Aralık - Ocak Transfer olacaklar

2 tane konuldu bakalım tek olsun hiç farketmez yeter ki sağlıkla devam etsin
İnşAllah 🙏🏻🙏🏻 devam etmesi önemli tabi sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah 🥰yazılarını okumuştum daha önceki transferlerin hakkında bu sefer bebişin ya da bebişler in seninle devam edecek inşallah 🙏🏻

Aynen canım az kalmış zaten Allah'ın izniyle çok şükür yukseliyo ya 🤲Kese günü de Allah'ın izniyle görürsün minnoşunu 🥰Düşünüp kafaya takma sakın kuzum stres yapma güzel güzel dinlen ilaçlarını kullan .. İnşallah hemen hemen Eylül sonu ve ekim ayında inşallah gelicek bebislerimiz 🤲😇
Evet düşmemesi çok güzel olsun yinede bir artış mevcut deyip kendimi teselli ettim amin inşallah canım hep dinleniyorum zaten bir iş yaptığım yok ilaçların dakikası dakikasına ama yoruldum kolum ağrıyor çok serum yüzünden birde dun stajyere denk geldik kopardı kolumu çok ağır serum zaten ortalık kana bulandı yarısını dışına döktü falan derken iyice bı kötü oldum kan tuttu bayilacaktim sonra dedimki yaşlı gözlerle rabbim gör bu emeklerimizi 🤲dahada yapacak birşey yok.

Oda olabilir her şey mümkün boş yere kendimizi strese sokmanın bir anlamı yok 😌 bende diyordum herkesin 200-300 çıkmış ilk değeri benim niye 87 diye sorguladım hep ama herkeste farklı işte napcan 🤷🏻‍♀️
Aynen öyle aslında betaya takılmamak lazım burda herkes bana ikiz dedi tek çıktı. 🤩 200le başlayan ikizler var neye göre salgılıyor bebekler betayı hiç bilmiyorum önemli olan kese ve kalp atışı o leveli atlatmak

Kızdım bile 😠😅 kıyamıyorum da bak 😘 aynen ya hem sen gidip niye beta veriyorsun ki. Güzelce keseye muayeneye git bir de beslenmene özen göster hergün süt içiyor musun
Çok güzel kızıyorsun😁aynen ben niye gidip beta veriyorum ki hep bu merak işte süt kabız olurum diye içmiyorum hergun yumurta kabak çekirdeği fındık badem incir avakado almış dün eşim hiç sevmem ama onları yiyorum hergun yoğurt

Çok güzel kızıyorsun😁aynen ben niye gidip beta veriyorum ki hep bu merak işte süt kabız olurum diye içmiyorum hergun yumurta kabak çekirdeği fındık badem incir avakado almış dün eşim hiç sevmem ama onları yiyorum hergun yoğurt
Ben hergün süt ve muz yiyom kabız olmuyom şükür 🤣 sütü de sevmeyerek içiyorum yaa. Avokado güzel kız ez onu kahvaltıda ekmeğin üzerine koy biraz peynir yumurta bile koyabilirsin ye ben de geçen baktım yoktu markette alacaktım.

Hergün süt içiyorsan günlük süt iç canım. Pastorize edilmiş olan önemli. Diğerleri düşüğe sebep madde içeriyor diye okumuştum. Ceviz ve muz folik asit açısından mutlaka al

Merhabalar, cumartesi kese kontrolüne gitmiştik, o gün doktorum söyledi her renk kanama olabilir korkma diye. Pazartesi oldu azıcık sulandırılmış kan gibi. Yattım o gün geçti. Dün hiçbir şey yoktu. Demin yürüyüşe çıkmak için hazırlanırken farkettim. Peçeteye geldi sildikçe yine aynı şekilde. Yine yattım ancak hemşireye yine de sormuştum, endişelenecek bir şeyin olmadığını normal olduğunu söylemişti.
İnşAllaah benimde korkukcak bişey yoktur baya hafifleşti çok şüküür ama insan yinede korkuyor ama mesajınız içimi rahatlattı. Benimde doktorum şiddetli ağrın ve taze kan olmadığı sürece korkulcak bişey yok dedi. Açık kahverengi lekelenme arada peçeteye geliyor okadar aradada sağ kasığıma sancı giriyo ama hemen geçiyor. Allahım hayırlısıyla bugünlerimizi atlatmayı nasip etsiiin 🤲🤲

Ben hergün süt ve muz yiyom kabız olmuyom şükür 🤣 sütü de sevmeyerek içiyorum yaa. Avokado güzel kız ez onu kahvaltıda ekmeğin üzerine koy biraz peynir yumurta bile koyabilirsin ye ben de geçen baktım yoktu markette alacaktım.
Yok anacim ya ben herturlu denedim onu daha önceden de hiç gitmedi midem bulanıyor yerken ay sen iyiymissin korkumdan ben ne muz yiyorum ne süt içiyorum kabız olurum diye iyi senin sorunun yoksa ye çok besleyici sütü severim ben ballı keçiboynuzu tozu atarım imhh mis

Yok anacim ya ben herturlu denedim onu daha önceden de hiç gitmedi midem bulanıyor yerken ay sen iyiymissin korkumdan ben ne muz yiyorum ne süt içiyorum kabız olurum diye iyi senin sorunun yoksa ye çok besleyici sütü severim ben ballı keçiboynuzu tozu atarım imhh mis
Ben de bal atıyorum süte. Kabızlık sorunum yok bir de kuru incir yiyince sıkıntı çıkarmıyor. Ay keçiboynuzu tozu güzel kız ben de alayım bir ara 🤩

Ben de bal atıyorum süte. Kabızlık sorunum yok bir de kuru incir yiyince sıkıntı çıkarmıyor. Ay keçiboynuzu tozu güzel kız ben de alayım bir ara 🤩
Evet canım al ben seviyorum hiç o paketli sütlerden almam çikolatalı falan evde kendim atıyorum kakao yada keçiboynuzu oh mis

Evet canım al ben seviyorum hiç o paketli sütlerden almam çikolatalı falan evde kendim atıyorum kakao yada keçiboynuzu oh mis
sen yine yaramazlık mı yaptın:KK20: bak azıcık kafam dağılsın diye az giriyorum buralara,ama yine de gözüm üzerinizde haa,test yapıp durmayın kendinize macera aramayın,bebeleri strese sokuyosunuz boşu boşuna,akıllı akıllı kese günününüzü,kalp atışınızı bekleyin canlarım:KK25::KK68:

sen yine yaramazlık mı yaptın:KK20: bak azıcık kafam dağılsın diye az giriyorum buralara,ama yine de gözüm üzerinizde haa,test yapıp durmayın kendinize macera aramayın,bebeleri strese sokuyosunuz boşu boşuna,akıllı akıllı kese günününüzü,kalp atışınızı bekleyin canlarım:KK25::KK68:
Evet canım ya dün yolum hastaneye düşmüştü gitmisken bir kan vereyim dedim işte sonuç bu aslında dün yaptım bunu ama dün soramadım sen negatif almıştın negatif alan arkadaşım varken benim sorum simariklik olurmu diye soramadım ama bugün yinede bir sorayim dedim birdaha yaptırmam zaten eşim izin vermiyor seni nasıl inandiracagiz hamile olduğuna diye salı gunu gideceğim kese için inşallah herşey yolundadır .gir canım benim sohbet ederiz hep bebiş konuşacak değiliz.

X