Aralık - Ocak Transfer olacaklar

maalesef 😌 tek tupu alindiysa digeriyle hamile kalabilir aslinda, neden birakti tedaviyi?
ben ilk 2 sini turkiye de yaptirdim amannn duymayan ne akraba kaldi ne arkadas. bu sene rahimde kucuk bir kist cikti onu aldirdim sonra tup bebek yaptirdim negatif oldu simdi dondurulmuslar icin bekliyorum derken ne aileme nede arkadaslarima hicbirini soylemedim, misss 😀 hic degilse kafam rahat, surekli nasilsin ne oldu, sonrasinda da ayy gecmis olsun uzulduk ettik diyen yok. o kisimlarin beni daha cok yiprattigini anladim.. dusukten sonra kendiliginde olma ihtimali yuksek diyorlar inshallah sen de o gruba dahil olursun hayirli saglikli hamilelik gecirirsin
İnşaAllah benimde tek dondurulmuş var ınu deneyeceğim o ablanın yaşı baya bi geçti özel günleri de bitmiş sanırım bıraktı 3 defa falan denemiş oda insan yoruluyor Allah hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize İnşaAllah

Insallah ya insallah bana bugun yasadigim hersey yetti herseyyy binsukurr rabbime allahim.kimseye vermesinn

Valla bazi doktorlar cok merakli yani alttan muayneye ya yemin ederim girtlagina yapisasim geldi bugun ya evden nasil ciktigimi nasil hastaneye gittigimi bilmiyorum esim falanda mahfolfuk ya kolay kolay kalamiyoz iste biz hamile zor oluncada asiri degerli oluyor
cok haklisin stresi yetmistir 😌 gecti sukur simdi iyiysin artik dusunme 💞 sonra dr una da bildir istersen. senin neler yasadigini, kendi hatasindan kaynaklandigini bilsin ki diger hastalarina ona gore bir tavir sergiler..

İnşaAllah benimde tek dondurulmuş var ınu deneyeceğim o ablanın yaşı baya bi geçti özel günleri de bitmiş sanırım bıraktı 3 defa falan denemiş oda insan yoruluyor Allah hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize İnşaAllah
aminnn cumlemize 💞 hamile kalip kendi cocugumu dogurmayi her kadin gibi istiyorum 😌 ama o abla gibi artik imkansiz hale gelirse de evlatlik almayi dusunuyoruz.

cok haklisin stresi yetmistir 😌 gecti sukur simdi iyiysin artik dusunme 💞 sonra dr una da bildir istersen. senin neler yasadigini, kendi hatasindan kaynaklandigini bilsin ki diger hastalarina ona gore bir tavir sergiler..
Aynen soyliycem zaten durumu aptal herif onun yuzunden neler yasadim ya valla allahindan bulsun eger dusuncesiz davrandiysa ne diyim

Neyse yine bin sukur halimee bin sukurrr🙏🙏

aminnn cumlemize 💞 hamile kalip kendi cocugumu dogurmayi her kadin gibi istiyorum 😌 ama o abla gibi artik imkansiz hale gelirse de evlatlik almayi dusunuyoruz.
Yapabilene ne mutlu ama eşim istemiyor son deneme yaptıralım olursa olur olmadı kendi halinde Rabbim nasip ederse eder evlatlık düşüncesi yok bizde ama dediğin gibi Rabbim kendi canımızdan can katabileceğimiz evlatlar nasip etsin 🥰 inşaAllah

Yapabilene ne mutlu ama eşim istemiyor son deneme yaptıralım olursa olur olmadı kendi halinde Rabbim nasip ederse eder evlatlık düşüncesi yok bizde ama dediğin gibi Rabbim kendi canımızdan can katabileceğimiz evlatlar nasip etsin 🥰 inşaAllah
Aminnnn 😍 esime ilk tedavi esnasinda sordugum da o da asla evlat edinmem diyordu, yas ilerleyip tedaviler olumsuz olunca kendi kendine aslinda guzel olur, hem burdan evlat edinirsek bir cocugun imanina vesile oluruz demeye basladi. simdide benim gozum korkuyor 😅 omrumuz yeterse daha neler gorucez bakalim..

Ama oyle yerlesme kanamasi olur mu ya bildigin yikildi ortalik benim icin oluk oluk valla bilmiyorumda ben 9 ay yatarim yeterki ona bjsi olmasinn ki benim annemde boyleymis ya o sikinti iste bilmiyorum
Yok canım yerleşme kanaması olmaz öyle benim bildiğim. Çok ama çok dikkat et tuvalet harici kalkma çok idare edemezsen annende falan kal baksınlar sana

Bilmiyorum ki ikiz için bişey demedi ama biz kendimiz öyle bi heveslendik sanki 🥰🥰 5+6 da cuma günü kontrolüm var neler olacak bakalım 🤔 birde benim hiç belirtim yok göğüs şişkinliği dışında hep bişey mi oldu acaba endişesi yaşıyorum. Bu dönemde aşırı uyku olurmuş mide bulantısı falan bende hiçbiri olmadı sizde var mı?
Ay sorma biz de çok heveslendik ama tek kese göründü bizde de 🥰🥰 betan kaçtı 12. Ve 14. Gün. Bu arada benim göğüsler Bira büyüdü ama uyku ve mide bulantısı gibi hiç bişeyim yok normalim. Sadece arada regl ağrısı gibi ağrım var

