Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Ne zor iş analık annelerimizin dediği dgru anne olunca anlarsın diye demekki 😌 şimdi bile hiç bişey hissetmiyorum göğüs ağrısı dışında düşünüyorum hep acaba hamile değil miyim diye doktoruma bile diyorum ben inanamıyorum daha diye hele bı kese kalp atışı duy ultrasonlari gör o zaman inanırsın diyo 😊
Biz senle aynı durumdayız bkliyoruz işte kesenin ici ile kalp atisini

Bnde öğlene aldım ama sende nie 5 hafta yazıyor Bnde çok heyecanliyim artık rahatlamak istiyorum hyrlisiyla
Transfer sayarsak 3.haftam ama adeti sayarsak 5.haftaya girdim demekki bilmiyorum ki takvimde 5 6 Eylül falan doğum gösteriyodu

Kızlar bugün 3. Günüm eşimin evde olmayışını fırsat bilip normal kaset test yaptım tek çizgi çıktı😂 kızmayın bana, gazımı aldı en az 2 gün daha yapmam😂🥰🍀🧿🎊🎉
Ay kız sen çok yaşa 3. Gün çift çizgi çıkması anormal olurdu zaten 🤣🤣 biliyorum sen dayanamaz 6. Günde ciddi ciddi başlarsın test yapmaya

Kizlar ikinci transfer icin istanbula gelmistim doktor karsima laporoskopi cikarmisti bugun gittim rahim filmi cekilmeye tuplerde sikinti yok ama rahimde yapisiklik cikti ilkinde hic birsey cikmamisti simi bariz belli bir yapisiklik var .. doktor bunun daha once yapmis oldugum polip ameliyatinda olmus olacagini dusen bebeginde bu yuzden. %100 emin olarak soyluyor basinda boyle bisey gelmis olan varmi ... simdi histeroskopu olucam yapisiklik acilacak .. dusen bebegimde kurtaj degildi kendiliginden dustu ..
Cnmm bu yapışıklığı açıyorlar bildiğim kadarıyla .yapışıklık giderilince zaten sorun kalmıyor doğal yolla bile olur ozamn.

Back