Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Ayy umut bebekim çok sevindim, sağlıkla doğsunlar önemli değildi gerçi cinsiyet ama ikisini de tatmış olacaksın diye sevindim. Allah sağlıkla kavuştursun canım yavrularına inşallah🙏🏻💕
Amin canım benim hepimizin yavrusunu rabbim sağlıkla kucağımıza aldırdım.evet hiç önemli değildi ama böyle iki kat güzel oldu şükür🤲sen baya hissediyorsun dur artık geçen günler bende hissediyordum bağırsak değildi eminim bebekti şu iki gündür birşey yok .endişe tavan😳

Premature kıyafetlerde çok küçük kıyafetleri görünce bile için çiz ediyor o kadar kucukmu olurlar ki? Kış bebeği olacakları için sıfır kol zibinda aldım ama çoğunluğu uzun kollu ya vereceğim.benim ihtiyaçlar çarpı 2 olacak şükür 🤲 kademe kademe ilerliyoruz bakalım kiyafetleri bı tamamlarsak biberon falan araştırmasına geçeceğim anne memesine en benzeyen lansinoh Muş sen ne aldın?
Tabi sonradanda kullanırım diyosan prematüre kiyafetler hemen küçülür o yüzden ydogan alırsın. Biberon olarak ben philips aventinkini aldım ve hiç meme reddi yaşamadım canim

Sevinçlim bol bol pekmez içmeni öneririm, ilk aylar iç ki kanın demirin eksilmesin artsın hatta, bebekler kandan besleniyor biliyorsun, bana doktor önermişti ve gerçekten de demirim çok iyi çıktı çok şükür 🙏🏻 bir tatlı kaşığı pekmeze bir kaç damla limon sıkıp içiyordum her gün💕🥰
Tabiki içerim çok sağol canim Allah razı olsun 💕
Sen nasılsın bu arada nasip gidiyor

Amin canım benim hepimizin yavrusunu rabbim sağlıkla kucağımıza aldırdım.evet hiç önemli değildi ama böyle iki kat güzel oldu şükür🤲sen baya hissediyorsun dur artık geçen günler bende hissediyordum bağırsak değildi eminim bebekti şu iki gündür birşey yok .endişe tavan😳
Amin canım benim🙏🏻 Hissediyorum artık dışardan da belli oluyor, minik pıt pıtlar şiddetlendi baya çok şükür🥰 ilk zamanlar öyle oluyor canım takılma hiç, bir gün hissedersin 3 gün hissetmezsin, bir kaç hafta sonra her gün tekme yumruk artık neresi denk gelirse vuruyorlar😂

Tabiki içerim çok sağol canim Allah razı olsun 💕
Sen nasılsın bu arada nasip gidiyor
Ben çok faydasını gördüm herkese de tavsiye ediyorum o yüzden🥰 çok şükür iyi gidiyor canım, elim karnımda,tekmeledikçe şükrediyorum rabbime bana bugünleri gösterdiği için🙏🏻💕 Allahım kimseyi evlatsızlıkla sınamasın💕 sen kaç haftalık oldun, zaman çok hızlı geçiyor sevinçlim, bazen hemen doğsa kucağıma alsam diyorum, bazen de hamilelik çok güzel doğuma ne kadar kaldı diye hesap yapıyorum😂

Tabi sonradanda kullanırım diyosan prematüre kiyafetler hemen küçülür o yüzden ydogan alırsın. Biberon olarak ben philips aventinkini aldım ve hiç meme reddi yaşamadım canim
Bı iki ay bari kullanayım diyorum prematurrler sanki anı kurtarmalik gibi birşey yani ben bilmiyorum daha önce hiç bebek kıyafet falan bakmayinca.anladim canım sagol

Ben çok faydasını gördüm herkese de tavsiye ediyorum o yüzden🥰 çok şükür iyi gidiyor canım, elim karnımda,tekmeledikçe şükrediyorum rabbime bana bugünleri gösterdiği için🙏🏻💕 Allahım kimseyi evlatsızlıkla sınamasın💕 sen kaç haftalık oldun, zaman çok hızlı geçiyor sevinçlim, bazen hemen doğsa kucağıma alsam diyorum, bazen de hamilelik çok güzel doğuma ne kadar kaldı diye hesap yapıyorum😂
Canim bugunlerimize cok şükür gerçekten 🤲
7 haftaya girdik yarin kontrolumuz var bakalim kac çıkıcaklar ultrasonda 😍

Amin canım benim🙏🏻 Hissediyorum artık dışardan da belli oluyor, minik pıt pıtlar şiddetlendi baya çok şükür🥰 ilk zamanlar öyle oluyor canım takılma hiç, bir gün hissedersin 3 gün hissetmezsin, bir kaç hafta sonra her gün tekme yumruk artık neresi denk gelirse vuruyorlar😂
Vay be kaderde daha doğmadan evlattan dayak yemekte varmis🤭benimkiler sağlı sollu vuracak o zaman kız sağda erkek soldaymis.

