Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Hay Allah neden öyle oluyor acaba dur bakalım biraz dinlen hem bedenin hem kafan rahat etsin vardır bir hayır dualarım seninle valla inşallah güzel haber alıcaz senden de rç

Yok eşimin de değerleri normal, üstelik varikosel ameliyatı olmuş 13 yıl önce, ama gayet normal çıktı testleri. Hgs çektirmiştim bişey çıkmadı, ama histeroskopi daha detaylı tabi
Şuan değerleri iyiyse neden olmasın canım tabiki histeroskobi daha garanti yine kibristami deneyeceksin tedavi

Şuan değerleri iyiyse neden olmasın canım tabiki histeroskobi daha garanti yine kibristami deneyeceksin tedavi
Histeroskopiyi kıbrısta yaptıracağım inşallah, o zamana kadar türkiyeye gidebilirsek orda da deneyebilirim, herşeye baştan başlayasım var

Histeroskopiyi kıbrısta yaptıracağım inşallah, o zamana kadar türkiyeye gidebilirsek orda da deneyebilirim, herşeye baştan başlayasım var
Kafan karıştı zaten ordaki tedaviyle alakalı da birde Türkiye'de dene istersen karar verirsin bu süreçte hem pskolojikmende rahatlarsın canım benim

Ay evlilik yılımı da bilirimiş bak seeen
Kofimm, büyüdü mü bebiş, erkek mi seninki de oğlanlar geliyor gümbür gümbür maşallah herkesinki erkek, bi tek nosking var sanırım 2 kız benim gönlüm de kızlardan yana, tatlı oluyolar minicik bıcırık sağlıklı olsunlar önemli değil tabi

Canım benim hoşgeldin özlettin kendini
biz seni dinleniyor sanırken neler yaşamışsın inan çok üzüldüm.. Ama bir yandan da mücadeleyi bırakmamana çok sevindim. Öylesine de olsa hemen arkasından tekrar denemek güç ister sen hem denemiş hem kendini yıpratmamışsın çok şükür Şimdi histeroskopi çatlatma iğnesi gibi düşüncelerin var okuduğuma göre belki de senin bebeğin böyle doğal yollardan gelmeek istiyor kısmet yeter ki sağlıkla gelsin inşallah annesini daha da bekletmeden

Seni 2012 gelinlerinde görmüşler
Nasıl gidiyor gebeliğin cinsiyeti öğrendiniz mi
Nerden görmüşler yandan mı? iyi şükür şekerim yok bi sıkıntı şimdilik. Senin kızlar ne alemde benim bu değil önümüzdeki çarşamba netleşir. Biz de merakla bekliyoruz bakalım

Nerden görmüşler yandan mı? iyi şükür şekerim yok bi sıkıntı şimdilik. Senin kızlar ne alemde benim bu değil önümüzdeki çarşamba netleşir. Biz de merakla bekliyoruz bakalım
Heyecanla bekliyoruz aslında şimdiye söylerlerdi demek kız olma ihtimali daha yüksek
Benimkiler içerde mahmut tuncercilik oynuyorlar bi mendilleri eksik

Valla göbek büyüdü bebek de büyümüştür zaar cinsiyet benim hâlâ muamma canım. Bidaha ki çarşamba netleşir umarım

Heyecanla bekliyoruz aslında şimdiye söylerlerdi demek kız olma ihtimali daha yüksek
Benimkiler içerde mahmut tuncercilik oynuyorlar bi mendilleri eksik
Oooo halay kardeşler geliyor demek ki teyy teeyyy 12. Hafta gittim ben en son. Dr'a sordum çok erken dedi ama atıyorum erkek bakalım tutucak mı dedi senin kızlar çok kısmetli valla seç beğen al. Damatlar dizi dizi

Oooo halay kardeşler geliyor demek ki teyy teeyyy 12. Hafta gittim ben en son. Dr'a sordum çok erken dedi ama atıyorum erkek bakalım tutucak mı dedi senin kızlar çok kısmetli valla seç beğen al. Damatlar dizi dizi
Hele dur büyüyüp çalışsınlar tedavi masraflarını çıkarsınlar veririz
Nub falan baktirdin mi genel tahminler ne diyor acaba? Kontrol haftaya mi?

kızlar şuan aşırı telaşlıyım lütfen bilen biri yardımcı olabilir mi? toksoplazma sonucum pozitif mi çıköış demek oluyor bu napıcam ben şmdi

Çok zorlu süreçler bende bir türlü rahat olamıyorum

Hayıt suyunu kullanmıştım bende , aynı dönemde de eşim çakşır suyu içmişti faydası oldu mu bilmiyorum tabi ama tuttu bizimki Bir zararı yok deneyin bence de

kızlar şuan aşırı telaşlıyım lütfen bilen biri yardımcı olabilir mi? toksoplazma sonucum pozitif mi çıköış demek oluyor bu napıcam ben şmdiEki Görüntüle 2801846
Şimdi ben kendi testime baktım , benim testte poztiif başlangıç değeri için 0,83 yazıyor 1 üzerine pozitif yazıyor . Bence sorun yoktur ama doktoruna gönder bakalım ne diyecek .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…