Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Aynen bak dun benim iste bakarken doktir tam 5+6 haftamda doktor alttan baktigi icin o cocugun kalp atimini gordu yoksa goremezdi okdar minik ki yani erken gidersen bosua endise edicekain goremedegin icin takicaksin bu sefer daha cok stres bare zamaninda git en azindan olmasi gereken olsun lafan rahat olsun
Öyle düşünüyorum canım varsa bir gerçek insanda kacamayiz salı gün gideyim bskalkm geçmiş olsun sanada takip ettim durumunu kesildi şükür kanaman her an kaybetme korkusuyla yaşıyoruz çok stresli.

Canim benim arkadaşımın da böyle bişey olmuştu hatta aynı şekilde endisenlenmisti...Sonra doktoru demişti ilk değerin de iki embryo olabilir sonradan diğeri devam etmemis olabilir demişti...Şimdi çok şükür arkadaş 23 haftalık hamile..tekil gebelik ...
Benimki tek embriyo transferiydi canım bakalım duruma göre hareket edeceğiz en iyisi kafa karistirmamak fakat insan merak ediyor herşey yolunda mı diye hayırlısı artık salı günü gideceğim kese için o zaman netleşir azda olsa durum rabbim yazdıysa bize devamı gelecek yazmadiysa yapacak birşey yok .

Öyle düşünüyorum canım varsa bir gerçek insanda kacamayiz salı gün gideyim bskalkm geçmiş olsun sanada takip ettim durumunu kesildi şükür kanaman her an kaybetme korkusuyla yaşıyoruz çok stresli.
Ya benimki tamemn ultrason yuzunden oldu ya ondan once hic birseyin yokru benim ama yasadigim panigi o hastaneye gidisimi allahimm rabbim kimseye yasatmasin ya cok korltum bin sukur suanda iste hafif leke gibi geliyor okadar

Atmadım ya tekrar etmene gerek yok demişlerdi şimdi ben kendi merakımdan yaptim ya biz sana yapma demedik 10 gün sonra keseye git dedik der asistan diye atmadım bekleyip göreceğiz bilemedim ki düşme yok ama çok bı artışta yok nasipte ne varsa o
O zaman hiç atma canım karışmasın ortalık. Dur bakalım keseye hangi gün gidecektin o zamana kadarda artar zaten değerin

Tamam canım sagol
Canım bak bu betaya çok kafana takma bence baksana hepimizde her gün farklı çıkıyor stres yapma değer aralıkları o kadar değişken ki hep farklı bak benim bugün transferden sonraki 22.günüm sadece keseye baktı doktor sonra bide kan tahlili istedi artık kontrol altında olsun diye şimdi kan sonucuna baktım betada bakmış 2270 çıkmış sonra internetten baktım ortalama değere yakın gözüküyor yani buradaki çoğu sonuca göre benim düşük ama her birimizde farklı işte bu hormonda önemli olan %60 ve üzeri artış diyip kendimizi başkasıyla kıyaslamamamız 😘

Ya valla insan çok korkuyor kesin bişey olmuştur diyorum Allah korusun çünkü yok böyle Bi acı. Hapşırığımın geldiğini anladığımda burnumu sıkıyorum hapşırmıyorıum😁
Beybi hiç sıkma kendini, allah korusun onun da başkaca etkileri olabiliyor. Öyle öksürükle tıksırıkla bir şey olmaz inşallah 😊
Dün merak ettim 3.betayi yaptırdım katlama az benim bekliyorum kese gününü

İlki 14.gun 544 olmuştu ya saat 1.30 gibi kan verdim cumadan saliya dünde yine 1.30 da verdim kan 967 olmus
Merhabalar, iki kez betadan sonra tekrarlatmıyorlarsa vardır bir bildikleri, en iyisi keseyi de görmen için ne zaman önerdilerse o zaman git canım, erkenden gidip de elin boş dönme.
Tutsa da hep bir acaba ile geçiyor süreç maalesef ama benim doktor şöyle demişti mesela çok hoşuma gitmişti. “Hamilelik başından sonuna dek belirsizliklerle dolu bir süreç, daha en başından taa ileriyi düşünüp iyi-kötü etkileniyorsan bu ruh hali ile bu işlere girişmemeni öneririm” biraz acımasız konuşmuş ama kendime getirdi beni açıkçası. En önemli aşamayı geçtin, şimdi devamı da güzelce olur inşallah. Kasvete kaptırma kendini, suyunu iç, uzan, yürüyüşünü yap, kötü haber gelmemiş çok şükür, gelmiş gibi yelkenleri suya indirme 😊

Canım bak bu betaya çok kafana takma bence baksana hepimizde her gün farklı çıkıyor stres yapma değer aralıkları o kadar değişken ki hep farklı bak benim bugün transferden sonraki 22.günüm sadece keseye baktı doktor sonra bide kan tahlili istedi artık kontrol altında olsun diye şimdi kan sonucuna baktım betada bakmış 2270 çıkmış sonra internetten baktım ortalama değere yakın gözüküyor yani buradaki çoğu sonuca göre benim düşük ama her birimizde farklı işte bu hormonda önemli olan %60 ve üzeri artış diyip kendimizi başkasıyla kıyaslamamamız 😘
Umut_bebek Umut_bebek canım bak doğru demiş. Ya bir de şöyle bişey var diye biliyorum beta başlardaki hızla sonraki zamanlarda hep aynı hızda ilerlemiyor daha yavaş katlanmaya başlıyor sanki öyle birşey duymuştum diye hatırlıyorum

