- 6 Kasım 2020
- 2.051
- 2.357
- 45
İnşallah canım. Pazartesi belli olacak artık.gözünüz Aydın çok sevindimm inşallah katlanarak devam eder
Canim merhabalar benin de sag tarafimda bahsettihin sekilde kasik agrisi oldu ve bi saat civari devam etti, sbh randevu alip doktora gittim, sag tarafimda yumurtalar buyumus bayagi, muhtemelen ignelerin etkisi ile toplanamayack kucuklukte olanlar buyudu, seninki taze transfer miydi blmyrm ama benim taza transfer oldugu icin boyle bi handicapi oldu, tup bebek doktorum da istanbulda ve asiri yogun ona da bir sey sormay cekiniyorum ama bu dr zarari olmaz bebek rahimde yumurta yumurtaliklarda dedi, zmnla kuculmesini bekleyecegiz dedi, belki seninki de boyle bir durum olabilir, ben gonalf 150 merional 75 kullanmstm doz cok da yuksek degildi ama niye boyle oldu anlamadim gercekten, blki seninki de bu sebeptendr diye yazsyim dedim, bebek iyi gozukuyordu kanama olmadigi ve agri cok siddetli ve surekli olmadigi surece ciddi bir sknti olmadigini dusunurz dedihayırlı sabahlar kızlarrbu gece uykumdan kasık ağrısıyla uyandım. sadece sol kasığım beni uyandıracak kadar fazla ağrıyodu uyandığımda da hemen geçmedi o kadar korktum ki normalde de ara ara küçük bi ağrı girebiliyo ona alışkınım ama bu kadar belirgin ve çok ağrıyınca korktum. sizce normal mi rahimin genişlemesinden vs olabilir mi yoksa endişelenmeli miyim? çok şükür bir akıntı kanama yok
Daha neler öğreneceğiz bakalım. Geçmiş olsun canım. Ne kadar yumurta varmış saydınız mı.Canim merhabalar benin de sag tarafimda bahsettihin sekilde kasik agrisi oldu ve bi saat civari devam etti, sbh randevu alip doktora gittim, sag tarafimda yumurtalar buyumus bayagi, muhtemelen ignelerin etkisi ile toplanamayack kucuklukte olanlar buyudu, seninki taze transfer miydi blmyrm ama benim taza transfer oldugu icin boyle bi handicapi oldu, tup bebek doktorum da istanbulda ve asiri yogun ona da bir sey sormay cekiniyorum ama bu dr zarari olmaz bebek rahimde yumurta yumurtaliklarda dedi, zmnla kuculmesini bekleyecegiz dedi, belki seninki de boyle bir durum olabilir, ben gonalf 150 merional 75 kullanmstm doz cok da yuksek degildi ama niye boyle oldu anlamadim gercekten, blki seninki de bu sebeptendr diye yazsyim dedim, bebek iyi gozukuyordu kanama olmadigi ve agri cok siddetli ve surekli olmadigi surece ciddi bir sknti olmadigini dusunurz dedi
cok tesekkur ederim canim yok saymadik ama 4-5 var sanirim, doktorun dedignden oyle anladm, bnm 9 yumurta toplanmis 5i dollenmis 2si de 5.gune gtmsti, nasil geride bu kdr kalmis ve buyumusler anlamadim, umarm zmnla kuculurlerDaha neler öğreneceğiz bakalım. Geçmiş olsun canım. Ne kadar yumurta varmış saydınız mı.
Ay hadi bakalım yüksekse ne güzel 2 gün sonra tekrar yapacaksın kan dimi. İnşallah kanama falan değildir bacım güzelce ilerlerGeçen sefere göre az daha yüksek. Bakalım bunu saymıyoruzyerleşmeye benzemiyordu.
Şakası bir yana çekenleri gördük. Sıksık kanamalar kabus gibi. Düştü mü birşey oldu mu.
Canim hayirli hbrlerle gel insallahİnşallah canım. Pazartesi belli olacak artık.
Çok şükür akıntı kanama yok ağrının devamı da olmadı şükürCanım akıntı kanama yoksa birşey olmamıştır inşallahtabi gene dikkat ette bende bazı geceler sancıyla uyanıyorum ama tabi öncekiler kadar şiddetli olmuyor
Maşallah canımm gözün aydın inşallah sağlıkla katlansın değerleriiinBenim mini minnak bir kan şeyisim oldugözüktü sonra kayboldu dün. Doktorda iğneye yollayacaktı, gerek kalmadı sanırım dedi. Sen bir kan testi yap bakalım.
Bugün 9.gün
Testim 65.55
3.gün taze embriyo.
Pazartesi tekrarına bakacağım, katlar inşallah sağlıkla devam etmesini temenni ediyorum.
