- 6 Kasım 2020
- 2.051
- 2.357
- 45
İnşallah canım, sağolasın.Tebrik ederim canimmm
Sağlıcakla devamını dilerim inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım, sağolasın.Tebrik ederim canimmm
Sağlıcakla devamını dilerim inşallah
65.55 bugün 9.gün taze 3.gün embriyom.Kaç çıktı canım kanın çok sevindim cidden. Birsen kayboldu evet gelmiyor bende merak ettim kızım olacak canım Allah nasip ederse
Tek embriyoydu ama benimle kaldı. Umarım canım. Teşekkürler güzel dileklerin içinMaşallah katlanarak artsın kese görüp kalp duymak nasip olsun cok sevindim
Canım bence değerinde hiç sorun yok güzel benimde 10. Gün 88 çıkmıştı taze 3. Gün transferiydi. Evet evet ondan haberim var bakalım senin bebişin cinsiyeti ne65.55 bugün 9.gün taze 3.gün embriyom.
allah bağışlasın yavrunu Kofi nin erkek
Ya evet bende öyleyim niye böyleyiz sabahları gayet iyi herşey dediğin gibi mide kabarmaları bide yemekler falan tiksindiriyo kusma yok ama bulantı gibi oluyo hap yutaöıyorumYa varya aynen bende öyleyim yalnız değilsin sabah daha iyiyim akşama doğru başlayan mide kabarmaları ağız acıları bulantılar iyice artıyor bide başımda üstünde değilmiş gibi oluyor hiç ayakta duramıyorum
Zaman öyle bir geçti ki kanamalardan korkularımızdan bahsederken şimdi bebişlerin cinsiyeti belli oldu.Canım bence değerinde hiç sorun yok güzel benimde 10. Gün 88 çıkmıştı taze 3. Gün transferiydi. Evet evet ondan haberim var bakalım senin bebişin cinsiyeti ne
Ahsen hoşgeldin canım nasıl gidiyor nasılsın kız annesiCanım bence değerinde hiç sorun yok güzel benimde 10. Gün 88 çıkmıştı taze 3. Gün transferiydi. Evet evet ondan haberim var bakalım senin bebişin cinsiyeti ne
Canım o kanamalı günler öyle zor geçti bazen rüyamda bile biran da bacağıma doğru kan yürüyorZaman öyle bir geçti ki kanamalardan korkularımızdan bahsederken şimdi bebişlerin cinsiyeti belli oldu.
Hoşbuldum canım iyiyim çok şükür idare ediyoruz sen nasılsınAhsen hoşgeldin canım nasıl gidiyor nasılsın kız annesi
Sağolasın canım bende iyiyim şükürHoşbuldum canım iyiyim çok şükür idare ediyoruz sen nasılsın
Onun adı sabah bulantısı kuzu günün her saatinde yakalayabilir 2 hafta sonra bıçak gibi kesilir insalah gerisi çok rahat geçerİnşAllah bebiş inşallah ya ne sorcam sana ben gündüzleri baya dinamiği tiksinme de olmuyor ama akşam saatlerinde tiksinme geliyo yorgunluk oluyor baya milletin sabah bulantıları olur normalde
Canım sen kalp atışı falan duymuştun değil miSağolasın canım bende iyiyim şükür
Hadi inşallah çok bişey yok ama tiksinti var sadece. İlk 3 aylık dönemden çıkmak istiyom artıkOnun adı sabah bulantısı kuzu günün her saatinde yakalayabilir 2 hafta sonra bıçak gibi kesilir insalah gerisi çok rahat geçer
Evet evet duydum şükürler olsun 9. HaftamdayımCanım sen kalp atışı falan duymuştun değil mi
Az kaldı bacım 2 hafta sonra 2.trimester başlıyor inşallahHadi inşallah çok bişey yok ama tiksinti var sadece. İlk 3 aylık dönemden çıkmak istiyom artık
Heh işte o 2. Trimestere geçmek istiyom inşallah geçebilirimAz kaldı bacım 2 hafta sonra 2.trimester başlıyor inşallah
Benim bi tane hemşire komsum var, 8.hafta bitince artık bir şey olmaz demişti. Ne diyo lan bu dedim içimden ama hala 12.haftayı atlatalım, tarama testini atlatalım, cinsiyeti öğrenelim diye diye bu hafta ettik. Kadın boşuna hemşire olmamış diyorum şimdi dediği gibi oldu vallaHeh işte o 2. Trimestere geçmek istiyom inşallah geçebilirim
Amiin canım benim olmaz inşallah iyisini düşünelim hepInsallah canim, amin, umarim sknti olmaz sirf bu sebepten cok uzulurum, tedavisi oldugunu da dusunmuyorum kndiliginden kuculmelerini beklemekten baska, ilac vs veremiyorlar cnku, Allah korusun hepimizin bebislerini
Allah razı olsun canım benim sana haber verecektim heyecandan unutmuşum çok şükür bir nebze daha rahatladım ama bu deli hormonlar telaşı elden bırakmıyor hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallahhCanım çok sevindim biraz daha için rahatlamıştır. Sağlıcakla kucağına al inşallah