Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Geçen hafta gittiğimde tek kese vardı. Hemen göstermedi kerata kendini. Sen de görürsün hemen çift kese inşallah 🙏🏻 ediyorum canım buradaki tüm arkadaşlara ediyorum dua 🤲 allah dileyen herkesin kucaklarını doldursun.
Ay öylemi diğeri sonradan görünmüş bak sen yaramazsa ne tatlı yaa 😍 inşallah canım Allah razı olsun umarım ben de görürüm

merhaba kızlar , transfer için opudan sonraki 2.adetimi bekliyorum 1 hafta geçmesine rağmen hala gelmedi.. stres etkiler biliyorum ama benimle aynı durumu yaşayan arkadaşlar varsa nasıl bir yol izlediler acaba bilgi verebilirse çok sevinirim
Regl beklerken hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar var🥰🧿🍀🎉🎊 belki sen de onlardan birisindir, test yapmak ister misin, olabilir mi öyle bir ihtimal🥰

Hayırlısı olsun. Tabi stres herşeyin başı, etkileyebilir. İlaç kullanıyorsan o da etkileyebilir. Ya da beklerken hamile kalmış olabilirsin 🤭 burada bazı arkadaşlarımız var o şekilde 🙄☺️

Regl beklerken hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar var🥰🧿🍀🎉🎊 belki sen de onlardan birisindir, test yapmak ister misin, olabilir mi öyle bir ihtimal🥰
Keşke öyle bir mucize olsa kızlar ama imkansız gibi bir şey olsa da bu akşam acabaları kafamdan atmak adına bir test yapacağım 😊 bu tedavimden çok umutlu olduğum ve bir an önce bebeme kavuşmak istediğim için fazla heyecandan gecikti sanırım.. bir tarlusal falan alsam diyorum hastane bekle diyor 😔

Herkese süper bir hafta dilerim hanımlar 🥰 aldığımız pozitif haberlere bir ilave de benden. biz de bu sabah kese görmeye gittik. İkizler ve ikisinin de içi doluydu. Artık 2 hafta sonraya kalp atışı için gün sayıyorum. Bu sırada da pozitiflerini alacağımız arkadaşlarım için dua ediyorum 🙏🏻🧿🥰
Harika bir haber 😇

Keşke öyle bir mucize olsa kızlar ama imkansız gibi bir şey olsa da bu akşam acabaları kafamdan atmak adına bir test yapacağım 😊 bu tedavimden çok umutlu olduğum ve bir an önce bebeme kavuşmak istediğim için fazla heyecandan gecikti sanırım.. bir tarlusal falan alsam diyorum hastane bekle diyor 😔
İmkansız olarak görme, neden olmasın🥰🧿🍀🎊🎉 kullandığımız ilaçlar gebelik ihtimalini artırıyor, hormonları düzeltiyor, hepsinin kombinasyonuyla yumurtan doğal yoldan döllenmiş olabilir🥰 yap bakalım bi test, mucizen seninledir belki🍀

Onun için fiyatı çok uygun yerlere güvenmemek gerek aslında labaratuvar kalitesi çok önemli bahçecinin işlemleri falan pahalı ama mecburuz bunlar aslında en güzelini yapıyor gebelik vadetmiyorsa transfer yapmiyorlar 5.gune zorluyorlar gerçekten çok zor biliyorum inşallah bu son olur rabbim nasip etsin
Fiyatı uygun da değildi valla canım nerdeyse aynıydı bi doktorun önerisiyle gittik ama olmadı malesef. Amin inşallah sonumuz güzel olsun 🙏🏻

İmkansız olarak görme, neden olmasın🥰🧿🍀🎊🎉 kullandığımız ilaçlar gebelik ihtimalini artırıyor, hormonları düzeltiyor, hepsinin kombinasyonuyla yumurtan doğal yoldan döllenmiş olabilir🥰 yap bakalım bi test, mucizen seninledir belki🍀
İnşallah canım kısmet artık akşam bakacağım 🌺

Kizlar ikinci transfer icin istanbula gelmistim doktor karsima laporoskopi cikarmisti bugun gittim rahim filmi cekilmeye tuplerde sikinti yok ama rahimde yapisiklik cikti ilkinde hic birsey cikmamisti simi bariz belli bir yapisiklik var .. doktor bunun daha once yapmis oldugum polip ameliyatinda olmus olacagini dusen bebeginde bu yuzden. %100 emin olarak soyluyor basinda boyle bisey gelmis olan varmi ... simdi histeroskopu olucam yapisiklik acilacak .. dusen bebegimde kurtaj degildi kendiliginden dustu ..

Eklentiler

• 2140AB1D-BA4E-481F-AB39-11762A50276D.jpeg
    2140AB1D-BA4E-481F-AB39-11762A50276D.jpeg
    51,8 KB · Görüntüleme: 24
merhaba kızlar , transfer için opudan sonraki 2.adetimi bekliyorum 1 hafta geçmesine rağmen hala gelmedi.. stres etkiler biliyorum ama benimle aynı durumu yaşayan arkadaşlar varsa nasıl bir yol izlediler acaba bilgi verebilirse çok sevinirim
Benimki de öyle canım 2 gün geçti normalde günü gününe olurum. Transfer hazırlıgı için gitcem ama olamadım hala bende opudan sonraki 2. Adetim benimde.

Kaygılıyım acaba kese var mı boş mu dolu mu kalp duycaz mi bu evreleri atlatsak gerisi kolay olur galiba tedirginlik çok olmaz Allah'ın izniyle canım inşallah şimdi o kadar cefa cektik ya ondan kaygılarımız
Olmaz olurmu tatlim. O evrelerden sonrada hep acaba kalbi atiyormu durdumu diye dusunmeye basliyor insan.

Olmaz olurmu tatlim. O evrelerden sonrada hep acaba kalbi atiyormu durdumu diye dusunmeye basliyor insan.
Ne zor iş analık annelerimizin dediği dgru anne olunca anlarsın diye demekki 😌 şimdi bile hiç bişey hissetmiyorum göğüs ağrısı dışında düşünüyorum hep acaba hamile değil miyim diye doktoruma bile diyorum ben inanamıyorum daha diye hele bı kese kalp atışı duy ultrasonlari gör o zaman inanırsın diyo 😊

Back