Allah Allah avent de akıtmıyo diyebikiyorum ben. Senin bebek ağzında biriktirmiş olmasın canım?Ya sorma ben o korkuyu yaşadım aventten veriyordum hızlı gitti boğuluyordu aksırdı falan çok korktum. Ben başlangıçta wee babyi kullandım hiç meme reddi yaşamadım şükürLansinohta güzel henüz aventi tam kullanamadım o yüzden bişey diyemicem
Ya akıtmıyor aslında sadece deliği biraz fazla gibi geldi diğer küçük biberona oranla boğulur gibi olunca korktum vermedim ama dünden beri avente geçtik şimdi iyi içiyor onunla. Diğeri de hepten küçük çenesi ağrır çeke çeke bitmiyorduAllah Allah avent de akıtmıyo diyebikiyorum ben. Senin bebek ağzında biriktirmiş olmasın canım?
Ay yavrum benim çekerken yorulurmuş daYa akıtmıyor aslında sadece deliği biraz fazla gibi geldi diğer küçük biberona oranla boğulur gibi olunca korktum vermedim ama dünden beri avente geçtik şimdi iyi içiyor onunla. Diğeri de hepten küçük çenesi ağrır çeke çeke bitmiyordu
Evet teycecim yoyuluyorum benAy yavrum benim çekerken yorulurmuş da
Yok vermiyorum kado. Topladığım sütlerden babası günde 1 kere biberonla besliyo. Çok seviyo yedirmeyiEvet teycecim yoyuluyorum ben
Kız kofi mama veriyor musun
Benim süt yetmiyor beybi. Öyle sağmayada en fazla 50 cc çıkarabiliyorum ama anca doluyor meme dolunca direk emziriyom mecbur mama takviyesi yapıyorum. Benim eşimde çok seviyo yedirmeyiYok vermiyorum kado. Topladığım sütlerden babası günde 1 kere biberonla besliyo. Çok seviyo yedirmeyisen ne yaptın emzirme işini? O da başlı başına bir işmiş yani hakkat baştan bi zorluk oluyor.
50 cc iyi ki. Şimdi senin ki 2 saatte bir 30 cc icti mi tamamdırBenim süt yetmiyor beybi. Öyle sağmayada en fazla 50 cc çıkarabiliyorum ama anca doluyor meme dolunca direk emziriyom mecbur mama takviyesi yapıyorum. Benim eşimde çok seviyo yedirmeyimamayı bazen o veriyo . Malum emzireniyorlar sende sağdığın sütleri verirsin yedirir bi güzel.
Valla kız sorma emzirmede başlı başına bi işmiş
Koz 50 cc iyi tabi ama bi seferde sağmadımki iki memeye 2-3 kez döndüm50 cc iyi ki. Şimdi senin ki 2 saatte bir 30 cc icti mi tamamdıremzirdikçe artıyor mübarek. Bol bol cimcimenin ağzında tutmaya bak
Sabahları sıcak suyla sabunlayıp yıka göğüslerini. Uçlarını sıcak suya tut. Sutse süt mamaysa mama. Doysun da kuzucuklar fark etmezKoz 50 cc iyi tabi ama bi seferde sağmadımki iki memeye 2-3 kez döndümbizimki memeden hiç ayrılmıyım diyo zaten ama memenin ardından uyumuyo illa mama istiyo olabildiğinde memeyi fazla mamayı az tutmaya çalışıyom ama bakalım
Koficim aventte bende ciddi akıtma sorunu yaşadım birde antikolik almıştım fazladan para verip , sonra lansinoha geçtim mis gibi . Meme reddi filan da yapmadı . Hem mama yiyorlar hem emiyorlar . Ha artık avent ile verincede akıtmıyorlar sanırım büyüdükleri için ama ilk başta tüm mama boşa gidiyordu .Allah Allah avent de akıtmıyo diyebikiyorum ben. Senin bebek ağzında biriktirmiş olmasın canım?
