Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Canim benim cok tesekkur ediyorum, geldik bekliyorum smdi, su iciyorum, hayirli hbrleri i bekliyoruz senin de, topic o kdr guzel hbrlerle doldu ki, dualarim seninle, sizlerle 🌸
Allah razı olsun canım, duaların makbul olsun inşallah, biz de güzel haberler verenler kervanına katılalım hayırlısıyla🧿🍀🌹

Benim
Bak ne güzel işte karındanda gözüküyor demek ki bende öyle isteyeyim mi acaba ya aklım karmakarışık tedirginim 🥺 ben Salı günü gideceğim hemen haber ederim inşallah 😍 son adet tarihine göre 5+2 oluyor sence karından gözükür mü
Transfer tearihine göre 5+3 dğm karından göründü. Zaten doktor ilkin karından bakar görmezse vajinal bakar ama bence gerek kalmaz sana da karından bakarlar 🙏🏻🤗

Ayyy seninde az kalmış valla ama hemen kalp duyulmuyor yani genelinde öyle 😁 duyan şanslılar var tabi buralara kadsr ilerleyebilir şükürler olsun 🙏🏻
Ya sanirim alttan muaynede goruluyormus 1 hafta onceden gibi oluyormus ay bilmiyorum ya birean evvel gecsin de bu arada nasilsin fiziken bende geceleri ates basmaai ayaklarimin alti falan cok yaniyor arada kasik agrisi bel agrisi yasiyorum birde bende hayatta cikmaz sivilce cikiyor cenemdee😁😁 kiz mide bulantin falan basladi mi bu ardaa😁 ne cok sordum heee😁😁

Evet gitme canım. Ben de çatladım kese dolu mu boş mu diye ama bekledim 😁 hatta dr haftaya gel demişti, ben 2 hafta sonra gitmiştim. Varsa kalbi de duyayım zırt pırt ultrasona girmiyim diye
Bak bende ne düşünüyorum biliyormusun öncesinde yapılacak bir işlem yoksa haftaya gideceğime sonraki haftslar gitsem diyorum bir problem olmaz sanırsam sürekli kanlami takip ettin o ara ne yaptin

Kızlaaaaar keseyi gördük ama tek kese göründü buna da şükür 🤩🙏🏻😍 darısı herkese olsun inşallah. İkinci var mı dedim çok kurcalamıyorum görmek istediğimi gördüm bıraktım dedi cihazı çok tutmadı. Kaç haftalık olduğunu söylemedi 2 hafta sonra kalp için geldiğinizde belli olur dedi 😍♥️ @Nosking Potisim Potisim Umut_bebek Umut_bebek kofi kofi Karasbaby Karasbaby @nicecream aklıma geleni etiketledim
hadi gözünaydın canım maşallah :KK68:

Bak bende ne düşünüyorum biliyormusun öncesinde yapılacak bir işlem yoksa haftaya gideceğime sonraki haftslar gitsem diyorum bir problem olmaz sanırsam sürekli kanlami takip ettin o ara ne yaptin
Ben hiç kan vermedim 😁 test çok koyu çıkmıştı. Adetim de çok geçmişti. Ertesi gün gittik dr.a, kese göründü 4+6 idi. Ilk muayene önemli çünkü dış gebelik de olabilir sonuçta. Keseyi rahimde görünce bekledim bişey yapmadım kuş 🤷‍♀️ kanla takip keseyi görene kadar lazım zaten.

Ya sanirim alttan muaynede goruluyormus 1 hafta onceden gibi oluyormus ay bilmiyorum ya birean evvel gecsin de bu arada nasilsin fiziken bende geceleri ates basmaai ayaklarimin alti falan cok yaniyor arada kasik agrisi bel agrisi yasiyorum birde bende hayatta cikmaz sivilce cikiyor cenemdee😁😁 kiz mide bulantin falan basladi mi bu ardaa😁 ne cok sordum heee😁😁
Sor kız nolcak seve seve cevaplarım 😁 ateş çok basmıyor normal gibiyim amaa gece hep uykusuzum Bi sağa Bi sola dön dur 😁 kasıklarda oluyor ağrı doktora sordum hatta dedi çok yatma günlük işlerini hafif hafif yapabilirsin dedi. Bel ve sırtta ağrı oluyor. Şükür bulantı yok şimdilik 😅

Ben hiç kan vermedim 😁 test çok koyu çıkmıştı. Adetim de çok geçmişti. Ertesi gün gittik dr.a, kese göründü 4+6 idi. Ilk muayene önemli çünkü dış gebelik de olabilir sonuçta. Keseyi rahimde görünce bekledim bişey yapmadım kuş 🤷‍♀️ kanla takip keseyi görene kadar lazım zaten.
Tuptede varmiki o risk?

Sor kız nolcak seve seve cevaplarım 😁 ateş çok basmıyor normal gibiyim amaa gece hep uykusuzum Bi sağa Bi sola dön dur 😁 kasıklarda oluyor ağrı doktora sordum hatta dedi çok yatma günlük işlerini hafif hafif yapabilirsin dedi. Bel ve sırtta ağrı oluyor. Şükür bulantı yok şimdilik 😅
Ya benim uyku olayi zaten son 3 aydir evden calistigimdan sabahliyorum o yuzden anlamiyorum 😁😁 ya ben cok ayakta kaldigimda egildigimde falan agriyir belim.onun disinda cok sukur iyiyim ayy insallahda boyle iyi dvam eder hamilelik ya😁😁😁

Ya benim uyku olayi zaten son 3 aydir evden calistigimdan sabahliyorum o yuzden anlamiyorum 😁😁 ya ben cok ayakta kaldigimda egildigimde falan agriyir belim.onun disinda cok sukur iyiyim ayy insallahda boyle iyi dvam eder hamilelik ya😁😁😁
Siz ayaklandinizmi ben hala yatıyorum ev işi yapmiyorum falan eğilip kslkmada dikkat ediyormusunuz?

X