Hay Allah neden öyle oluyor acaba dur bakalım biraz dinlen hem bedenin hem kafan rahat etsin vardır bir hayır dualarım seninle valla inşallah güzel haber alıcaz senden de rçAynen öyle oldu kadercimtutsa tutardı zaten ilaç saatine falan bakmazdı. Ben embriyolardan eminim ama onlar kendilerinden emin değiller bence valla iyi kalite diyolar muhteşem diyolar koyular sonuç hüsran. Biraz dinleneyim,Diğer embriyoları bırakıp tedaviye baştan başlayasım var
Şuan değerleri iyiyse neden olmasın canım tabiki histeroskobi daha garanti yine kibristami deneyeceksin tedaviYok eşimin de değerleri normal, üstelik varikosel ameliyatı olmuş 13 yıl önce, ama gayet normal çıktı testleri. Hgs çektirmiştim bişey çıkmadı, ama histeroskopi daha detaylı tabi
Amin amin insallahAynen sonradan değişebiliyor yanılabiliyorlar Allah kızında erkeğin de hayırlısını sağlıklısını versin hakkımızda olana razıyız
Allah razı olsun canım, öyle yapacağım hakkımızda hayırlısı artıkHay Allah neden öyle oluyor acaba dur bakalım biraz dinlen hem bedenin hem kafan rahat etsin vardır bir hayır dualarım seninle valla inşallah güzel haber alıcaz senden de rç
Histeroskopiyi kıbrısta yaptıracağım inşallah, o zamana kadar türkiyeye gidebilirsek orda da deneyebilirim, herşeye baştan başlayasım varŞuan değerleri iyiyse neden olmasın canım tabiki histeroskobi daha garanti yine kibristami deneyeceksin tedavi
Kafan karıştı zaten ordaki tedaviyle alakalı da birde Türkiye'de dene istersen karar verirsin bu süreçte hem pskolojikmende rahatlarsın canım benimHisteroskopiyi kıbrısta yaptıracağım inşallah, o zamana kadar türkiyeye gidebilirsek orda da deneyebilirim, herşeye baştan başlayasım var
Ay evlilik yılımı da bilirimiş bak seeenAhahahhaha aynen vallaha otel oldu bende şaşırdım bian 2020de doğurursun diyince ama embriyo 2021 olacak beynim yandıevlendigin yila kadar gidersin 2012.
Seni 2012 gelinlerinde görmüşlerAy evlilik yılımı da bilirimiş bak seeen
Kofimm, büyüdü mü bebiş, erkek mi seninki deAy evlilik yılımı da bilirimiş bak seeen
Kızlar herkese selam, sizleri çok özledimbiraz okuyabildim yazdıklarınızı, cinsiyetleri öğrenenler bile var maşallah büyümüş bebeler herkesi tebrik ederim, sağlıkla alın kucağınıza inşallah canlarım @ayguldiyebiri bacım en taze sensin sanırım, tebrik ederim @Ssevincli hadi önümüzdeki ay senin de güzel haberlerini alalım inşallah. Herkesi çok özlemişim, koficim, kadercim, umutbebekcim, arzurumcum, badecim, serracım.
Ben bu süre zarfında bir transfer daha oldum, o da tutmadı, öylesine koydurmuştum zaten sırf embriyolar bitsin diye, hiç üzülmedim, transfer günü sanki muayeneye gitmişim gibi koydurdum eve geldim iş güç devam ettim, ilaçlarımın saatine bile özen göstermedim, hiç idrar testi yapmadım, direk 9. Gün kanda baktırıp negatifi alır almaz ilaçları bıraktım. Yarın doktorla görüşmem var, kalan 2 embriyoyu hiç koydurasım yok, hiç. Hayıt tohumu aldım onu kullanıyorum, faydasını gören çok olmuşUmut_bebek cim sen de bi dene istersen.