Lansinohta aventte aldım , lansinoh mükemmel bir biberon . Bize hastanede doktorda lansinoh önermişti meme reddi yapmaz demişti gerçektende yapmadı . Avent alacaksan sakın fazla para verip antikolik alma o içinde ki aparat 5 para etmez hiç bir işe yaramıyor . Natural serisi al hem daha uygun hem de ucu daha iyi .Aventinde var lansinoh markanın da kolik özellikli lansinohtan herkes aşırı memnun meme reddi yasatmiyormus.160ml lik iki tane alayım yavaş akışlı içine az koyarım birşey olmaz.en korktuğum şey bebekler emerken boğulacak gibi olmalari
Bir tane prematüre al , bana hediye gelmişti o kadar ufaktı ki boşa gidecek giyemezler demiştim tam 1 ay onları giydirdik yıkayıp yıkayıpAltlı üstlü takımlar bana sanki tulumdan daha kolay gibi geliyor genelde onlardan alıyorum.evet bu önden dugmelilerden de alacağım.uzun kollu zıbın zaten olmazsa olmaz kışın üşümesin minnaklarim8 on tane alsam kişi başı yetmezmi.sifirda aldım zaten zıbın kalın kıyafet içine giydirmelik.gobegi düşünceye kadar hani bu iç zibinlar varya ondanmi giydiriyor?bende yenidoğan alıyorum malum ikiz biraz küçük olur diye.
Ya ben de ilk avent sipariş etmiştim gelmeyince iptal ettim. Iyi ki de etmişim. Lansinoh bir numara ya gercekten. Bebek ne çekerse ne kadar çekerse o kadar geliyorKoficim aventte bende ciddi akıtma sorunu yaşadım birde antikolik almıştım fazladan para verip , sonra lansinoha geçtim mis gibi . Meme reddi filan da yapmadı . Hem mama yiyorlar hem emiyorlar . Ha artık avent ile verincede akıtmıyorlar sanırım büyüdükleri için ama ilk başta tüm mama boşa gidiyordu .
Aventi eledim canım benim herkes lansinohtan memnun karar verdim ondan alacağım.Lansinohta aventte aldım , lansinoh mükemmel bir biberon . Bize hastanede doktorda lansinoh önermişti meme reddi yapmaz demişti gerçektende yapmadı . Avent alacaksan sakın fazla para verip antikolik alma o içinde ki aparat 5 para etmez hiç bir işe yaramıyor . Natural serisi al hem daha uygun hem de ucu daha iyi .
Prematüre çok küçük geliyo bana 1 karış bile yollar doğduğunda öyle minnakmi oluyorlar yaBir tane prematüre al , bana hediye gelmişti o kadar ufaktı ki boşa gidecek giyemezler demiştim tam 1 ay onları giydirdik yıkayıp yıkayıpdiğer Yenidoğanlar kocamanlardı. E bebekte kendinden eldivenli tulumlar satılıyor o da çok iyi çünkğ ilk doğduklarında ellerinde eldiven durmuyor . Bol çorap al çünkü eldiven yerine çorapları ters çevirip giydirmiştim hep Mümkün mertebe tulumları ya fermuarlı ya da tamamen çıtçıtlı al doktor kontrolünde çok kolay oluyor çıkarıp giydirmesi . İç zıbın gibi olan bağlamalı zıbınlardan alabilirsin ilk günler ben giydirdim küçük doğdukları için daha iyi olmuştu ve bolca ağız mendili almalısın
Bana da çok küçük gelmişti ama 2-3 kilo arasında giydiler rahatlıklaPrematüre çok küçük geliyo bana 1 karış bile yollar doğduğunda öyle minnakmi oluyorlar yaevet eldivenden ziyade çorap daha iş görüyormuş bolca alayım önce eline sonra ayağına giydiririm ağız mendili stokladim.simdide lansinoh süt saklama şişesi alacağım çok kullanışlı oluyormuş hem biberon gibi kullan hem süt sakla.sagimi neyle yaptın canım sen
İsabet olmuş valla , ben o dönem her gün yeni bir biberon alıyordum ev biberon dükkanına döndüYa ben de ilk avent sipariş etmiştim gelmeyince iptal ettim. Iyi ki de etmişim. Lansinoh bir numara ya gercekten. Bebek ne çekerse ne kadar çekerse o kadar geliyor
Ay sorma bide siparişi 10 güne kargolayamadılar, madur oldum diye 100 tl'lik hediye ceki verdiler. Emzikleri de onunla aldım beleşe geldiİsabet olmuş valla , ben o dönem her gün yeni bir biberon alıyordum ev biberon dükkanına döndülansinoh candır
Posetler tek kullanimlik olduğu için şişe alacağım canım bendeBana da çok küçük gelmişti ama 2-3 kilo arasında giydiler rahatlıklaBen sağımı önce lansinohla yaptım maalesef sevmedim sonra mamajoo aldım kesinlikle çok daha güçlü geldi bana , hem de lansinoha göre daha uygun . Biberon olarak lansinoh kullanıyorum ama . Buzluğa süt atmak için süt saklama poşeti aldım ben .