Canim gözün aydın masallahBenim mini minnak bir kan şeyisim oldugözüktü sonra kayboldu dün. Doktorda iğneye yollayacaktı, gerek kalmadı sanırım dedi. Sen bir kan testi yap bakalım.
Bugün 9.gün
Testim 65.55
3.gün taze embriyo.
Pazartesi tekrarına bakacağım, katlar inşallah sağlıkla devam etmesini temenni ediyorum.
Saygılar.
dilekçe yazdım
Ya evet aslında Bi yandan doğru çoğu kayıp hep 8. Haftalara kadar oluyormuş. Şükür bu zamana gelene kadsr hep tetikreydim. Doktor erken kanama olursa hemen gel dedi uyuşmazlık iğnesini yapacakmış bizde rh uyumsuzluğu var belki o yüzden Bi kanama yaşayabilirim diyorum ama bakalım. İnşallah birşey olmaz artık bacım sağolasınBenim bi tane hemşire komsum var, 8.hafta bitince artık bir şey olmaz demişti. Ne diyo lan bu dedim içimden ama hala 12.haftayı atlatalım, tarama testini atlatalım, cinsiyeti öğrenelim diye diye bu hafta ettik. Kadın boşuna hemşire olmamış diyorum şimdi dediği gibi oldu valla
Ilk 8 hafta aslında kalp durmalarinın falan en sık görüldüğü haftalar. Ileriki haftalarda görülen gebelik kayıpları daha çok bebekten değil anneden kaynaklı rahimde kısalma oluyor açılma oluyor hep de önlenebilir şeyler. Aslında 8.hafta ilk basamak yani, 12.hafta ikinci basamak. Artık bir şey olmayacak Allahın izniyle
Burdan bi de herkese sesleniyorum, kizlar 12. hafta bitince her kontrolde rahim uuzunlugunuzu ölçtürün. 25 mm altına inmediği sürece dinlenip progesteron desteğiyle uzatabilirsiniz ama fark etmeden 25 mm altına inerse sıkıntılı.
Aynen canım bizde zamanlaması farklı oldu demekYa evet bende öyleyim niye böyleyiz sabahları gayet iyi herşey dediğin gibi mide kabarmaları bide yemekler falan tiksindiriyo kusma yok ama bulantı gibi oluyo hap yutaöıyorum
Evet canım karından. Vajinanın üstündeki kemiğin hemen bitiminde rahim ağzı oraya kadar inip açıklık var mı uzunluk kaç mm onlara bakıyor. Idrara sıkışık gidersen daha net gözükür.Ya evet aslında Bi yandan doğru çoğu kayıp hep 8. Haftalara kadar oluyormuş. Şükür bu zamana gelene kadsr hep tetikreydim. Doktor erken kanama olursa hemen gel dedi uyuşmazlık iğnesini yapacakmış bizde rh uyumsuzluğu var belki o yüzden Bi kanama yaşayabilirim diyorum ama bakalım. İnşallah birşey olmaz artık bacım sağolasınşu ikili testi de sağlıcakla atlatsam inşallah risk falan yoktur. Bu arada o rahim uzunluğunu nasıl ölçüyor doktor karından usg ile mi
Tedavin hayırlı olsun inşallah rabbim saglikla pozitifi görmeyi nasip etsin.Test günü yaklaşan arkadaşlar inşallah pozitifi görürsünüzHaftaya cumartesi transfer günüm benım de . Rahim kalınlığı bugün 8 cm idi.Doktor intralipid serum yapacağız dedi transfer günü , kronik hastalığım var . (İlk deneme 5.gün emb) Serumu yaptıranlar var sonuçları nasıl oldu acaba.?
Evet farklı zamanlarda olduk valla. Mesela ben hep yediğim şeyleri yiyemiyorum peynirin bile markasını falan değiştirme gereği duydumAynen canım bizde zamanlaması farklı oldu demekhayırlısıyla şu bulantılı günlerin geçmesini bekliyorum artık
Ay iyi bari karından yapılmasına sevindimEvet canım karından. Vajinanın üstündeki kemiğin hemen bitiminde rahim ağzı oraya kadar inip açıklık var mı uzunluk kaç mm onlara bakıyor. Idrara sıkışık gidersen daha net gözükür.
Kanama olmadan uyuşmazlık iğnesi yapmıyorlar mi?
