- 3 Nisan 2019
- 2.238
- 2.691
- 31
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #1.601
Heyecan olup bitene kadar İnan ki sonra insan nasıl rahatlıyor kaçta gideceksinHe yaaa tam olrk öyle aslnda heycan yaptım sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heyecan olup bitene kadar İnan ki sonra insan nasıl rahatlıyor kaçta gideceksinHe yaaa tam olrk öyle aslnda heycan yaptım sanki
Valla iyi guzel hos da *** tan bi sektor is bulamiyom ama cizimlerin cok guzel kim bilir gelecegin tasarimcilri oluruz bebikleri buyutun ceVayyy meslektaşım benim bacıma bak be aynı sektörün minnoşlarıyız
****harbiden öyle 12sendr bu sektörde çalıştım hazır giyimde vallaha bıktım uzunca bi sürede yapmak istemiomkocam baksın artık yeterValla iyi guzel hos da *** tan bi sektor is bulamiyom ama cizimlerin cok guzel kim bilir gelecegin tasarimcilri oluruz bebikleri buyutun ce
Kuşum sabh 9.30da burda ol dediler kntrl olacakmıs snra çözdürme öğlene transfer olur dediler.aslnda çok sakinmdir ama bgn heycan yaptmHeyecan olup bitene kadar İnan ki sonra insan nasıl rahatlıyor kaçta gideceksin
Oh oh maşallah hadi bakalım sende gel hemen kervanaKuşum sabh 9.30da burda ol dediler kntrl olacakmıs snra çözdürme öğlene transfer olur dediler.aslnda çok sakinmdir ama bgn heycan yaptm
Geliommmm yarın alamda gelemmm bamyamıOh oh maşallah hadi bakalım sende gel hemen kervana
Beni de ekleyin 24 Aralık transfer günümBenim 24 Aralık İnş 5 gün dondurulmuş embriyo İnş tutunur hepimizin
Tammm bebemmBeni de ekleyin 24 Aralık transfer günüm
Ayy bende bugün öyle cözdürme aşamasında gergindim klinikte bekleyiş daha cok geriyor , sende al gel minnoşunu hayırlısıyla bekliyoruzKuşum sabh 9.30da burda ol dediler kntrl olacakmıs snra çözdürme öğlene transfer olur dediler.aslnda çok sakinmdir ama bgn heycan yaptm
Bamya olsa iyi bulgur tanesi gibi bişeyGeliommmm yarın alamda gelemmm bamyamı
Canım senin doktor kimdiEvet canım coraspin içiyordum popo gün aşırı progestan iğneden göbek kol oksapardan işte herşey minnoşlarımıza kavuşmak için evet 4 gün rapor aldım şirkete gitmicem
Altunizade bahceci cem çelik canımCanım senin doktor kimdi
uf sabahtan öğlene kdr beklemeside dert gider arabada uyurum artıkAyy bende bugün öyle cözdürme aşamasında gergindim klinikte bekleyiş daha cok geriyor , sende al gel minnoşunu hayırlısıyla bekliyoruz
Kan sulandırıcıda mı kullanıon oyoyAltunizade bahceci cem çelik canım
Şimdiden hayırlı olsun inşallah herşey gönlüne göre olsun o gün transfer sonrası farklı bir rahatlama oluyor ben hatta bütün gün uyudum neredeyse eve gelince sonrası da karmaşık ama geçiyor günler..sen zaten neşeli pozitif birisine benziyorsun en güzeli senin benim ve isteyen herkesin olsun dilerimGeliommmm yarın alamda gelemmm bamyamı
Evet canım iğneye bugün başladımKan sulandırıcıda mı kullanıon oyoy
Bu ay dinlenicem inş canım yok ya lanet li diyememSen ne kadarlık ara verdin tosbiğim? Lanetli 2020'nin bitmesini mi bekliyorsun
Anladım canım. Transfer sonrası şu oksapar ı her doktor mu veriyor acab ya benim doktora giden hiç kimse ile de karşılaşmadım ki sorayım püffAltunizade bahceci cem çelik canım
Sizin ev de yaşamak istiyorum beni evlatlık alınaman diim başından ayrılma genede gözetiminde olsun .ben bir daha sokmadım mutfaga tenceremin dibini yaktı yavv
Bizim genetik testlerimize bakıldı bende kan pıhtılaşması cıktıgı için verdi bilemedim ki herkese niye versinlerAnladım canım. Transfer sonrası şu oksapar ı her doktor mu veriyor acab ya benim doktora giden hiç kimse ile de karşılaşmadım ki sorayım püff