• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Yarın 9. Hafta bitiyor. 8+6 olucam yani. Dün de 2. Ay bitti 3. Aya girdim 😅 çok fazla rakam kullandım. Sözelci olarak hiç tarzım değil 😁
Maşallah canım, senle ayniyiz ben de bugün 8+6 yım😊🤗 Ben en son 2 gün önce gittim dr a sıkıntı yoktu çok şükür 🐣 dr a sana bişi başladımı canim, hangi kan tahlillerini istedi.. Ben benimkinden pek memnun değilim yine dr arayişindayim😅😅

Maşallah canım, senle ayniyiz ben de bugün 8+6 yım😊🤗 Ben en son 2 gün önce gittim dr a sıkıntı yoktu çok şükür 🐣 dr a sana bişi başladımı canim, hangi kan tahlillerini istedi.. Ben benimkinden pek memnun değilim yine dr arayişindayim😅😅
Decavit pronatal kullaniyordum zaten ona devam et dedi. Sağlık ocağına git onlar ne testlerin yapılacağını bilirler dedi 😁 tam kan sayımı vardı galiba. tiroid demir şeker calsiyum magnezyum falan filan. Bide idrar tahlili verdim canım. Özel bir test yoktu yani. Tsh 2.96 cıktı. Dr'um normal dedi. Cuma sağlık ocağına gidip kan mı versem diye tereddütte kaldım. 2.5 sınır diye okudum hep.

Decavit pronatal kullaniyordum zaten ona devam et dedi. Sağlık ocağına git onlar ne testlerin yapılacağını bilirler dedi 😁 tam kan sayımı vardı galiba. tiroid demir şeker calsiyum magnezyum falan filan. Bide idrar tahlili verdim canım. Özel bir test yoktu yani. Tsh 2.96 cıktı. Dr'um normal dedi. Cuma sağlık ocağına gidip kan mı versem diye tereddütte kaldım. 2.5 sınır diye okudum hep.
Şimdi sen söyleyince benim sonuca baktim 1.19 cıkmış ama referans aralığı 0.27-4.2 demiş. Bu aralığa göre senin sonucun normal ama genelde 2 nin altında olsun isterler diye biliyorum öyle aklımda kalmış nedense🤔 Tereddütün varsa baktır b3nce de tsh önemli çünkü gebelikte

Merhaba inşallah mesajımı görürsünüz benimde beta 12.gün 87.3 çıktı 14.gün 170.3 çıktı siz kese görmeye gittiniz mi her şey yolundadır inşallah bi de kaçıncı gün embriyosu sizin
5. Gün embriyosuydu evet gittik gördük keseyi bebişi kalp atışını duyamadık henüz ama değeriniz güzel artmış vesvese yapmayın her şey güzel ilerler inşallah, 🙏

5. Gün embriyosuydu evet gittik gördük keseyi bebişi kalp atışını duyamadık henüz ama değeriniz güzel artmış vesvese yapmayın her şey güzel ilerler inşallah, 🙏
Allah razı olsun amin inşallah her şey hepimiz için güzel ilerler zorlu bir yolculuk bu ama inşallah sonu güzel olacak çok teşekkür ederim yazdığınız için ☺️ Benim 3.gün embriyosuydu haftaya Salı kese görmeye gideceğim inşallah ☺️🤲🏻 Siz kalp atışı için ne zaman gideceksiniz Allah’ın izniyle

Back