- 18 Aralık 2019
- 685
- 908
- 36
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #17.461
O bende sadece 1 kez oldu çok rahatsız edici birşeyAy ben de alayım ondan mosmor oldum hep. Bi de inde nohut giiv beze oluyo hemen iğneyi vyuurvurmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O bende sadece 1 kez oldu çok rahatsız edici birşeyAy ben de alayım ondan mosmor oldum hep. Bi de inde nohut giiv beze oluyo hemen iğneyi vyuurvurmaz
Ya cok hafif bi sizi gibi kasik agrim var iste arada hafif hafif kanamam devam ediyorAh kuzum belki de sen onu bilmezsin. Ağrın sızın herhangi Bi şeyin var mı peki iyi misin. Tabiki için iyice temizlensin güzel de beslen rahim hemen toparlasın kendini
Şöyle ki benim bu kullandıklarım yumurta toplama sonrası başladı . Siz gonal f tarzı iğne kullanmıyor musunuz şu an ? Dondurulmuş mu olacak. Benim taze transferdi .Diğer ilaç ve iğnelere cumadan sonramı başlar acaba. Kaç gün sonra transfer oluyor. Bugün 3.günüm adetin ilk günü başladım ilaça
Anladım canım hadi hayırlı haberler al inşallah yarın mutlaka gerekn testler ışığında durum değerlendirilir bakalım ne diyeceklerYa cok hafif bi sizi gibi kasik agrim var iste arada hafif hafif kanamam devam ediyor
Bakim doktor ne diycek acaba onu merak ediyorumm hayirli haberler alirim bare birde beni kan sayimi testi yapmislar 2 tane derim asiei yuksek bitanesi bagisiklikla alakali sey falan dediler enfeksiyon durumu gozukuyor iste idrar yollarinda sikinti varmi ddim yok saairdilarda bi sikonti soz konusu onuda yarin doktor anlaiycak iste
Ay evet çok gıcık Bi durumO bende sadece 1 kez oldu çok rahatsız edici birşey
Aynen yarin ola hayrola insallah bakalim biai kalmqdi zatenAnladım canım hadi hayırlı haberler al inşallah yarın mutlaka gerekn testler ışığında durum değerlendirilir bakalım ne diyecekler
Tahmin edebiliyorum kim olsa stresli olurdu bu aşamada ama belirsizlik en kötüsü salı olmasa bile bu haftaiçi gitmelisin bence Vajinal baktırmazsın bana şimdiye kadar hiç vajinal bakmadı her şeyi karından gördükBenim her dk stres zaten canım ama ne bileyim şimdi giderim yolk oluşmamış bebek yok falan derler diye azdaha bekleyim demiştim aslında birde vajinal bakılsın istemiyorum sürekli ondan off çok stresli gerçeklerden kacamayiz diye millete akıl verirken şuan ben bir belirsizlik yaşıyorum.
amanın 12. haftada iyice lastikleşecek göbişler desene yeterki sağlıkla devam etsin de 9 aya da razıyız allah biliyor tabiKız sorma valla aynen iğne de girmiyor can yakıyor iyice az önce hemşireye sordum 12. Haftaya kadar devam edilecek dedi ilaçlar ve iğneler için
Aynen öyle canım ne yapalım yeterki canları sağolsunamanın 12. haftada iyice lastikleşecek göbişler desene yeterki sağlıkla devam etsin de 9 aya da razıyız allah biliyor tabi
Benim yumurta toplandı donduruldu. Sonrasında histereskopi oldum polipler vardı birde rahme çizik attılar. Bu ayda transfer olucak. Adetin ilk günü estrofemi içmeye başladım bugün 3tane aldım cuma kontrole gidicem. Kaç gün sürücek bu işlem acaba. Taze transferle farklımı sürede transfer süreci olur acabaŞöyle ki benim bu kullandıklarım yumurta toplama sonrası başladı . Siz gonal f tarzı iğne kullanmıyor musunuz şu an ? Dondurulmuş mu olacak. Benim taze transferdi .
