Kızlar bir süredir topiği takip ediyorum, güzel haber vereyim diye motive idim, ocak ayında transferim oldu, ama negatif oldu maalesef.
Bu ay dinleneyim dedim, kalan 2 dondurulmuşum var, bugün adetin 15. Günü bakalım tutmazsa yeni bir macera bekler beni..
Betası yükselenlere kat kat yükselmeler, kesesi görünenlere kalp atışı pıt pıtlar, atoşı duyanlara bulantısız lekesiz mekesiz mis gibi hamilelik dilerim.
Negatif sonuçlanan arkadaşlara tekrar denemek için maddi, manevi destek ve sabır diliyorum.
düşüğü olan, tedavi, operasyon vs gereken adaylara da önce sağlık sıhhat sonra bebiş diliyorum.
Normalde de totemim vardı güya, güzel haberi paylaşacaktım hesapta ama dayanamadım.
Yakın bir arkadaşımın çocuğunun doğum günü bugün. Pek önem veririm, es geçmeyeyim dedim kutladım, teşekkür etti. Özledim birkaç foto gönder de içim açılsın dedim, okumuş cevap vermedi. Yüreğime öküz oturdu sanki. Ben kendimi bir kenara bırakıp haset etmeden iyi dileklerle, böyle bir çocuk göreyim de içim ısınsın tarzı yaklaşırken karşı taraf anlamıyor bile. Ki kimse de bilmiyor çocuk isteğimi kariyer delisi bir tip olarak addedildim, hani nazara gelmeyeyim diye vs yapmış değil yani
Ne diyim, Allah kendi çocuklarımızın yüzünü görmeyi, onlarla mutlu olmayı nasip etsin inşallah.
Herkese selamlar
güzel haberlerde görüşmek dileğiyle