Bide bu benim en yakın dediğim arkadaşım. Ne diyeyim allah ona iyilik versin yaşamasın sıkıntı diyecek bişey kalmıyor bazen. Ne kadar yıprandık bakalım inşalalh şimdi sonu güzel olur☺️
Aynen canım ne denirki aman boşver yaşamayan bilmez işte Allah bizlerin de yüzünü güldürsün inşallah 🥰🙏🏻

Yok canım yerleşme kanaması olmaz öyle benim bildiğim. Çok ama çok dikkat et tuvalet harici kalkma çok idare edemezsen annende falan kal baksınlar sana
Esim kayinvalidemi cagirmia zaten bi sure o bakar sonra annemler gelir onlar bakar artik ben artik yapmiycak hic bisey valla islerimide iptal ediyorum gelenleri strese giriyorum cok onlar yuzunden

Esim kayinvalidemi cagirmia zaten bi sure o bakar sonra annemler gelir onlar bakar artik ben artik yapmiycak hic bisey valla islerimide iptal ediyorum gelenleri strese giriyorum cok onlar yuzunden
Ayy iptal et gitsin iş her zaman gelir sen kendine dikkat et yeterki iş olunca insan stres oluyor. Kayınvaliden baksın sana boşver sen yat uzan bol bol dinlen. Ben de bugün Bira başlıyım dedim tabloya baktım ayakta durunca Bira adet sancısı oldu bıraktım yattım uzandım valla

Canım Türkiyede nereye gelirsin bilmiyorum ama Ankara’da Başkent hastanesinde tedavi gördüm ben doktorum Göğşen Önalan aynı hastanede Hulusi Zeyneloğlu diye bir doktorda var 30 yıldır tüp bebek tedavisi yapıyorlar herkes çok memnun çok iyi yorumlar gördüm istersen araştır sende ben tamamen tesadüf gittim oraya ama Göğşen bey Allah razı olsun çok iyi bir insan 1 ayda 4 kere gördüm ama olsun başka şehirdeyim diye böyle oldu ama hep hatırladı beni gittiğimde çokta nazik sağolsun 🙏🏻
sağolasın canım benim,adanaya gideceğim,kendi şehrimde giderim büyük ihtimalle. yine de düşünüp yazdığın için teşekkürler

Avusturya damiydin? onceden de memnun kalmadigini soylemistin sanki... eger dondurulmuslarini baska dr yada hastanede yaptirtma onayi veriyorlarsa puani yuksek bir dr ile deneyebilirsin. ben de eger memnun kalmasaydim boyle bir yol dusunuyordum ama sukur simdilik memnunum bakalim.
yok canım yavru vatandayım. bakalım bi kendime geleyim önce, sonra bi plan yaparız artık. biraz atmam lazım kafamdan şu tedavileri,yorulduğumu hissediyorum

Ayy iptal et gitsin iş her zaman gelir sen kendine dikkat et yeterki iş olunca insan stres oluyor. Kayınvaliden baksın sana boşver sen yat uzan bol bol dinlen. Ben de bugün Bira başlıyım dedim tabloya baktım ayakta durunca Bira adet sancısı oldu bıraktım yattım uzandım valla
Amannn birak birakk bosver canimmm iyi yapmissin allah korusun ya sende yasadin hafif bi kanama sonuxta valla bugun bana dedilerki en iyi ilacin yatmak yatmak yatmak baskada bisi yok allah korusunnn

Aminnnn 😍 esime ilk tedavi esnasinda sordugum da o da asla evlat edinmem diyordu, yas ilerleyip tedaviler olumsuz olunca kendi kendine aslinda guzel olur, hem burdan evlat edinirsek bir cocugun imanina vesile oluruz demeye basladi. simdide benim gozum korkuyor 😅 omrumuz yeterse daha neler gorucez bakalim..
😃 hayat işte bizi neler bekliyor bilemiyoruz ikinizde aynı düşüncedeyseniz sıkıntı yok tabi hayırlısı olsun

yok canım yavru vatandayım. bakalım bi kendime geleyim önce, sonra bi plan yaparız artık. biraz atmam lazım kafamdan şu tedavileri,yorulduğumu hissediyorum
evet mental olarakta hazir olmak gerek bu islemde. bencede sen kendini ne zaman hazir hissederse o zaman basla. kibris a Tr den tedavi icin cok giden oldugunu duymustum. bende oranin merkezleri cok iyi oldugu icin gittiklerini dusunmustum, ozaman yasak olan islemler icin mi gidiyorlar! aslinda buyuk bir ihmalkarlik vs olmadiktan sonra merkez nasil olursa olsun nasibi olan tutuyor degil mi!! ama biz elimizden geleni yapmis olalim icimize sinsin diye en iyisini istiyoruz. walla bu surec icin hangi hastaneye, dr a gitsem kendimi kukla gibi hissediyorum.. bir umit diye kendimizi teslim ediyoruz, onlar ne derse yapiyoruz. sonrasinda onu niye oyle yaptiysak desekte ozaman dogru o gibi gorunuyor. Rabbim emeklerimizin mukafatini versin ins. 🥰🙏🏻

X