• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Ayy çok güzel bir haber buu🥰 Allah daim etsin canım, ben de yaptım az önce, sanırım aynı zamanlarda yaptık, benimki tek çizgi çıktı☺️ Tek embriyo ve normal kaset test olduğu için olabilir, yani inşallah daha erkendir🍀 benim de bugün 5. Günüm
Normal kaset yapsam çıkmayabilirdi belkide erken gebelik yaptım içini ferah tut çıkıcak iki çizgi inanıyorum burada görüyoruz herkesin sonuçları farklı farklı 🙏 normal kaset göstermez bence

Normal kaset yapsam çıkmayabilirdi belkide erken gebelik yaptım içini ferah tut çıkıcak iki çizgi inanıyorum burada görüyoruz herkesin sonuçları farklı farklı 🙏 normal kaset göstermez bence
İnşallah canım, Allah razı olsun🥰🧿🍀 sağlıkla kucağına almak nasip olsun sana da

Şimdi sen söyleyince benim sonuca baktim 1.19 cıkmış ama referans aralığı 0.27-4.2 demiş. Bu aralığa göre senin sonucun normal ama genelde 2 nin altında olsun isterler diye biliyorum öyle aklımda kalmış nedense🤔 Tereddütün varsa baktır b3nce de tsh önemli çünkü gebelikte
Gebelikte ilk 3 ay 2.5 sınır diye cok okudum. Ama kendi dr'uma da güveniyorum. Çok ilaççı değil. Kan sulandırıcı kullan demedi mesela. Şimdi moda olmuş 😊 yarın bi hemşiremi ariyim, bizim dr yok persembeleri. Cuma giderim gel derse. Ama gebelikte de hep yükseliyor. Demek ki yükselmeli 🤷‍♀️ şimdi herşeye ilaç diyorlar hemen. Çok iyi bişeymiş gibi.

Kızlar günaydın, sabah uyandığım biraz göğüs hassasiyetim geçmişti canım sıkıldı bu kötüye mi işaret 😔
Göğüs hassasiyetini progesteron hormonu yapıyor. Şuanda progesteron kullaniyorsun değil mi? Yani hassaslığın gitmesinin kötü haber olması imkansız 😊 Benim çok aşırı hassastı. Arada gidiyor arada geliyor. Yani pozitifi gördükten sonra arada gider gelirse korkma 😊

Gebelikte ilk 3 ay 2.5 sınır diye cok okudum. Ama kendi dr'uma da güveniyorum. Çok ilaççı değil. Kan sulandırıcı kullan demedi mesela. Şimdi moda olmuş 😊 yarın bi hemşiremi ariyim, bizim dr yok persembeleri. Cuma giderim gel derse. Ama gebelikte de hep yükseliyor. Demek ki yükselmeli 🤷‍♀️ şimdi herşeye ilaç diyorlar hemen. Çok iyi bişeymiş gibi.
Malesef habire ilaçtan bıktım artık günlük iğnesi haftalık iğnesi fitili yok foligi yok sulandiricisi tiroid ilacı zaten 4 senedir maşallah hep benimle doz artışı yaptık biz TSH den dolayi yükselmiş biraz hep 2 buçuk seviyesindeydi 3.77 lere çıkmış normal ilaç a eksrta bide akşam üstü alacam bi düşügünü bide o eklendi şimdi 😂

Malesef habire ilaçtan bıktım artık günlük iğnesi haftalık iğnesi fitili yok foligi yok sulandiricisi tiroid ilacı zaten 4 senedir maşallah hep benimle doz artışı yaptık biz TSH den dolayi yükselmiş biraz hep 2 buçuk seviyesindeydi 3.77 lere çıkmış normal ilaç a eksrta bide akşam üstü alacam bi düşügünü bide o eklendi şimdi 😂
Dozu arttırsaymış ya. Günüm yetişmiyo deseydin 😝 eski tahlillerime bakıyorum 1,2 1,4 falan. Demek ki herkeste yükseliyor. Inan bu 2.5 sınırını da bu sene duydum. Annelerimiz tsh mı baktıriyordu sanki 🙄

Bebegin dusme sebebi %100 bu dedi tatlim ama bu yapisiklik dusukten sonrada olabiliyomus .. ya yeni bir yapisiklik yada benim daha once aldirdigim polipden sonra oldu .. bu hafta amleliyat olup actiricam canim
Yapışıklık olduğunda âdet kanaması azalır diye biliyorum. Oldu mu sende öylr birşey?

Dozu arttırsaymış ya. Günüm yetişmiyo deseydin 😝 eski tahlillerime bakıyorum 1,2 1,4 falan. Demek ki herkeste yükseliyor. Inan bu 2.5 sınırını da bu sene duydum. Annelerimiz tsh mı baktıriyordu sanki 🙄
😂😂 Benim yüksekti zor indirdim aşağı çok şükür stabildi beta yukselince oda yükselmiş hatri kalmasın oda gelsin 😁 ben biliyodum 2.5 sınırını korumaya çalıştım hep he vallaha gı analarimiz neerdeeeğ şimdi ilaçları iğneleri goruyo da Allah'ım daha neler gorcez diyo kadın anlatiyorum aman git eskiden böyle miydi ne iğnesi ilacı sende ben 3 4 kere anca gittim hastaneye diyo biz şimdi nerdeyse her hafta aboneyiz hastaneye cümleten 😂😂

Back