Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Ya çok doğru diyorsun. Tabi ki onların sağlıklı olması en önemli ama biraz da doktor şirket anlaşması gibi görüyorum ben bu testleri. İnşallah ölçümler sağlıklı çıkar da hiçbirine gerek kalmaz.

Bana da hep erken gibi geliyor ama aslında 28.hafta da geç değil hazırlıkların tamamlanması için. E zaten o haftada tamamlamak için şimdiden başlamak lazım nasıl yetişecek

Inşallah canım bir sorun olacakmış gibi hissetmiyorum nedense her şey yolunda olacak inşallah

Merhaba kızlar bugün dolgum düştü dişim resmen yarım kaldı . Şimdi biz gebeyken dişçiye gidebiliyor muyuz sanırım uyuşturucular falan bize uygun değil ne yapacağım bilgisi olan var mı

Bana da hep erken gibi geliyor ama aslında 28.hafta da geç değil hazırlıkların tamamlanması için. E zaten o haftada tamamlamak için şimdiden başlamak lazım nasıl yetişecek
Ben hep bir sonra ki kontrolede gideyim de öyle diyorum , o korku nedense bir türlü odaklanmama izin vermiyor . Sanırım evet yavaş yavaş bakmak gerekiyor . Bir iki bir iki en azından . Bir anda yüklenmekte zorlar zaten iki taneler .

Merhaba kızlar bugün dolgum düştü dişim resmen yarım kaldı . Şimdi biz gebeyken dişçiye gidebiliyor muyuz sanırım uyuşturucular falan bize uygun değil ne yapacağım bilgisi olan var mı
Doktorunuzla görüşün çünkü gebelikte diş sağlığı çok önemli illa ki bir yol bulunacaktır .

Geçen bime gelmişti ordan bir iki parça bir sey aldım ben. Leğen aldım ya banyo leğeni ne düşündüysem o an

En sağlıklısını doktor söyler ama benim de düştü yaptırdım. Anestezi olmadığı sürece sıkıntı yok demişti benim doktorum. Ama diş sağlığı çok önemli bazen yaptırmamak yaptırmaktan daha tehlikeli oluyor.

Peki siz uyuşturmadan mı yaptırdınız öylede nasıl olur diye düşünüyorum ama tabi daha büyük sorun olacağına o acıya katlanacağım

Peki siz uyuşturmadan mı yaptırdınız öylede nasıl olur diye düşünüyorum ama tabi daha büyük sorun olacağına o acıya katlanacağım
Benimki zAten ucundan kırılmıştı uyuşturmaya gerek yoktu ama eğer dişiniz çürük değilse siz de ihtiyaç duymazsınız zaten.

Benimki zAten ucundan kırılmıştı uyuşturmaya gerek yoktu ama eğer dişiniz çürük değilse siz de ihtiyaç duymazsınız zaten.
Arka büyük azı diş bilemiyorum o zaman dr yle görüşüp gideceğim inş gerek kalmaz çok teşekkürler

Can cok cok rahatlattin beni cok tesekkur ederim, ben daha 7+1im ve sis karnim, umarim zamanla kuculur yumoslar ve karnimin sisligi de gider, cok cok sagolasin canim, cinsiyet ogrendiginde de hbrini bekliyoruz, ne zaman gidecektin?

Arkadaslar bu arada ben daha once de bahsetmistm sadece prolutex kullaniyorum sbh aksam, estrofem veya kan sulandirici kullanmiyorum, prolutex ne zmn kesiliyor veya gunde 1e iniyor? zam gelmis, her hfta 2 kutu biraz yoruyor bizi, doktora da en son 5 hftalikken sormstm devam et dedi, ama neye gore kesiyorlar veya dozu 1e indiyorlar bileniniz var mi prospektusunde gunde 1 yaziyor zira

Bende günde 2 doz prolutex kullanıyorum 12. Haftaya kadar devam dedi doktor bana ama ben kan sulandırıcı ve estrofem de kullanıyorum ve 12. Haftadan sonra bir çoğu kesilecek dedi inşallh prolutex dir. Gerçekten fiyat olarak zorluyor zam gelmiş 178den alıyorduk 230 lira olmuş içinde 7 tane var 3 gün gidiyor

Gördük mü alıyoruz işte aslında bende bebek bezi ıslak mendil filan stoklasam diyorum kampanya oldukça .
Tecrübeli annelerden duyduğum kadarıyla ıslak mendil bez stoklamamak lazımmış pişik yapabiliyorlarmış deneye deneye bulunuyor dediler. Doğuma yakın alcam onları ben

Progestan kullansaymissin keşke. Prolutex yazdirilmiyor dimi

Canım sorsana doktora prolutona geçin bari haftalık progesteron hemen kesilmiyor diye biliyorum 12.haftada estrogen keser muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…