Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Kızlaaaaar keseyi gördük ama tek kese göründü buna da şükür 🤩🙏🏻😍 darısı herkese olsun inşallah. İkinci var mı dedim çok kurcalamıyorum görmek istediğimi gördüm bıraktım dedi cihazı çok tutmadı. Kaç haftalık olduğunu söylemedi 2 hafta sonra kalp için geldiğinizde belli olur dedi 😍♥️ @Nosking Potisim Potisim Umut_bebek Umut_bebek kofi kofi Karasbaby Karasbaby nicecream nicecream aklıma geleni etiketledim
Oh çok şükür canım maşallah. Allah daha iyi etsin 🤲♥️ crl yazmiyor mu ultrason kagidinin köşesinde 😁

Kız aynen azıcık daha baksaydı ama bakmadı 😅 gördü cihazi çekti ölçüm de yapmadı neyseki keseyi gördüm artık tüm meraklarımı 2 hafta sonra göreceğim 🥰🙏🏻 darısı sana inşallah
2 hafta mı, geçmek bilmez şimdi🥰 bacılarım o kadar bekleyemez deseydin☺️ Hayırlısı olsun canım, ben nedense bir kesecik daha bekliyorum senden🧿🍀 inşallah canım meraklardayım ben de🥰🧿🍀

yani kuzum bide dusuk yasadim dusukte mudahale edilmedi belkide dusukten sonra olmustur hic bilmiyorum ama istiyorum son bicak darbesi olsun bu operasyon
Amiiiiinn inşaallah zor bi operasyon değildir herhalde ya sıkma canını. Opu gibi birşeydir. Vaninadan müdahale ederler.

Oh çok şükür canım maşallah. Allah daha iyi etsin 🤲♥️ crl yazmiyor mu ultrason
Şükür bacım 🙏🏻🥰 yazıyor ama yanında bişey yazıyo mu anlamadım ki basçksana fotosuna

Eklentiler

• IMG_20210204_150118.jpg
    IMG_20210204_150118.jpg
    100,1 KB · Görüntüleme: 51
Hayırlı olsun canım bende 5+0 da ikizlerimin kesesini görmüştüm. 6+2 de ise kalp atışlarını dinlemek nasip oldu. Tüp bebek gibi ıvf tedavi yöntemlerinde alttan muayne daha sağlıklı dedi doktorum. Çünkü kanama alanı vs düşük tehlikesi herşeyi net görüp ona göre mudahele ediyorlarmış. Başta ben önyargılıydım tabi alttan muayne sonuçta halk arasında kötü inanış var. Ama doktorum saçmalıktan ibaret deyince rahatladım :)

Kızlaaaaar keseyi gördük ama tek kese göründü buna da şükür 🤩🙏🏻😍 darısı herkese olsun inşallah. İkinci var mı dedim çok kurcalamıyorum görmek istediğimi gördüm bıraktım dedi cihazı çok tutmadı. Kaç haftalık olduğunu söylemedi 2 hafta sonra kalp için geldiğinizde belli olur dedi 😍♥️ @Nosking Potisim Potisim Umut_bebek Umut_bebek kofi kofi Karasbaby Karasbaby nicecream nicecream aklıma geleni etiketledim
Ayyy gozun ayydin kuzum masallah maslalah rabbim boylr devam ettirsin insallahhhh🙏🙏🙏 bjai diycem alttan mi bakti doktor birde sey diycem kesenin icinde bebisi gordumuuu😊😊

Cooook şükür önemlı olan tutmuş ve sağlıklı irelilemesi. Bir iki fark etsin🙏Allahım sevincini daim etsin🙏

Ayyy gozun ayydin kuzum masallah maslalah rabbim boylr devam ettirsin insallahhhh🙏🙏🙏 bjai diycem alttan mi bakti doktor birde sey diycem kesenin icinde bebisi gordumuuu😊😊
Ayyy canım benim Allah razı olsun darısı sana 🥰🙏🏻 darısı bekleyen herkese olsun 🙏🏻 karnımdan baktı canım şükür bebek de varmış 😁

Gözüm aydınn Allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻😊

Hadi gözün aydın canım 🧿 Benim de ilk gidişimde tek kese vardı ve gün söylememişti. Belki sana da sürpriz olur bir sonraki ziyarette 🤭 sat a göre kendince hesap yapabilirsin. Zateb sonrasında bebek boyutuna göre ilerleyecek 🥰

Hadi gözün aydın canım 🧿 Benim de ilk gidişimde tek kese vardı ve gün söylememişti. Belki sana da sürpriz olur bir sonraki ziyarette 🤭 sat a göre kendince hesap yapabilirsin. Zateb sonrasında bebek boyutuna göre ilerleyecek 🥰
Ben teke de razıyım ama senin gibi bir sürprizle karşılaşırsam sevincim kaça katlanır bilemem 🥰🤩🙏🏻 inşallah benimde öyle Bi tanecik daha çıkar. 🙏🏻♥️ Senş keseden ne kadsr sonra kalp atışına çağırdı beni 2 hafta sonra çağırdı

X