedi sonra 1 ay sonraya randevuya gittim 16+4 oldu anca da netlesmistir
Gerçekten çok karışıkmış yani olumsuz olacaksa anne rahminde bile oluyor öyleyse. Allah ne dilerse o gerçekten aslında ama insan tabi mecbur kalırsa tabi yaptırılır . Çok sağol çok teşekkür ederim artık tevekkül edeceğim,inşallah Allah sağlıklı , hayırlı evlatlar nasip etsin sanadaTebrikk ederim hayırlı olsun senin tutmuş artık bunları düşünme zaten sağlıksız olursa genelde düşük oluyor rabbim ne güzel yaratmış sağlıksız olanı vücut dışarı atıyor ben Dr sordugumda bu şekilde transfer olsa ne olurdu diye ya tutunmaz yada tutunsa bile düşer demişti en iyi ihtimal bu aslında düşmesi sagliksizsa düşsün tabikide birde düşmezse devam ederse anomalili bebek oluyormuş sanırsam tabiki rabbim bilir ben sadece araştırdığım kadarıyla bu u şekilde birde şöyle iyiliği var ngs yaptırmanın sağlıklı değilse boşa transfer olmuyorsun ama soylede hı durum var sağlıklı olan rahimde hücreler cogalirken sagliksizsa olabiliyormuş diyorumya çok karışık bu isler aklım almiyor araştırdıkça içinden çıkılmaz oluyor birazda sakin olup rabbim bilir demek gerek yinede biz elimizden geleni yapalım
Sevinçlimm yok canım gidemedik daha, eşimin işleri dolayısıyla uzadı biraz gidişimiz, doktor da hadi deneyelim deyince koydurdum bi tane daha, Allah var ilaçlardan iğnelerden ve transfer sonrası bekleme sürecinden bıktığım için hiç istemedim, onun da tutası yokmuş zaten, daha görüşmedim doktorla yarın randevum var, hiç gidesim yok. Hep aynı şeyleri söylüyorlar zaten. 2 tane kaldı hepsi iyi kalite demişlerdi, onlara da ngs falan yaptırmıcam, dursunlar şimdilik, ben başa döndüm çatlatma iğnelerine hayıt çaylarına falanCanım ben seni ailenin yanına vakit geçiriyorsun zannediyordum hep masallah ne ara transfer oldun canım üzüldüm senin adına hayirlisi böyleymiş diyelim bu arada doktorun bisey dedimi negatif olunca yani bi sebebi varmıymış.
Diğerleri için biraz zaman ver kendine biraz dinlen bu süreç gerçekten çok yoruyor rabbim tez vakitte sağlıkla nasip etsin inşallah
Canım biz de seni özledik içimden diyordum bu kız görünmüyor nerelerde diyeKızlar herkese selam, sizleri çok özledimbiraz okuyabildim yazdıklarınızı, cinsiyetleri öğrenenler bile var maşallah büyümüş bebeler herkesi tebrik ederim, sağlıkla alın kucağınıza inşallah canlarım @ayguldiyebiri bacım en taze sensin sanırım, tebrik ederim Ssevincli hadi önümüzdeki ay senin de güzel haberlerini alalım inşallah. Herkesi çok özlemişim, koficim, kadercim, umutbebekcim, arzurumcum, badecim, serracım.
Ben bu süre zarfında bir transfer daha oldum, o da tutmadı, öylesine koydurmuştum zaten sırf embriyolar bitsin diye, hiç üzülmedim, transfer günü sanki muayeneye gitmişim gibi koydurdum eve geldim iş güç devam ettim, ilaçlarımın saatine bile özen göstermedim, hiç idrar testi yapmadım, direk 9. Gün kanda baktırıp negatifi alır almaz ilaçları bıraktım. Yarın doktorla görüşmem var, kalan 2 embriyoyu hiç koydurasım yok, hiç. Hayıt tohumu aldım onu kullanıyorum, faydasını gören çok olmuşUmut_bebek cim sen de bi dene istersen.
