Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Benim de 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi yapıldı, o kadar idrar da tek çizgi gördüm ki idrar testine cesaret edebilir miyim hiç bilmiyorum ya 🙈
Açıkçası ben de hep aynı şeyi diyordum bekleyeceğim kan gününe kadar diye ama burda 8-9 da pozitif görenleri gördükçe sabırsızlandım ve yaptım. 😅

Herkese süper bir hafta dilerim hanımlar 🥰 aldığımız pozitif haberlere bir ilave de benden. biz de bu sabah kese görmeye gittik. İkizler ve ikisinin de içi doluydu. Artık 2 hafta sonraya kalp atışı için gün sayıyorum. Bu sırada da pozitiflerini alacağımız arkadaşlarım için dua ediyorum 🙏🏻🧿🥰
Ay ayyy ayyy yesinler onları muhteşem bir haber buuu maşallah canım hadi gözün aydın 😍😍 ya çok merak ettim 12. Ve 14. Gün değerin nasıldı kendime çıkarımda buluncam 😁

Ay ayyy ayyy yesinler onları muhteşem bir haber buuu maşallah canım hadi gözün aydın 😍😍 ya çok merak ettim 12. Ve 14. Gün değerin nasıldı kendime çıkarımda buluncam 😁
Sağol canım. Senden de aynı haberi bekliyorum ben😌 10. Gün 500 12.gün 1200 dü canım benim değerler.

merhaba kızlar , transfer için opudan sonraki 2.adetimi bekliyorum 1 hafta geçmesine rağmen hala gelmedi.. stres etkiler biliyorum ama benimle aynı durumu yaşayan arkadaşlar varsa nasıl bir yol izlediler acaba bilgi verebilirse çok sevinirim

Ay harikaymış zaten belliymiş canım değerlerden 😍 ben de perşembe gideceğim keseye dua et bana da 🙏🏻🥰
Geçen hafta gittiğimde tek kese vardı. Hemen göstermedi kerata kendini. Sen de görürsün hemen çift kese inşallah 🙏🏻 ediyorum canım buradaki tüm arkadaşlara ediyorum dua 🤲 allah dileyen herkesin kucaklarını doldursun.

merhaba kızlar , transfer için opudan sonraki 2.adetimi bekliyorum 1 hafta geçmesine rağmen hala gelmedi.. stres etkiler biliyorum ama benimle aynı durumu yaşayan arkadaşlar varsa nasıl bir yol izlediler acaba bilgi verebilirse çok sevinirim
Hayırlısı olsun. Tabi stres herşeyin başı, etkileyebilir. İlaç kullanıyorsan o da etkileyebilir. Ya da beklerken hamile kalmış olabilirsin 🤭 burada bazı arkadaşlarımız var o şekilde 🙄☺️

Back