Etkisi geçici bir şeyse 23.haftada yapılması daha mantıklı erken yapılırsa 2 doz olması gerekecek ama etkisi doğuma kadar sürüyorsa daha erken yapmak riski azaltmaz mi?Ay iyi bari karından yapılmasına sevindimya iğneyi 23. Haftada falan yapıyorlarmış ama kanama olursa erkenden yaparız dedi iğneyi önlem amaçlı erkenden yapılmamasını anlamadım valla bende
Ay inşallah böyle devam ederCanim gözün aydın masallahSağlıkla gelsin inşallah
Benimde 5. gün dondurulmuş transferdi 8. gündu 64.96 çıkmıştı canım.. Masallah senin değerin çok çok iyi
Serum tutunmayı artırıcı deniliyor ne kadarı doğruysa. Başarısız 1-2 transferden sonra da yapılıyor normalde . Evet benımki tedbir amaçlı baştan yapılcak. 40 yaş üstünde ya da başarıszlarda ya da düşükte vs vücut bebeği kabul etsin diyeymiş ama tabi bildiklermiz sınırlı.Tedavin hayırlı olsun inşallah rabbim saglikla pozitifi görmeyi nasip etsin.
Serum neden yapılacak senin kendi kronik rahatsızlığından dolayi mi
İnşallah şifa olsun ilaçlar tutunsun sana bırakmasın hayırlısıyla sağlıkla gelsinn inşallahSerum tutunmayı artırıcı deniliyor ne kadarı doğruysa. Başarısız 1-2 transferden sonra da yapılıyor normalde . Evet benımki tedbir amaçlı baştan yapılcak. 40 yaş üstünde ya da başarıszlarda ya da düşükte vs vücut bebeği kabul etsin diyeymiş ama tabi bildiklermiz sınırlı.
Ay doğru dedin valla insan bilemiyorki işte doktora gittikçe her seferinde sıradaki ne var diye onu bekliyoruzEtkisi geçici bir şeyse 23.haftada yapılması daha mantıklı erken yapılırsa 2 doz olması gerekecek ama etkisi doğuma kadar sürüyorsa daha erken yapmak riski azaltmaz mi?
Aman herkes farklı uyguluyor ilginç ben anlamadım.
Ciğer geliştirici iğne varmış mesela erken doğum riski olanlara 32.haftada yapıyorlarmış. Bazı doktor 2 haftada bir yaparken bazısı kendiliğinden solunum olmasını bekliycez deyip yapmıyormuş. Her yiğidin yoğurt yeyisi hesabi.
Ben şu an 14. Haftadayım haftaya cinsiyet öğreneceğim inşallah çok heyecanlıAşk olsun tabiki haber vercem
Sen kaçıncı haftadasın şu an?
Ayy çok heyecanlıyımış kız 11 12. Haftaların usg yok mu sana tahmin yapalımBen şu an 14. Haftadayım haftaya cinsiyet öğreneceğim inşallah çok heyecanlı
Gerçekten bu asla bitmeyecek galibaAy doğru dedin valla insan bilemiyorki işte doktora gittikçe her seferinde sıradaki ne var diye onu bekliyoruz
Yaa Rabbim gönlüne göre versin inşallahBen şu an 14. Haftadayım haftaya cinsiyet öğreneceğim inşallah çok heyecanlı
Hiç korkma o herkeste olan bir durum . Kullandığımız ilaçlar 2-3 ay etkilisi süren ilaçlar . Dolayısıyla yumurta oluşumu devam ettiği için onları etkiliyor . Benim ilk haftalar karnım inanılmaz şişti doktoruma demiştim ve kontrolde bana yumurtalarımı göstermişti kocamanlardı. Bebek filan yanında minicik kalıyordu . 3 aya filan bunlar geçecekler merak etme demişti . Gerçekten her gittiğimde biraz daha minik oluyorlar . Zaten bunların içinde bir şey yok su dolu gibi bir şey demişti .Insallah canim, amin, umarim sknti olmaz sirf bu sebepten cok uzulurum, tedavisi oldugunu da dusunmuyorum kndiliginden kuculmelerini beklemekten baska, ilac vs veremiyorlar cnku, Allah korusun hepimizin bebislerini
Ay var aslında dur ekleyimAyy çok heyecanlıyımış kız 11 12. Haftaların usg yok mu sana tahmin yapalım
Bi ultrason fotosu atsana tahmin edelim
AttımYaa Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Bi ultrason fotosu atsana tahmin edelim
Ben bunu kıza benzettimAy var aslında dur ekleyim