Ben size izlenen yöntemde nasıl hiç bilmiyorum, uzun protokol dedikleri sanırım sizin ki. Bende şöyle 9 gün gonal f kullandım 6. günden itibaren Cetrotide iğne kulandım , en son gün ovitrelle çatlatma iğnesi ,sanırım 11. gün yumurtalarım toplandı o günden itibaren estroferm,prolutex iğne, fitil, antibiyotik ve bağışıklık baskılayan bir ilaç verdiler. 3. gün transferiydi 2. gün akşam antibiyotik ve bağışıklığı baskılayan ilacı son aldım. estrofermi kalp atışını duyana kadar kullandım. Prolutex 12. haftanın sonuna kadar dedi.Benim yumurta toplandı donduruldu. Sonrasında histereskopi oldum polipler vardı birde rahme çizik attılar. Bu ayda transfer olucak. Adetin ilk günü estrofemi içmeye başladım bugün 3tane aldım cuma kontrole gidicem. Kaç gün sürücek bu işlem acaba. Taze transferle farklımı sürede transfer süreci olur acaba
Karından görmesi içinde beta değerinin belli bir seviyeye gelmesi gerek diye araştırdım acele etmemem in bir sebebide o aslında belkide Perşembe giderim ilk kontrolde kan falan aliyorlarmi ?Tahmin edebiliyorum kim olsa stresli olurdu bu aşamada ama belirsizlik en kötüsü salı olmasa bile bu haftaiçi gitmelisin bence Vajinal baktırmazsın bana şimdiye kadar hiç vajinal bakmadı her şeyi karından gördük
Aa varmı öyle bir imkanımız süper hemen bir bakayım benim bu morluklar 2uc aya zor geçer gibi çok sağol canımCanim arnica jel kullanıyorum ben. İğnenin hemen peşine sürüyorum çok işe yarıyor hiç morarmam olmadi
Japonlar susi yiyor demi aman kendimizi fazla suclamaysalimm bari nasibimizde varsa o bebeler hersekil gelecekben zor yiyorum beta degerine faydaliymis diye okudum yüzüm burusa burusa yiyorumYa bence Bi kereden bişey olmaz bendr5 pastırma yemiştim canım istemişti salam yemiyim diye pastırma yiyim demiştim ama o da çiğ et sonuçta. Avokado bende geçen aldım faydalıymış benim eşim de benle birlikte yiyo avokadoyu
Bildiğim adetin 2gunu estrofem başlanıyor 13 gün sonra falan kontrole gidilip rahim duvarı kalınlığına bakılıyor uygunmu diye bı beş altı gün sonrada transfer oluyor tabi 3.gunmu 5.gunmu embriyosu oda önemli ona göre değişiyor kontrolden sonra progestan igne(12.haftaya kadar)progestan fitil(12.haftaya kadar) sonra prednol tetradox( transferden 1gun önceye kadar)estroferm zaten aynen devam(12.haftaya kadar)olumlu oldugunda benim bildiğim bu oksapar kullanacaksan transfer olduğun gün basliyor.umarim aydınlatmışimdir birde her doktorun yöntemi ve kişiye göre değişir bu tedavi şekliBenim yumurta toplandı donduruldu. Sonrasında histereskopi oldum polipler vardı birde rahme çizik attılar. Bu ayda transfer olucak. Adetin ilk günü estrofemi içmeye başladım bugün 3tane aldım cuma kontrole gidicem. Kaç gün sürücek bu işlem acaba. Taze transferle farklımı sürede transfer süreci olur acaba
Hadi sorunsuzca atlattın bunada şükür ve çok geçmiş olsun canım tekrardan rabbim kolaylıklar versin güzel haberlerle dönersin inşallah...kızlar doktora gıttık bugun kurtaj falan olmıycam komple dusmus cok hafıf kanama var dedı oda hiç onemli degıl zaten dedı bır tane antıbıyotık verdı vede reglı duzenleyıcı ılk adet gunumde hısteroskopi ameliyatı olucam benım rahmımım ustunde yapısıklıklar vardı onları kesıcez ve cok etkısı olur dedı onun dısında 2 ay dınlenıcez ıste bu sure zafındada ameliyatımıda olmus olucam nasıpse sonra ınşallah tekrardan aranıza katılırım rabbım nasip ederde
Amin aminn allaha sukurler olsun tabi hersey kendiliginden duzeldi ya diger turlu olsaydi daha zor olurdu agir ilacta icmiyorum bide bin sukur rabbimeHadi sorunsuzca atlattın bunada şükür ve çok geçmiş olsun canım tekrardan rabbim kolaylıklar versin güzel haberlerle dönersin inşallah...
Aynen öyle canim işte hayat düşmesin diye yuruyusumuzun bile değiştiği bebek için bazen yeterki tamamen düşsün diye dua ediyoruz bizlerin sinavida bu işte çok zor ama iyi tarafından bakmak gerek kürtajada çok zor diyorlar o duruma gelmeden halloldu sordunmu doktoruna vajinal bakmanın etkisi olabilirmi diyeAmin aminn allaha sukurler olsun tabi hersey kendiliginden duzeldi ya diger turlu olsaydi daha zor olurdu agir ilacta icmiyorum bide bin sukur rabbime