Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Ya varya aynen bende öyleyim yalnız değilsin 😂sabah daha iyiyim akşama doğru başlayan mide kabarmaları ağız acıları bulantılar iyice artıyor bide başımda üstünde değilmiş gibi oluyor hiç ayakta duramıyorum 🥴
Ya evet bende öyleyim niye böyleyiz sabahları gayet iyi herşey dediğin gibi mide kabarmaları bide yemekler falan tiksindiriyo kusma yok ama bulantı gibi oluyo hap yutaöıyorum

İnşAllah bebiş inşallah 😘🙏🏻 ya ne sorcam sana ben gündüzleri baya dinamiği tiksinme de olmuyor ama akşam saatlerinde tiksinme geliyo yorgunluk oluyor baya milletin sabah bulantıları olur normalde 😅
Onun adı sabah bulantısı kuzu günün her saatinde yakalayabilir 2 hafta sonra bıçak gibi kesilir insalah gerisi çok rahat geçer 🥰🤲

Heh işte o 2. Trimestere geçmek istiyom 🤩 inşallah geçebilirim
Benim bi tane hemşire komsum var, 8.hafta bitince artık bir şey olmaz demişti. Ne diyo lan bu dedim içimden ama hala 12.haftayı atlatalım, tarama testini atlatalım, cinsiyeti öğrenelim diye diye bu hafta ettik. Kadın boşuna hemşire olmamış diyorum şimdi dediği gibi oldu valla🤣
Ilk 8 hafta aslında kalp durmalarinın falan en sık görüldüğü haftalar. Ileriki haftalarda görülen gebelik kayıpları daha çok bebekten değil anneden kaynaklı rahimde kısalma oluyor açılma oluyor hep de önlenebilir şeyler. Aslında 8.hafta ilk basamak yani, 12.hafta ikinci basamak. Artık bir şey olmayacak Allahın izniyle 🥰🥰🧿🧿🧿

Burdan bi de herkese sesleniyorum, kizlar 12. hafta bitince her kontrolde rahim uuzunlugunuzu ölçtürün. 25 mm altına inmediği sürece dinlenip progesteron desteğiyle uzatabilirsiniz ama fark etmeden 25 mm altına inerse sıkıntılı.

Insallah canim, amin, umarim sknti olmaz sirf bu sebepten cok uzulurum, tedavisi oldugunu da dusunmuyorum kndiliginden kuculmelerini beklemekten baska, ilac vs veremiyorlar cnku, Allah korusun hepimizin bebislerini 🤲🏻
Amiin canım benim olmaz inşallah iyisini düşünelim hep 🤲🏻

Canım çok sevindim biraz daha için rahatlamıştır. Sağlıcakla kucağına al inşallah
Allah razı olsun canım benim sana haber verecektim heyecandan unutmuşum 🙊🙏 çok şükür bir nebze daha rahatladım ama bu deli hormonlar telaşı elden bırakmıyor🤦😅 hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallahh🤲🏻

X