- 22 Aralık 2020
- 2.701
- 5.908
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #15.501
UkaderU kaçta gidiyorsun bakalım bebişleri görmeye?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benım gogus hassasıyetım ve mide bulanman 3-4 gun gecıyor sonra tekrar gelıyor canımKızlar günaydın, sabah uyandığım biraz göğüs hassasiyetim geçmişti canım sıkıldı bu kötüye mi işaret
Ay bebişler dediğin randevu saati verilmedi. Eşimin işten gelmesini bekliyorum 12 gibi yola çıkarız sanırım öğlen 3 den önce muayene olamam bence 2 saat yol sürer orada da beklerim kesinUkaderU kaçta gidiyorsun bakalım bebişleri görmeye?
Hadi bakalım, heyecanla bekliyoruz haberleriniAy bebişler dediğin randevu saati verilmedi. Eşimin işten gelmesini bekliyorum 12 gibi yola çıkarız sanırım öğlen 3 den önce muayene olamam bence 2 saat yol sürer orada da beklerim kesin
Keseyi görüp yapangillerde vardir bide canım benim gibi mesela pazartesi tekrar test almayı düşünüyorum kalp atışı duyacağım haldeBen hala test yapıyorum. Bu nasıl bir manyaklık. Yarın kese görmeye gidicem hala.test hapıyorumEki Görüntüle 2775837
Yani tatlim soyle oldu normalde amliyati 2019 kasimda olmustum ondan sonra benim adetlerim ilk gun dolu dolu gelirdi ama ameliyattan sonrailk 2 gun hic yok denecek kadar lekelenme ondan sonra acilirdi ama boyle dolu dolu 7 gun surmedi 5. Gunden sonra yine lekeye donuyodumYapışıklık olduğunda âdet kanaması azalır diye biliyorum. Oldu mu sende öylr birşey?
He yaa aynen öyle. Aradım hemşireyi p.tesi gidicem. Bence çok da elzem değil ya. Neyse aklımda kalmasın beta yükseltiyormuşBenim yüksekti zor indirdim aşağı çok şükür stabildi beta yukselince oda yükselmiş hatri kalmasın oda gelsin ben biliyodum 2.5 sınırını korumaya çalıştım hep he vallaha gı analarimiz neerdeeeğ şimdi ilaçları iğneleri goruyo da Allah'ım daha neler gorcez diyo kadın anlatiyorum aman git eskiden böyle miydi ne iğnesi ilacı sende ben 3 4 kere anca gittim hastaneye diyo biz şimdi nerdeyse her hafta aboneyiz hastaneye cümleten
Evet o süreç hep öyle feçiyor malesef benim o kadar hassastı ki, bi sabah kalktım gitmiş. Çok korkmuştum. 2 gün sonra yine başladı. Dalgalı deniz gibi gidiyo geri geliyo halaEvet kullanıyorum hem iğne hem fitil olarak. Her sabah kalktığım kendimi dinliyorum günler geçmiyor
Hmm değişti demek ki düzenin. Iyi ki keşfedilmiş canım yoksa sıkıntı yaşardın bu konuda. Çok şükür çözümü varYani tatlim soyle oldu normalde amliyati 2019 kasimda olmustum ondan sonra benim adetlerim ilk gun dolu dolu gelirdi ama ameliyattan sonrailk 2 gun hic yok denecek kadar lekelenme ondan sonra acilirdi ama boyle dolu dolu 7 gun surmedi 5. Gunden sonra yine lekeye donuyodum
Neyse ki böyle bi durumun olduğunu biliyorsun ve çözümü var. Allah dermansız dert vermesin canımDr un sıkıntı yok dediyse öyledir canim, ah ne güzel kan sulandiriciya gerek yokmuş sende
Benim pıhtılaşma faktörlerim de sıkıntı çıktığı için maalesef hem ömür boyu coraspirin hem de gebelikte ek olarak oksapar iğne kullanmak zorundayim
