Aralık - Ocak Transfer olacaklar

😁 ay evet sevinçlim yaa, zayıf anıma denk geldi, kocam da evdeydi halbuki, yakalandım da zaten🤦🏻‍♀️ iflah olmaz bir arsızım bu konuda, ama söz verdim kocişe test günüme kadar beklicem🤔
Sen ne durumdasın gelen giden kanaman var mı☺️
Cuma sabah yapacaktın ne güzel bugün görünce dedim dayanamadi yine 🤭
Bende daha gelen giden yok hic kanamamda olmadı zaten anlamadım gitti 🤷‍♀️

Göğüs hassasiyetini progesteron hormonu yapıyor. Şuanda progesteron kullaniyorsun değil mi? Yani hassaslığın gitmesinin kötü haber olması imkansız 😊 Benim çok aşırı hassastı. Arada gidiyor arada geliyor. Yani pozitifi gördükten sonra arada gider gelirse korkma 😊
Evet kullanıyorum hem iğne hem fitil olarak. Her sabah kalktığım kendimi dinliyorum günler geçmiyor ☺️

Ben hala test yapıyorum. Bu nasıl bir manyaklık. Yarın kese görmeye gidicem hala.test hapıyorum😁🤦
16124159063378034924369180088769.jpg

😁 ay evet sevinçlim yaa, zayıf anıma denk geldi, kocam da evdeydi halbuki, yakalandım da zaten🤦🏻‍♀️ iflah olmaz bir arsızım bu konuda, ama söz verdim kocişe test günüme kadar beklicem🤔
Sen ne durumdasın gelen giden kanaman var mı☺️
Bak sen şu yaptığına yakalanmadan ne güzel sessice ilerleyecektik bende cuma gün yapacak diye bekliyordum😳neyse bakalım test günün ne zaman?

Ben hala test yapıyorum. Bu nasıl bir manyaklık. Yarın kese görmeye gidicem hala.test hapıyorum😁🤦Eki Görüntüle 2775837
Alıştık artık😊Bende dizden görüp yapasim geliyor eşime diyorum test al e tamam degilmi var işte daha ne yapıya kafanı kurcaliyon diyor yapıyorum a koyulasmamis falan diye uzulunce en iyisi akışına bırakmak aslında sen transferin kaçıncı günü kese hormeye gidiliyor?

Alıştık artık😊Bende dizden görüp yapasim geliyor eşime diyorum test al e tamam degilmi var işte daha ne yapıya kafanı kurcaliyon diyor yapıyorum a koyulasmamis falan diye uzulunce en iyisi akışına bırakmak aslında sen transferin kaçıncı günü kese hormeye gidiliyor?
12günü ikinci kan tahlilindenn1hafta sonra gelmdediler. UkaderU UkaderU ile ayni gun oldu transferimiz. Aslinda bugun gitmeliydim. Amma randevuyu yarına verdiler. 20ci günum yarın.

Merhabalar iyi günler bende tüp bebek yapıldım ocağın 20sınde 5 günlük embriyo transfer yapıldı ara ara kasık ağrısı bel agrısı oluyordu 8 gün sonra kan geldi adet gibi 5 gün sürdü sizde de böyle şey oldu mu yada bilginiz vardı kan geldiği için sonuç negatif mi olur neolursunuz yardım ettin korkutan ölücem artık
merhaba, kan testi yaptırmadınmı ?

Yarim cuma gidicem.sen bugun gidiceksin galiba. Beni etiketlersin. Bakalim kaç bebiş görüceksin. Ağrın felan varmi?
A evet cuma gidecektin 🤗
Bana bugün yol göründü bakalım 🙏🏻ağrım yok ama arada kasıklarımda adet ağrısı gibi ağrı oluyo hafif bel ve sırt ağrısı oluştu ara ara gelip gidiyo

12günü ikinci kan tahlilindenn1hafta sonra gelmdediler. UkaderU UkaderU ile ayni gun oldu transferimiz. Aslinda bugun gitmeliydim. Amma randevuyu yarına verdiler. 20ci günum yarın.
Vajinal bakıyorlar degilmi görünmesi için sanırsam ben acilde verdim kanı hiç gel falan diyen olmadı yarın gittiğimde bir sorayım ne zaman gelmem gerek diye

Gebelikte ilk 3 ay 2.5 sınır diye cok okudum. Ama kendi dr'uma da güveniyorum. Çok ilaççı değil. Kan sulandırıcı kullan demedi mesela. Şimdi moda olmuş 😊 yarın bi hemşiremi ariyim, bizim dr yok persembeleri. Cuma giderim gel derse. Ama gebelikte de hep yükseliyor. Demek ki yükselmeli 🤷‍♀️ şimdi herşeye ilaç diyorlar hemen. Çok iyi bişeymiş gibi.
Dr un sıkıntı yok dediyse öyledir canim, ah ne güzel kan sulandiriciya gerek yokmuş sende 👍
Benim pıhtılaşma faktörlerim de sıkıntı çıktığı için maalesef hem ömür boyu coraspirin hem de gebelikte ek olarak oksapar iğne kullanmak zorundayim 😔
Sağlıcakla kucağınıza alalım da razıyım iğnelere ilaçlara 🐣

X