- 31 Ocak 2021
- 64
- 35
- 29
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #15.481
Bat tarihim eğer geçer işe yaptıracağım 5 Şubat batBir kere daha yaptırabilirsin hiç belli olmuyor, inşallah sana da sürpriz olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bat tarihim eğer geçer işe yaptıracağım 5 Şubat batBir kere daha yaptırabilirsin hiç belli olmuyor, inşallah sana da sürpriz olur
Tebrik ederim, hayırlı olsun, sağlıkla devam etsin inşallahKızlar bugün transfer sonrası 13. günüm idrar testi yaptım ve pozitif çıktı. Korkumdan iki tane test yaptım. Allah hepimizin dualarını kabul etsin, hepimizin kucaklarını doldursun inşallah
Cuma sabah yapacaktın ne güzel bugün görünce dedim dayanamadi yineay evet sevinçlim yaa, zayıf anıma denk geldi, kocam da evdeydi halbuki, yakalandım da zaten iflah olmaz bir arsızım bu konuda, ama söz verdim kocişe test günüme kadar beklicem
Sen ne durumdasın gelen giden kanaman var mı
Sabredemiyorsan idrar testi yap gun gunElimden geldikçe cumartesi gününe kadar sabredeceğim başka çare yok
Yarim cuma gidicem.sen bugun gidiceksin galiba. Beni etiketlersin. Bakalim kaç bebiş görüceksin. Ağrın felan varmi?Potisim bavım ne yaptın durumlar nasıl sen ne zaman gidiyordun doktora
Evet kullanıyorum hem iğne hem fitil olarak. Her sabah kalktığım kendimi dinliyorum günler geçmiyorGöğüs hassasiyetini progesteron hormonu yapıyor. Şuanda progesteron kullaniyorsun değil mi? Yani hassaslığın gitmesinin kötü haber olması imkansız Benim çok aşırı hassastı. Arada gidiyor arada geliyor. Yani pozitifi gördükten sonra arada gider gelirse korkma
Resmen korkuyorum yapmayaSabredemiyorsan idrar testi yap gun gun
Bak sen şu yaptığına yakalanmadan ne güzel sessice ilerleyecektik bende cuma gün yapacak diye bekliyordumneyse bakalım test günün ne zaman?ay evet sevinçlim yaa, zayıf anıma denk geldi, kocam da evdeydi halbuki, yakalandım da zaten iflah olmaz bir arsızım bu konuda, ama söz verdim kocişe test günüme kadar beklicem
Sen ne durumdasın gelen giden kanaman var mı
Alıştık artıkBende dizden görüp yapasim geliyor eşime diyorum test al e tamam degilmi var işte daha ne yapıya kafanı kurcaliyon diyor yapıyorum a koyulasmamis falan diye uzulunce en iyisi akışına bırakmak aslında sen transferin kaçıncı günü kese hormeye gidiliyor?Ben hala test yapıyorum. Bu nasıl bir manyaklık. Yarın kese görmeye gidicem hala.test hapıyorumEki Görüntüle 2775837
12günü ikinci kan tahlilindenn1hafta sonra gelmdediler. UkaderU ile ayni gun oldu transferimiz. Aslinda bugun gitmeliydim. Amma randevuyu yarına verdiler. 20ci günum yarın.Alıştık artıkBende dizden görüp yapasim geliyor eşime diyorum test al e tamam degilmi var işte daha ne yapıya kafanı kurcaliyon diyor yapıyorum a koyulasmamis falan diye uzulunce en iyisi akışına bırakmak aslında sen transferin kaçıncı günü kese hormeye gidiliyor?
merhaba, kan testi yaptırmadınmı ?Merhabalar iyi günler bende tüp bebek yapıldım ocağın 20sınde 5 günlük embriyo transfer yapıldı ara ara kasık ağrısı bel agrısı oluyordu 8 gün sonra kan geldi adet gibi 5 gün sürdü sizde de böyle şey oldu mu yada bilginiz vardı kan geldiği için sonuç negatif mi olur neolursunuz yardım ettin korkutan ölücem artık
Sonuçunuz çıktı mıTesti bugün yaptım bekliyoruz daha sonumun gelmesini
çok güzel canım gözünaydınKizlar sonucum nasıl sizce
A evet cuma gidecektinYarim cuma gidicem.sen bugun gidiceksin galiba. Beni etiketlersin. Bakalim kaç bebiş görüceksin. Ağrın felan varmi?
Vajinal bakıyorlar degilmi görünmesi için sanırsam ben acilde verdim kanı hiç gel falan diyen olmadı yarın gittiğimde bir sorayım ne zaman gelmem gerek diye12günü ikinci kan tahlilindenn1hafta sonra gelmdediler. UkaderU ile ayni gun oldu transferimiz. Aslinda bugun gitmeliydim. Amma randevuyu yarına verdiler. 20ci günum yarın.
Sağol canım ilk aşamayı geçtik sanırsam şimdi yarınki kan var inşallah güzelce katlanirçok güzel canım gözünaydın
Dr un sıkıntı yok dediyse öyledir canim, ah ne güzel kan sulandiriciya gerek yokmuş sendeGebelikte ilk 3 ay 2.5 sınır diye cok okudum. Ama kendi dr'uma da güveniyorum. Çok ilaççı değil. Kan sulandırıcı kullan demedi mesela. Şimdi moda olmuş yarın bi hemşiremi ariyim, bizim dr yok persembeleri. Cuma giderim gel derse. Ama gebelikte de hep yükseliyor. Demek ki yükselmeli şimdi herşeye ilaç diyorlar hemen. Çok iyi bişeymiş gibi.
Karından görünmezsse alttan bakıyorlarmış galibaVajinal bakıyorlar degilmi görünmesi için sanırsam ben acilde verdim kanı hiç gel falan diyen olmadı yarın gittiğimde bir sorayım ne zaman gelmem gerek diye