- 26 Mayıs 2020
- 150
- 111
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #16.021
Kizlar merhaba. Daha once de yazmistim. Idrarda pozitif gordum diye. Bugun dayanamadim test yaptirdim. Beta 98 cikti. Transfer gununu saymazsak 8. Gün.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin inşallah canım dua ediyrm herkeseİnşallah en kısa zamanda kavuşursunuz hep birlikte sağlıklı evlatlara kavuşalım
Yok ya merkezler arası uçurum fark var o zaman. Tlf.da dakikalarca cevapladılar. Ama 3. Gün arayanın gerçekten ifade sorunu vardı. Daha çabuk gelişeni önce transfer ediyorlar. Yani anormal bir durum yok. Bu tutar, 2. Embriyon da kardeş olur inşaallahFulyada oldu canim benim, ama cok ukala soguk ve sevimsizdiler o gun yuzyuze geldiklerim, transfer gunu bi kagit verdiker canim onda da yziyordu kalite, dondrmak icin aradiklarinda da ozellikle sordum kalitesini oncegi gun cok olumsuz knstklari icin, o zmn soyledi, 6.gun dondurulmus oldu canim, 5.gun dondurulmaya musait olmayabilir demislerdi, bu transferim taze idi, olmazsa onu transfer edelim diyebilir dr ama 6.gun de dondurulanlar da skntili mi blmyrm hc, agizlarindan cikacak 2 kelimeye kulak kesilirken biz, onlar icin herhangi bir hastadan birisn, o nedenle o gun oyle dua ettm ki Allahim dedim kmsenin agzindan cikacak 2 kelama muhtac etme, insallah Rabbim mucizesini verir de bir daha gercekten oranin labiyla muhatap olmak zorunda kalmam
Gözün aydın Allah tamamına erdirsin inşaallahKizlar merhaba. Daha once de yazmistim. Idrarda pozitif gordum diye. Bugun dayanamadim test yaptirdim. Beta 98 cikti. Transfer gununu saymazsak 8. Gün.
Evet hayırlısı olsun canım bekleyip görücezHe kız sorma bende benzettim ama beyaz çevresi yok bakalım kalp atışında daha iyi belli olur
Canim aminn, Allah senin de saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah, bi kizim var 5.5yasinda, onun kardes istegi bizim aklimizi basimiza getrdi ama amh gibi sorunlar ckti iste, keske bu olsa da, diger embriyo da sadece orada dursa cok isterdm, ama hayirlisini diliyorum hep Allahtan, destegin icin cok tesekkurler canim, cok kiymetli knsabilecek senin anlayan birilerinin olmasi, biz kmselere soylemedik cnku uzulmesinler diye, sizler cokk iyi geliyorsunuz o nedenleYok ya merkezler arası uçurum fark var o zaman. Tlf.da dakikalarca cevapladılar. Ama 3. Gün arayanın gerçekten ifade sorunu vardı. Daha çabuk gelişeni önce transfer ediyorlar. Yani anormal bir durum yok. Bu tutar, 2. Embriyon da kardeş olur inşaallah
Senden de Allah razı olsun ne demek. Sen de haklısın insan zamana bırakınca bu sefer sorunlarla karşılaşabiliyor herşey zamanında güzel inşallah ilki olsun bir tane de kardeş isterim Allah verirse tabiCanim Allah razi olsn cok tesekkur ederim dualarin icin, evet 1 kizim var 5.5yasinda, biz de hata oldu biraz kizim da hadi deneyelim dedigimiz ay hamile kaldm, yne oyle sandk ve olur bir sekilde deyip cok ustunde durmadik, o ara benim yumurta rezervim azalmis vs, her sey nasip, o yuzden buradaki herkese tavsiyem her sey yasinda guzel, arayi cok acmayin kardesler icin