Saygılar.
dilekçe yazdım
çok şaşırdım canım ya bende hiç duymadım böyle bir şey yumurta toplamada büyük küçük tüm yumurtalar alınıyor olgun olanlar kullanılıyor diye biliyordum ben çıok şaşırdım şimdi bu geriden gelme olayınaCanim merhabalar benin de sag tarafimda bahsettihin sekilde kasik agrisi oldu ve bi saat civari devam etti, sbh randevu alip doktora gittim, sag tarafimda yumurtalar buyumus bayagi, muhtemelen ignelerin etkisi ile toplanamayack kucuklukte olanlar buyudu, seninki taze transfer miydi blmyrm ama benim taza transfer oldugu icin boyle bi handicapi oldu, tup bebek doktorum da istanbulda ve asiri yogun ona da bir sey sormay cekiniyorum ama bu dr zarari olmaz bebek rahimde yumurta yumurtaliklarda dedi, zmnla kuculmesini bekleyecegiz dedi, belki seninki de boyle bir durum olabilir, ben gonalf 150 merional 75 kullanmstm doz cok da yuksek degildi ama niye boyle oldu anlamadim gercekten, blki seninki de bu sebeptendr diye yazsyim dedim, bebek iyi gozukuyordu kanama olmadigi ve agri cok siddetli ve surekli olmadigi surece ciddi bir sknti olmadigini dusunurz dedi
Ağzından bal damlıyor kız inşallahKırar mı kırarsın valla hep ilk değişik şeyler sende oldu sen 40larsın belki de
Tebrik ederim canimmmBenim mini minnak bir kan şeyisim oldugözüktü sonra kayboldu dün. Doktorda iğneye yollayacaktı, gerek kalmadı sanırım dedi. Sen bir kan testi yap bakalım.
Bugün 9.gün
Testim 65.55
3.gün taze embriyo.
Pazartesi tekrarına bakacağım, katlar inşallah sağlıkla devam etmesini temenni ediyorum.
Saygılar.
dilekçe yazdım
Maşallah katlanarak artsın kese görüp kalp duymak nasip olsun cok sevindimBenim mini minnak bir kan şeyisim oldugözüktü sonra kayboldu dün. Doktorda iğneye yollayacaktı, gerek kalmadı sanırım dedi. Sen bir kan testi yap bakalım.
Bugün 9.gün
Testim 65.55
3.gün taze embriyo.
Saygılar.
dilekçe yazdım
Insallah canim, amin, umarim sknti olmaz sirf bu sebepten cok uzulurum, tedavisi oldugunu da dusunmuyorum kndiliginden kuculmelerini beklemekten baska, ilac vs veremiyorlar cnku, Allah korusun hepimizin bebisleriniçok şaşırdım canım ya bende hiç duymadım böyle bir şey yumurta toplamada büyük küçük tüm yumurtalar alınıyor olgun olanlar kullanılıyor diye biliyordum ben çıok şaşırdım şimdi bu geriden gelme olayınabence yoğun da olsa bunu tüp bebek doktoruna bildir mutlaka. Benimki dondurulmuş transferdi o yüzden bende böyle bir ihtimal yok sanırım.. inşallah senin için sıkıntı oluşturacak bir durum değildir bu Allahım bebeklerimizi korusun
İnşAllah bebiş inşallahAğzından bal damlıyor kız inşallah
Canım çok sevindim biraz daha için rahatlamıştır. Sağlıcakla kucağına al inşallahKızlar çoook şükür kalp atışını duydukbu sesi duyana kadar hep içimde korkular endişeler vardı hamileyim diyemiyordum kendi kendime benimsemekten korkuyordum .. hala da öyle ama çook şükür dünyanın en güzel sesiymiş bu hala kalbim ağzımda ağlayıp duruyorum.. Allahım isteyen herrkkese nasip etsin inşallah tez zamanda ve hamile olanlara sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsiin amiin
Daha yapma bence artık canım hamilesin işteBen yine test yaptım7. Gün. Sanki hayaletinde hayaleti bir çizgi gördüm. Galiba sanırım testim bitti. Gidip iki üç tane daha alayım
Bugün kan yaptım canım pazartesi katlayacak mı ona bakacağız. Sen yine arada giriyorsun, Birsenn bebişi alıp hepten kayboldu. Nasıl gidiyor bu arada. Kız mı olacaktı senin yanlış mı hatırlıyorum.Daha yapma bence artık canım hamilesin iştemaşallah çok sevindim kanla kesinleştirirsin 10. Günü falan
Ya varya aynen bende öyleyim yalnız değilsinİnşAllah bebiş inşallahya ne sorcam sana ben gündüzleri baya dinamiği tiksinme de olmuyor ama akşam saatlerinde tiksinme geliyo yorgunluk oluyor baya milletin sabah bulantıları olur normalde
Kaç çıktı canım kanın çok sevindim cidden. Birsen kayboldu evet gelmiyor bende merak ettimBugün kan yaptım canım pazartesi katlayacak mı ona bakacağız. Sen yine arada giriyorsun, Birsenn bebişi alıp hepten kayboldu. Nasıl gidiyor bu arada. Kız mı olacaktı senin yanlış mı hatırlıyorum.