Nerden görmüşler yandan mı?Seni 2012 gelinlerinde görmüşler
Nasıl gidiyor gebeliğin cinsiyeti öğrendiniz mi
Heyecanla bekliyoruz aslında şimdiye söylerlerdi demek kız olma ihtimali daha yüksekNerden görmüşler yandan mı?iyi şükür şekerim yok bi sıkıntı şimdilik. Senin kızlar ne alemde benim bu değil önümüzdeki çarşamba netleşir. Biz de merakla bekliyoruz bakalım
Valla göbek büyüdü bebek de büyümüştür zaarKofimm, büyüdü mü bebiş, erkek mi seninki deoğlanlar geliyor gümbür gümbür maşallah herkesinki erkek, bi tek nosking var sanırım 2 kız benim gönlüm de kızlardan yana, tatlı oluyolar minicik bıcırık sağlıklı olsunlar önemli değil tabi
Oooo halay kardeşler geliyor demek ki teyy teeyyyHeyecanla bekliyoruz aslında şimdiye söylerlerdi demek kız olma ihtimali daha yüksek
Benimkiler içerde mahmut tuncercilik oynuyorlar bi mendilleri eksik
Hele dur büyüyüp çalışsınlar tedavi masraflarını çıkarsınlar veririzOooo halay kardeşler geliyor demek ki teyy teeyyy12. Hafta gittim ben en son. Dr'a sordum çok erken dedi ama atıyorum erkek bakalım tutucak mı dedi senin kızlar çok kısmetli valla seç beğen al. Damatlar dizi dizi
Çok zorlu süreçlerTabiki benim ngs gönderdiğimiz sağlıksız geldi onu imha ettirdik bunu Allah'a emanet dedik transfer oldu 5bucuk haftalık düşük oldu şimdi beni sardı korku acaba diğerlerinde sagliksizmi diye sağlıklı geleni transfer ettiklerinde de ya hiç tutmuyor yada dusukte olabiliyor yani garantisi yok rabbim ol demezse olmaz kesinlikle hamilelikten sonrasında asıl iş ben bile Dr gittiğinde kalbim yerinden çıkacak gibi oluyordu kese gorecegimde ilerleyen dönemde bebek büyüyormu suyu kilosu boyu derken ooo uzayıp gider sakin olmak gerek oda kişilik meselesi ben asla olamıyorum sakın
Valla ne olacak böyle inşallah 12. Haftada içimizi rahatlatan haberler alırızBizde de aynı problem vardı hatta sayı da da sıkıntı vardı. Benimde tuttu ama bende hep içimden geçiriyorum acaba baktırsamıydık diye
Hayıt suyunu kullanmıştım bende , aynı dönemde de eşim çakşır suyu içmişti faydası oldu mu bilmiyorum tabi ama tuttu bizimkiKızlar herkese selam, sizleri çok özledimbiraz okuyabildim yazdıklarınızı, cinsiyetleri öğrenenler bile var maşallah büyümüş bebeler herkesi tebrik ederim, sağlıkla alın kucağınıza inşallah canlarım @ayguldiyebiri bacım en taze sensin sanırım, tebrik ederim @Ssevincli hadi önümüzdeki ay senin de güzel haberlerini alalım inşallah. Herkesi çok özlemişim, koficim, kadercim, umutbebekcim, arzurumcum, badecim, serracım.
Ben bu süre zarfında bir transfer daha oldum, o da tutmadı, öylesine koydurmuştum zaten sırf embriyolar bitsin diye, hiç üzülmedim, transfer günü sanki muayeneye gitmişim gibi koydurdum eve geldim iş güç devam ettim, ilaçlarımın saatine bile özen göstermedim, hiç idrar testi yapmadım, direk 9. Gün kanda baktırıp negatifi alır almaz ilaçları bıraktım. Yarın doktorla görüşmem var, kalan 2 embriyoyu hiç koydurasım yok, hiç. Hayıt tohumu aldım onu kullanıyorum, faydasını gören çok olmuşUmut_bebek cim sen de bi dene istersen.
Şimdi ben kendi testime baktım , benim testte poztiif başlangıç değeri için 0,83 yazıyor 1 üzerine pozitif yazıyor . Bence sorun yoktur ama doktoruna gönder bakalım ne diyecek .kızlar şuan aşırı telaşlıyım lütfen bilen biri yardımcı olabilir mi? toksoplazma sonucum pozitif mi çıköış demek oluyor bu napıcam ben şmdiEki Görüntüle 2801846