Sağlıcakla kucağınıza alalım da razıyım iğnelere ilaçlara
Bebişkolarının fotolarını kap gel annesi hakkında hayırlısını göstersin RabbimK
Karından görünmezsse alttan bakıyorlarmış galiba
Canım biz aynı günmü transfer olmuştuk? Ben 21 ocakta oldum. Bugün ilk kez kan verdim test için sonucu bekliyorumSağol canım ilk aşamayı geçtik sanırsam şimdi yarınki kan var inşallah güzelce katlanir
Hadi yaa, bi beta mı baktırsan acaba canım, ya da muayene mi olsan ki, ağrı falan oluyor mu arada, benim ağrı ve kanamayla başladı öyle de devam etti, regl gününde mi gelecek acaba yoğun kanamaCuma sabah yapacaktın ne güzel bugün görünce dedim dayanamadi yine
Bende daha gelen giden yok hic kanamamda olmadı zaten anlamadım gitti
9 Şubat test günüm, salı günü yani. Bekleyeceğim bakalım, ara sıra kasıklarımda sızlama gibi ağrı oluyor, bu sabah da regl ağrısı gibi girdi 2 dk geri kayboldu, göğüs hassasiyetim hiç kalmadı zaten, hayırlısı artıkBak sen şu yaptığına yakalanmadan ne güzel sessice ilerleyecektik bende cuma gün yapacak diye bekliyordumneyse bakalım test günün ne zaman?
Amin canım benim inşallah görürüm ikisi de benimledirBebişkolarının fotolarını kap gel annesi hakkında hayırlısını göstersin Rabbim
Allah yardımcın olsun, herşey çok güzel geçer inşallah. Rahat ol transfer an’ın keyfini çıkar. Namaz kılmanda sakınca olacağını sanmıyorum, ama transfer sonrası ilk iki gün dikkat et bence.Canim arkadaslar cumartesi gunu yumurta toplamam icun dua istemstm sizlerden, smdi ise transfer icin yoldayim, saat 16.30da transferim olacak, mesajima goren okuyan olursa dua edebilir mi? 2 hfta once bgn igne baslamistk, bgn transfer asiri hizli geldi bana, stres ve gerginlikten baska bir sey hissedemiyorum, hepinize ayri ayri dua ediyorum namazlardan snra, transferden snra da namaz kilmam da sakinca yok degil mi bu arada?
Canim amin insallah cok sagolasin, Allahim emeklerimizi bosa cikarmasin, hepimizin hayirli hbrler almasini diliyorum cani gonuldenAllah yardımcın olsun, herşey çok güzel geçer inşallah. Rahat ol transfer an’ın keyfini çıkar. Namaz kılmanda sakınca olacağını sanmıyorum, ama transfer sonrası ilk iki gün dikkat et bence.
Hayırlısıyla çok çok güzel geçsin transferin inşallah çok güzel bir duygu, ben de tadını çıkarmanı öneririm, dua et bebeğini koyarlarken Allah’a emanet canımCanim arkadaslar cumartesi gunu yumurta toplamam icun dua istemstm sizlerden, smdi ise transfer icin yoldayim, saat 16.30da transferim olacak, mesajima goren okuyan olursa dua edebilir mi? 2 hfta once bgn igne baslamistk, bgn transfer asiri hizli geldi bana, stres ve gerginlikten baska bir sey hissedemiyorum, hepinize ayri ayri dua ediyorum namazlardan snra, transferden snra da namaz kilmam da sakinca yok degil mi bu arada?
yani kuzum bide dusuk yasadim dusukte mudahale edilmedi belkide dusukten sonra olmustur hic bilmiyorum ama istiyorum son bicak darbesi olsun bu operasyonNeyse ki böyle bi durumun olduğunu biliyorsun ve çözümü var. Allah dermansız dert vermesin canım