Maşallah kofim kestirmişin oğlanı 🤭damatlığını askerliğini de görmek nasip olsun sağlıkla🙏🏻🧿💕 bu konuları konuşturan rabbime de şükürler olsun
Vallahi ya doğdu da sünnet oldu miniğim 😁 sen de 21. Haftaya girmişsin baksana 😍 sen de hayırla sağlıcakla kucakla yavrunu inşaallah karasım 😘♥️

Ben geldim teyzoşlar bi prens bı prenses annesi olarak🥰🙏
Ay maşallah maşallah çok güzel başlasın hazırlıklar ikisi bir arada 🥰🧿🙏🏻
P.tesi gittiler canım 😥 k.validem sürekli bizde değil 2 kere uğradı. Ama hakkını yiyemem bir işin olursa çekinme söyle dedi. Cuma günü pipiyi kestirdik şükür. O işten de sıyrıldık teyzesi 😊 kırkın çıktıktan sonra gel dedi dr'um. Senin cimcimeyle hayat nasıl gidiyor? Gaz sorununu çözebildin mi? Çözdüysen söyle bizim de yeni başlıyor 😑
Ooo kofi hayırlı olsun sünnet te olmuş paşa. Rabbim diğer güzel zamanlarını da göstersin 🤗🧿

Oo bende sorular bitmez canım aklıma geldikçe sorarım ilk yenidoganmi aldın 0 3 aylikmi? Eldiven ve şapka kaç ay kullanılıyor malum bizimkiler kış bebisi olacak.hastane çıkışı 10 lu kaç takım gerekli? 5li kaç tane alinmsli
Benim bebek 3250 doğdu 0-3 yenidoğan aldıklarımı kullandım hep hatta biraz büyük bile geldiler. Uzun kollu çıtçıtlı çok lazım oluyor bolca al . Zaten kış bebeği olacağı için ekstra lazım. Birde şu takımlar çok lazım oluyo bebek rahat uyuyo ben az almıştım geçen yine almak zorunda kaldım. Önden düğmeli üst altına pijama patikli veya patiksiz

Eklentiler

• B1A42B08-0972-4BDB-A368-CF23C592E331.png
    B1A42B08-0972-4BDB-A368-CF23C592E331.png
    436,2 KB · Görüntüleme: 32

Ooo kofi hayırlı olsun sünnet te olmuş paşa. Rabbim diğer güzel zamanlarını da göstersin 🤗🧿
Sağol hayatım aynen öyle sünnet ettirdik, dün de babası saçlarını traşladı askere hazır oğlumuz 🤣🤣🤣 sonra da kızını alıcaz :KK59:

Oo bende sorular bitmez canım aklıma geldikçe sorarım ilk yenidoganmi aldın 0 3 aylikmi? Eldiven ve şapka kaç ay kullanılıyor malum bizimkiler kış bebisi olacak.hastane çıkışı 10 lu kaç takım gerekli? 5li kaç tane alinmsli
Yavrum benim, Rabbim çeşit çeşit evlat meyvesi nasip etmiş maşallah 🤩🤩🤩 tulum al en çok. Cocuk en cok onlarda rahat ediyor. Alt üst takımların bel lastiklerinin birleşimi arkaya denk geliyor. Sert oluyor orası. Bebek de sürekli yattığı için batar diye düşünüyorum. Bide alt üst takim alicaksan üstü çitçitli olsun. Yoksa üstlüğü pantolonun içine kapatınca toplanıp o da rahatsız eder. Illa takım istiyosan da beli kuşak gibi geniş lastikli altlardan al. Onlarda o dikiş yok ama bebek için en konforlusu tulum 👍

Aynen canım başladık yavaştan bakalım bebek magazalarini gezmeye.cok şükür Rabbime sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip etsin.

Benim bebek 3250 doğdu 0-3 yenidoğan aldıklarımı kullandım hep hatta biraz büyük bile geldiler. Uzun kollu çıtçıtlı çok lazım oluyor bolca al . Zaten kış bebeği olacağı için ekstra lazım. Birde şu takımlar çok lazım oluyo bebek rahat uyuyo ben az almıştım geçen yine almak zorunda kaldım. Önden düğmeli üst altına pijama patikli veya patiksiz
Altlı üstlü takımlar bana sanki tulumdan daha kolay gibi geliyor genelde onlardan alıyorum.evet bu önden dugmelilerden de alacağım.uzun kollu zıbın zaten olmazsa olmaz kışın üşümesin minnaklarim🥰8 on tane alsam kişi başı yetmezmi.sifirda aldım zaten zıbın kalın kıyafet içine giydirmelik.gobegi düşünceye kadar hani bu iç zibinlar varya ondanmi giydiriyor?bende yenidoğan alıyorum malum ikiz biraz küçük olur diye.

Yavrum benim, Rabbim çeşit çeşit evlat meyvesi nasip etmiş maşallah 🤩🤩🤩 tulum al en çok. Cocuk en cok onlarda rahat ediyor. Alt üst takımların bel lastiklerinin birleşimi arkaya denk geliyor. Sert oluyor orası. Bebek de sürekli yattığı için batar diye düşünüyorum. Bide alt üst takim alicaksan üstü çitçitli olsun. Yoksa üstlüğü pantolonun içine kapatınca toplanıp o da rahatsız eder. Illa takım istiyosan da beli kuşak gibi geniş lastikli altlardan al. Onlarda o dikiş yok ama bebek için en konforlusu tulum 👍
Evet canım benim şükürler olsun rabbim dedi bu kulum çok sabretti karşılığını verdi çok şükür sağlıkla hayırla kucağımıza almak nasip olsun baya yolu yariladik sayılır.ya aslında ben tulum fazla sevmiyorum zor olur gibiydi ama dediğin çok mantıklı lastik kısımlarına dikkat ederek almam gerek yada bı kaç tane tulum alayım gobekleri düşünceye kadar sonra altlı üstlü takıma geçerim.bezde göbek oyuntulumu kullandın?sütun ne durumda sağın falan yapiyonmu?

X