- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #16.881
Ne desem boş üzülmemek elde değilmaalesef bacikom, güzel haberler vermeyi çok isterdimAllah razı olsun yine de düşünüp sorduğun için canım benim
Ay aşkolsun bacım yaa, ince düşünceni severim seninEvet canım ya dün yolum hastaneye düşmüştü gitmisken bir kan vereyim dedim işte sonuç bu aslında dün yaptım bunu ama dün soramadım sen negatif almıştın negatif alan arkadaşım varken benim sorum simariklik olurmu diye soramadım ama bugün yinede bir sorayim dedim birdaha yaptırmam zaten eşim izin vermiyor seni nasıl inandiracagiz hamile olduğuna diye salı gunu gideceğim kese için inşallah herşey yolundadır .gir canım benim sohbet ederiz hep bebiş konuşacak değiliz.
Sağol canım Allah razı olsunNe desem boş üzülmemek elde değil
Inşallah rabbim daha fazla bekletmez seni.
Dondurulmuşun olmasına sevindim valla bastan başlamak daha yıpratıcı olurdu. Hadi bakalım çabucak gelsin minnak yeter beklettiğiSağol canım Allah razı olsunÜzüldüm tabi ama Üstümden de yük kalktı noskingcim yaa, çok stres olmuşum meğer. Allah bi daha düşükle uğraştırmadı ona şükrediyorum. Azıcık dinlenim dondurulmuşlarım var zaten beni bekleyen
Hhahh ay bacım doğru dedin vallaAy aşkolsun bacım yaa, ince düşünceni severim seninyok canım herkes istediğini yazar konuşur, birbirimizin sevincine de üzüntüsüne de ortak oluyoruz sonuçta, senin adına mutlu olurum değer artışına bakma sen, bi yerden sonra istemiyor doktorlar, git gör güzelce keseni, kafanı karıştırma betayla artışla falan, doğurana kadar beta bakacaksınız yoksa haa UkaderU serrabk size de diyorum
İnşallah öyle olur canıım kese ve kalp atışı sağlıkla görelim inşallahDüşünme kuzum düşünme kese günü tüm kaygıların sona ericek inşallahminik kesesini görünce yavrunun
Ay aşkolsun bacım yaa, ince düşünceni severim seninyok canım herkes istediğini yazar konuşur, birbirimizin sevincine de üzüntüsüne de ortak oluyoruz sonuçta, senin adına mutlu olurum değer artışına bakma sen, bi yerden sonra istemiyor doktorlar, git gör güzelce keseni, kafanı karıştırma betayla artışla falan, doğurana kadar beta bakacaksınız yoksa haa UkaderU serrabk size de diyorum
İnşallah canımDondurulmuşun olmasına sevindim valla bastan başlamak daha yıpratıcı olurdu. Hadi bakalım çabucak gelsin minnak yeter beklettiği
Çok üzüldüm canım bize bu ay nasip değilmiş demek ki. Bu ay mı başlayacaksın tekrar tedaviye sendeİnşallah canımgelecek inşallah
İnce dusunceli olmak lazım canım bu yollardayiz hepimiz empati kurmakta gerek bazen ben öyle düşünüyorum tamam canım bıraktım zaten herşey olacağına varır no panik no stresAy aşkolsun bacım yaa, ince düşünceni severim seninyok canım herkes istediğini yazar konuşur, birbirimizin sevincine de üzüntüsüne de ortak oluyoruz sonuçta, senin adına mutlu olurum değer artışına bakma sen, bi yerden sonra istemiyor doktorlar, git gör güzelce keseni, kafanı karıştırma betayla artışla falan, doğurana kadar beta bakacaksınız yoksa haa UkaderU serrabk size de diyorum
Yok canım ara verecem biraz, zaten doktor da aramadı hiç, insan bi sormaz mı ne yapalım başlayalım mı diye, sonuçta 3 tane daha embriyom var dondurulmuş.böyle yapınca iyice soğudum.sen napacaksın hemen başlatıyor mu doktorun, regl oldun muÇok üzüldüm canım bize bu ay nasip değilmiş demek ki. Bu ay mı başlayacaksın tekrar tedaviye sende
Çatlatma iğnesinin etkisi olsa, kanda da yüksek çıkardı.Ya sen yinede yaptir canim 12. Gunde en net kanda kesinlikle idrar o dedigim gibi catlatma ignesinin etkiside olabilir nolur yanlis anlama benide basima geldigi icin diyorum insallah 12.gunxe iyi bir sonuc alirsinn canim benim
Burda pelus oyuncaga kalp atis sesini kaydedip anneye hediye ediyorlar, eline bastikca dinliyorsun bebesiTabiii hepimizde bı neşe bı gülümsemezaten hastane bizim gibiydi tahsis etmiş gibi akşam kimse randevu almamış bı tek biz vardık koca koridor da daha iyi ilgilendi boş olduğu içinde sohbet muhabbet aminnm o kalbi duydugumda beri kulağımda sesi ve her aklıma geldiğinde Allah'ım isteyen herkese yaşat diye dua ediyorum
Ya benim mesela idrarda cikiyordu cok silik ama kanka hep negatiftiÇatlatma iğnesinin etkisi olsa, kanda da yüksek çıkardı.
Sen yine de 3 aydan önce yürüyüş yapma.Merhabalar, cumartesi kese kontrolüne gitmiştik, o gün doktorum söyledi her renk kanama olabilir korkma diye. Pazartesi oldu azıcık sulandırılmış kan gibi. Yattım o gün geçti. Dün hiçbir şey yoktu. Demin yürüyüşe çıkmak için hazırlanırken farkettim. Peçeteye geldi sildikçe yine aynı şekilde. Yine yattım ancak hemşireye yine de sormuştum, endişelenecek bir şeyin olmadığını normal olduğunu söylemişti.
Kuruma çizgisidir o zaman. Kanda olmayan beta idrarda nasıl olsun kızYa benim mesela idrarda cikiyordu cok silik ama kanka hep negatifti
Negatif haberi verince insan aramaz mi yaYok canım ara verecem biraz, zaten doktor da aramadı hiç, insan bi sormaz mı ne yapalım başlayalım mı diye, sonuçta 3 tane daha embriyom var dondurulmuş.böyle yapınca iyice soğudum.sen napacaksın hemen başlatıyor mu doktorun, regl oldun mu
Olabilir ya bide bazi testler bozuk cikiyor hele bi marka var albima mi neydi ismi hep 2 cizgi cikardi sonra sonuc negatif olurdu boynaKuruma çizgisidir o zaman. Kanda olmayan beta idrarda nasıl olsun kız
Genelde yatıyorum☺ev üstüme üstüme geldi artık. Bir hava alayım dedim havamı aldımSen yine de 3 aydan önce yürüyüş yapma.