Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Ben de 29 ocakta transfer oldum🥰🧿🍀🎊🎉 inşallah sağlıkla alalım bebelerimizi kucağımıza🍀💕 var mı belirtilerin, neler hissediyorsun🥰
Aminnn ☺️🥰 Valla bilmiyorum ki belirti olarak pek bir şey yaşamadım düne kadar ara sıra kasık ağrım oldu, bugün de göğüslerim hassaslaşmış, gece sağdan sola bile dönerken uyanıyorum yavaş dönüyorum ona bir şey olmasın diye 🥰☺️ Sende var mı belirti ☺️

Herkese süper bir hafta dilerim hanımlar 🥰 aldığımız pozitif haberlere bir ilave de benden. biz de bu sabah kese görmeye gittik. İkizler ve ikisinin de içi doluydu. Artık 2 hafta sonraya kalp atışı için gün sayıyorum. Bu sırada da pozitiflerini alacağımız arkadaşlarım için dua ediyorum 🙏🏻🧿🥰

yavaş dönüyorum ona bir şey olmasın diye 🥰☺️ Sende var mı belirti
Herkese süper bir hafta dilerim hanımlar 🥰 aldığımız pozitif haberlere bir ilave de benden. biz de bu sabah kese görmeye gittik. İkizler ve ikisinin de içi doluydu. Artık 2 hafta sonraya kalp atışı için gün sayıyorum. Bu sırada da pozitiflerini alacağımız arkadaşlarım için dua ediyorum 🙏🏻🧿🥰
Hayırlı olsun 🥰 Belirtileriniz var mıydı sizin?

Teste kadar ara ara regl sancısı yaşadım bir de göğüs hassasiyeti. 2 gündür mide bulantısı başladı, biraz sıkıntılı.
Benim de aynı ara ara sancım oluyor, bugün de göğüs hassasiyeti başlamış bir de ayaklarım çok üşüyor daha doğrusu bazen donuyor bazen yanıyor

Benim de aynı ara ara sancım oluyor, bugün de göğüs hassasiyeti başlamış bir de ayaklarım çok üşüyor daha doğrusu bazen donuyor bazen yanıyor
Evet o ayak yanması/donması bana da olmuştu. Hala da oluyor. Test günün ne zaman? Kaçıncı günündesin?

Ayyy ne güzel bir haber bu🧿🧿🧿🧿 maşallah ikizler geliyor, bereketli oldu bu topik valla🥰🧿🍀🎊🎉 sağlıkla gelsinler canım, sorunsuz sıkıntısız gelsinler inşallah🍀💕 çok sevindim🥰

Ay çok güzel ikizler geliyor maşaAllah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🥰🥰🥰

Aminnn ☺️🥰 Valla bilmiyorum ki belirti olarak pek bir şey yaşamadım düne kadar ara sıra kasık ağrım oldu, bugün de göğüslerim hassaslaşmış, gece sağdan sola bile dönerken uyanıyorum yavaş dönüyorum ona bir şey olmasın diye 🥰☺️ Sende var mı belirti ☺️
Bende şu anda bi belirti yok, çok hafif bel bölgemde kıpraşmalar var😂ama ilaçların etkisi muhtemelen. Sıfır belirti diyebilirim, bugün 3. Günüm

Ayyy ne güzel bir haber bu🧿🧿🧿🧿 maşallah ikizler geliyor, bereketli oldu bu topik valla🥰🧿🍀🎊🎉 sağlıkla gelsinler canım, sorunsuz sıkıntısız gelsinler inşallah🍀💕 çok sevindim🥰
Çok teşekkür ederim kuzum. İnşallah senin pozitifini bekliyoruz. Sen de alacaksın pozitifi, hissediyorum 🥰

Back