Gelir gelir sabret çünkü orası dolu bebeğim minik kuş var ordaYa evet hel degil ama suan mesela sag kasigim bi doluluk bi bisey var orda gergin ama cok dedin gibi beralde baskidan dolayimi oluyor ney ayy su sali gunu bi gelse hayirlisiylann
Aynen canım özellikle sorucam bakalım olmadı iki fırça atar dinlenirimHimmm ozman sikinti ya aynen bi sor bakim canimda olmadi nblm yarim saat yaparsin sonra dinlenirsin sinea yine yaparsin falan belki boyle ilerlersen olur
Hahaha aynen aynen bosver canin daha onemli simdi❤❤❤Aynen canım özellikle sorucam bakalım olmadı iki fırça atar dinlenirim
Ayyy ayy allahimm insallah neyse az kaldiiGelir gelir sabret çünkü orası dolu bebeğim minik kuş var orda
Az kaldı kız seninde 2 embriyoydu belki ikisi de tutmuşturAyyy ayy allahimm insallah neyse az kaldii
Merhaba öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah, Cem bey pozitif sonuç aldığınızda bile kendi dönüş yapmadı asistanla mı iletişim kurdunuz acaba? tamam çok yoğun ama bu iletişimsizlikte çok kötü değil mi ya hiç içime sindiremiyorum bu konuda Cem hocayıCemin asistanı 10 gün sonra kese için randevu alın demis
Amiin çok teşekkür ederim sağolunTebrikler Allah devamınıda göstersin inşallah
ççok şükür belirginleşti amiin canım allah razı olsun teşekkkür ederim desteğin için hepimize hayırlı evlatlar inşallahAyy nasıl belirginleşmiş bak maşallah maşallah ona Allah daim etsin canım, kanda da yüksek yüksek çıksın inşallah, sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Allahımtebrik ederimmm
çok üzüldüm canım Allah sabır versinKızlar negatif 1,20
Ayybilmiyorum ki ama insallah ikiside tutmustur yani ama belkide ikiside tutsa dgeerlerim cok yuksek olmasi gerekmezmiydiki acaba ama varyaa ikiside tutarsa evde extra bayram olur bayrammmAz kaldı kız seninde 2 embriyoydu belki ikisi de tutmuştur
Teşekkürler rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ilk sonucumu aldım gönderdim sadece yeşil kalp göndermiş okadar asistanimla iletişime geçin demiş asistan 2gun sonra tekrar edin değerinizi dedi tekrarladım cem beye gönderdim watsaptan gayet güzel tekrar etmeyin asistanimla iletişime geçin demiş ben zaman cemi bıraktım asistanla muhattap oluyorum çünkü biliyorum ne diyeceğiniMerhaba öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah, Cem bey pozitif sonuç aldığınızda bile kendi dönüş yapmadı asistanla mı iletişim kurdunuz acaba? tamam çok yoğun ama bu iletişimsizlikte çok kötü değil mi ya hiç içime sindiremiyorum bu konuda Cem hocayı
Benide 2.bilhi için arayan bir embriyolog vardı adam ışık hızıyla konuşuyor evet evet dedim ama hicbirseyde anlamadım sizinkide o olabilir anlayışında kavga eder gibi bana kararını çabuk verin ne olacak bunlar ona göre biyopsi Alaçam diye çıkıştıAyyy bahçeci umut mu ben orda yaptırdım acaba benim canımı sıkan embriyologla mı konuştun dondurmaya müsait olmuş işte 4bb. O 6.gün mü donduruldu? Önce 5.günde gelişimi tamamlanan embriyoları transfer ediyorlar. Benim öyle olacaktı yani. Bide aa bb hiç demediler. Gebelik vaad ediyor dediler. Kafam karışmasın diye sormadım ne olduklarını.
Hemen toparlanıp dondurulmusunu dene canım hayırlısı buymuş demekten başka çare yok zaten inşallah diğeri tutar mücadelemize devam edeceğiz.Kızlar negatif 1,20