- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #14.821
Amin inşallahAyyy hadi gözün aydın canım benim Allah tamamını erdirsinkaç çıktı değerin
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallahAyyy hadi gözün aydın canım benim Allah tamamını erdirsinkaç çıktı değerin
Ayyyy evet çok yüksek canım büyük ihtimal ikizdirAmin inşallah5. Gün çift embriyo transferi yapmışlardı. 1239 cıkmış. 11. Günüm bugün. Çok yüksek geldi gözüme. Doktor çok iyi dedi
MaşallahAmin inşallah5. Gün çift embriyo transferi yapmışlardı. 1239 cıkmış. 11. Günüm bugün. Çok yüksek geldi gözüme. Doktor çok iyi dedi
Bahceci Fulya da doktorum bunu tavsiye ediyor. Hamilelik için önemli olan farklı vitaminler içeriyor.Güzel bir vitaminmi acaba Dr ne dedi
Tebrikler, Allah tamamına erdirsinKızlar hamileyimmmmminanamıyorum inanamıyorum çok şükür. Allah razı olsun sizden de
bir gün bunları yazabilecek miydim☺
maşallah canım senin herhalde ikiz bu değerlere göreKızlarrrr sonucum çıktı 14. Gün 219612. Gün 730 Du. Şükürler olsun
@Nosking @mlshope @kofi
Karasbaby
Umut_bebek B Beklenenmucizemgeldi kızlar aklıma geleni etiketledim heyecandan
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin maşaAllah değerin çok iyiAmin inşallah5. Gün çift embriyo transferi yapmışlardı. 1239 cıkmış. 11. Günüm bugün. Çok yüksek geldi gözüme. Doktor çok iyi dedi
Ayy ağzın bal yesinB Beklenenmucizemgeldi kızlar inşallah sağlıkla görürsünüz bebişlerinizitestten sonra bi de kese kalp atışı sancısı başlıyor di mi
Allahım yardım et bize bir an önce geçsin stresli zamanlar
valla tadını bile çıkaramıyoruz stresten
Aleyküm selam Göğüs ağrısı ile basım dertte halen uyutmuyo sağa-sola dönerken acıyo ama cok şükür bunaSalamun Aleykum yeni anneler. Nasılsınız? Kendinizi naıl hiss ediyosunuz?
Ay hadi inşallah öyledir perşembe günü çağırdı doktor bakalım görünecekler mimaşallah canım senin herhalde ikiz bu değerlere göre![]()
Maşallah gözün aydın çok güzelAmin inşallah5. Gün çift embriyo transferi yapmışlardı. 1239 cıkmış. 11. Günüm bugün. Çok yüksek geldi gözüme. Doktor çok iyi dedi
Tamam canım herkes farklı kullanıyor banada bunu yazdılar eczanelerde bulamadım olmazsa degistirecegimBahceci Fulya da doktorum bunu tavsiye ediyor. Hamilelik için önemli olan farklı vitaminler içeriyor.
Amin isteyen herkese nasip etsin RabbimMaşallahgözünüz Aydın darısı bize inşallah ❤
Sizde beni gibi kaygilimisiniz poztifi gördüm şimdi kese var sonra kalp atisi hep aklımda o var acaba nasil bisi oldu mu nasil ilerliyor hep bu düşüncelerdeyim allahim sana emanet diyorum elimden bişi gelmiyor kendime dikkat etmekten başka ama tedirginliğim hiç bitmedi hep beklemek düşünmek 9 ay bu sekilde geçecek herhalde benimAyy ağzın bal yesininşallah kuzum tabi ben Çarşamba dan beri keseyi bekliyorum yarin gorurum inşallah sonra kalbi var dediğin gibi stres hep bi tüp bebek de aşılama da Allah'ım kolaylastirsin işimizi
Hadi bi güzel haber de senden gelsin bizim de gönlümüz şenlensinUzun zamandır takip ediyorum sizleri. Pozitiflerle mutlu oldum, negatiflerin acısını içimde hissettim. Yarın sabah kan vereceğim. Bana da dua eder misiniz rica etsem![]()
Yaaa sonucun çıkmış bileee, gözğn aydın canım, Allah daim etsin inşallah sağlıkla gelsin bebişlerinKızlar hamileyimmmmminanamıyorum inanamıyorum çok şükür. Allah razı olsun sizden de
bir gün bunları yazabilecek miydim☺
Çıktı çok şükürHadi bi güzel haber de senden gelsin bizim de gönlümüz şenlensinçok çok güzel bir beta sonucun çıkar inşallahhh
Kaygılıyım acaba kese var mı boş mu dolu mu kalp duycaz mi bu evreleri atlatsak gerisi kolay olur galiba tedirginlik çok olmaz Allah'ın izniyle canım inşallah şimdi o kadar cefa cektik ya ondan kaygılarımızSizde beni gibi kaygilimisiniz poztifi gördüm şimdi kese var sonra kalp atisi hep aklımda o var acaba nasil bisi oldu mu nasil ilerliyor hep bu düşüncelerdeyim allahim sana emanet diyorum elimden bişi gelmiyor kendime dikkat etmekten başka ama tedirginliğim hiç bitmedi hep beklemek düşünmek 9 ay bu sekilde geçecek herhalde benim![]()