Sağolasın canım benim Allah razı olsun şimdilik iyiyim şükür. @Karasbaby için sorma ben de çok üzüldüm ama demekki Allah daha güzel Bi zamanı ayırdı ona Allah tez vakitte güldürsün onun haberlerini de alacağız inşallah 🙏🏻🥰 sen nasılsın durumlar nasıl
Kendimi uykudan alamıyorum bir türlü anca bakabildim çıkmış 12.gün 839 çıkmış hayırlısını diliyorum allahtan

Kendimi uykudan alamıyorum bir türlü anca bakabildim çıkmış 12.gün 839 çıkmış hayırlısını diliyorum allahtan
Bende de yeni yeni başladı uyku canım hep uzanmak istiyor hiç bişey yapasım gelmiyo 😅 bu arada maşallah değerin çok güzel çıkmış şimdi 14. Günü beklicen bakalım kaça katlıcak. Çift embriyo mu konuldu ikiz olabilirsin. Gerçi bende 730 dum ama tek çıktı 😁🥰🙏🏻 seni merakla bekliyo olucam valla

Beybi hiç sıkma kendini, allah korusun onun da başkaca etkileri olabiliyor. Öyle öksürükle tıksırıkla bir şey olmaz inşallah 😊

Merhabalar, iki kez betadan sonra tekrarlatmıyorlarsa vardır bir bildikleri, en iyisi keseyi de görmen için ne zaman önerdilerse o zaman git canım, erkenden gidip de elin boş dönme.
Tutsa da hep bir acaba ile geçiyor süreç maalesef ama benim doktor şöyle demişti mesela çok hoşuma gitmişti. “Hamilelik başından sonuna dek belirsizliklerle dolu bir süreç, daha en başından taa ileriyi düşünüp iyi-kötü etkileniyorsan bu ruh hali ile bu işlere girişmemeni öneririm” biraz acımasız konuşmuş ama kendime getirdi beni açıkçası. En önemli aşamayı geçtin, şimdi devamı da güzelce olur inşallah. Kasvete kaptırma kendini, suyunu iç, uzan, yürüyüşünü yap, kötü haber gelmemiş çok şükür, gelmiş gibi yelkenleri suya indirme 😊
Evet canım çok haklı sürekli kendini telkin ediyorum hicbirseyin garantisi yok hayatimizinda kötü dusuncelerden uzaklaşıyorum hatta dün sırf araştırma yapmayayım diye TLF almadım akşam elime ama sabah yine duramazdim bir akıl alayım dedim evet 2kez tekrarı yeter dediler ve 10 gün sonraya kese hormeye git dediler şuan onu bekliyorum içiyorum günde 3lt su hep uzanıyorum ev kalkiyorum azda evde yürüyüş yapıyorum elimizden geleni yaptık doktorumunda dediği gibi nasibimizde varsa olacak...

Umut_bebek Umut_bebek canım bak doğru demiş. Ya bir de şöyle bişey var diye biliyorum beta başlardaki hızla sonraki zamanlarda hep aynı hızda ilerlemiyor daha yavaş katlanmaya başlıyor sanki öyle birşey duymuştum diye hatırlıyorum
Hamileliğin ilerleyen zamanlarında yavaşlıyor evet biliyorum neyse felaket tellalligini bırakıp bekleyeyim 😊bana birdaha kız transfer sürecinde kızmıştın belirti arama diye 😉

Benimki tek embriyo transferiydi canım bakalım duruma göre hareket edeceğiz en iyisi kafa karistirmamak fakat insan merak ediyor herşey yolunda mı diye hayırlısı artık salı günü gideceğim kese için o zaman netleşir azda olsa durum rabbim yazdıysa bize devamı gelecek yazmadiysa yapacak birşey yok .
Aynen canım az kalmış zaten Allah'ın izniyle çok şükür yukseliyo ya 🤲Kese günü de Allah'ın izniyle görürsün minnoşunu 🥰Düşünüp kafaya takma sakın kuzum stres yapma güzel güzel dinlen ilaçlarını kullan .. İnşallah hemen hemen Eylül sonu ve ekim ayında inşallah gelicek bebislerimiz 🤲😇

Oda olabilir her şey mümkün boş yere kendimizi strese sokmanın bir anlamı yok 😌 bende diyordum herkesin 200-300 çıkmış ilk değeri benim niye 87 diye sorguladım hep ama herkeste farklı işte napcan 🤷🏻‍♀️

Hamileliğin ilerleyen zamanlarında yavaşlıyor evet biliyorum neyse felaket tellalligini bırakıp bekleyeyim 😊bana birdaha kız transfer sürecinde kızmıştın belirti arama diye 😉
Kızdım bile 😠😅 kıyamıyorum da bak 😘 aynen ya hem sen gidip niye beta veriyorsun ki. Güzelce keseye muayeneye git bir de beslenmene özen göster hergün süt içiyor musun

Bende de yeni yeni başladı uyku canım hep uzanmak istiyor hiç bişey yapasım gelmiyo 😅 bu arada maşallah değerin çok güzel çıkmış şimdi 14. Günü beklicen bakalım kaça katlıcak. Çift embriyo mu konuldu ikiz olabilirsin. Gerçi bende 730 dum ama tek çıktı 😁🥰🙏🏻 seni merakla bekliyo olucam valla
2 tane konuldu bakalım tek olsun hiç farketmez yeter ki sağlıkla devam etsin

Oda olabilir her şey mümkün boş yere kendimizi strese sokmanın bir anlamı yok 😌 bende diyordum herkesin 200-300 çıkmış ilk değeri benim niye 87 diye sorguladım hep ama herkeste farklı işte napcan 🤷🏻‍♀️
Aynen benimde ilk değerim 65 çıktı bende sorguladım dusukmu diye ..ama bakalım katlanma değeri için yarın gidicem inşallah..

X