Tabiki benim ngs gönderdiğimiz sağlıksız geldi onu imha ettirdik bunu Allah'a emanet dedik transfer oldu 5bucuk haftalık düşük oldu şimdi beni sardı korku acaba diğerlerinde sagliksizmi diye sağlıklı geleni transfer ettiklerinde de ya hiç tutmuyor yada dusukte olabiliyor yani garantisi yok rabbim ol demezse olmaz kesinlikle hamilelikten sonrasında asıl iş ben bile Dr gittiğinde kalbim yerinden çıkacak gibi oluyordu kese gorecegimde ilerleyen dönemde bebek büyüyormu suyu kilosu boyu derken ooo uzayıp gider sakin olmak gerek oda kişilik meselesi ben asla olamıyorum sakınGerçekten çok karışıkmış yani olumsuz olacaksa anne rahminde bile oluyor öyleyse. Allah ne dilerse o gerçekten aslında ama insan tabi mecbur kalırsa tabi yaptırılır . Çok sağol çok teşekkür ederim artık tevekkül edeceğim,inşallah Allah sağlıklı , hayırlı evlatlar nasip etsin sanadahepimizede inşallah. Buradaki bütün arkadaşlar duamda
Bizde de aynı problem vardı hatta sayı da da sıkıntı vardı. Benimde tuttu ama bende hep içimden geçiriyorum acaba baktırsamıydık diyeCanım bende bunu merak ettim. Açıkcası çok bilgim yok tüp bebek işine balıklama daldık gibi birşey oldu.Şimdi biz yaptırmadık bizden hiç istemediler ngs , bizde eşimde hız ve morfoloji iyi değildi. Şuan transfer tuttu çok şükür ama acaba sağlıklı olmaları için illa baktırmak mı gerekiyor du bilemiyorumSağlıklı olmayanlar mı tutmuyor diyeceğiz. Bazen içim sıkılıyor Allah a emanet
Evet klomenin doktor kontrolünde olması lazım. Ama çatlatma iğnesi vurabilirim yumurtam 17-18mm olduğunda, belki denerim bu ayBen birde pcos var ucuz 5iz olursa birdebende cesaret edemem canım doktor kontrolünde olması gereken ilaç bunlar sonra birde kist falan olur ugrasmayalim siramizi bekleyelim rabbim elbet bir gün verecektir inşallah daha uzun sürmez 5.gune gitmesi çok güzel ilki tutmuştu sonraki ikisi tutmadı zaten ilk başta en kalitelileri transfer ediyorlar sonra sırasıyla bı yik daha geri olanları histeroskobi falan oldunmu sen canikom?
Kuzum hakkında hayırlısı olsun inşallahSevinçlimm yok canım gidemedik daha, eşimin işleri dolayısıyla uzadı biraz gidişimiz, doktor da hadi deneyelim deyince koydurdum bi tane daha, Allah var ilaçlardan iğnelerden ve transfer sonrası bekleme sürecinden bıktığım için hiç istemedim, onun da tutası yokmuş zaten, daha görüşmedim doktorla yarın randevum var, hiç gidesim yok. Hep aynı şeyleri söylüyorlar zaten. 2 tane kaldı hepsi iyi kalite demişlerdi, onlara da ngs falan yaptırmıcam, dursunlar şimdilik, ben başa döndüm çatlatma iğnelerine hayıt çaylarına falanbakalım kısmetimizde ne var. Sen ne yptın Regl oldun mu başladın mı transfer hazırlığına
Hadi bakalım esindede problem yoksa neden olmasın inşallah iyiolmus aldığın randevu histeroskobide bakılsın belki rahimde bir sorun olabilir inşallah yokturda hsgde birşey varmiydi temizmiydi adet bitiminden hemen sonra yapılması gerek diye biliyorum canimEvet klomenin doktor kontrolünde olması lazım. Ama çatlatma iğnesi vurabilirim yumurtam 17-18mm olduğunda, belki denerim bu ayhisteroskopi için başka bir kadın doğumcudan randevunaldım, hafta içi gidip görüşeceğim, ne zaman yapılabilir diye, bu adetimle yapabilirse hemen yaptıracağım canım
Aynen öyle oldu kadercimCanım biz de seni özledik içimden diyordum bu kız görünmüyor nerelerde diyebence ara ver hem yoruldun hem de psikolojik olarak olmayacak diye gitmişsin biraz kendini gerçekleştiren kehanet olmuş seninki öyle ki ilaçlarını bile düzenli kullanmamışsın. Doktoruna görüş embriyolar dan eminsen tabiki koydu ama kafa olarak hazır olduğun zaman
Yok eşimin de değerleri normal, üstelik varikosel ameliyatı olmuş 13 yıl önce, ama gayet normal çıktı testleri. Hgs çektirmiştim bişey çıkmadı, ama histeroskopi daha detaylı tabiHadi bakalım esindede problem yoksa neden olmasın inşallah iyiolmus aldığın randevu histeroskobide bakılsın belki rahimde bir sorun olabilir inşallah yokturda hsgde birşey varmiydi temizmiydi adet bitiminden hemen sonra yapılması gerek diye biliyorum canim