Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Bizim durum sizinkinin aynısı, birebir aynı neredeyse, sebepsiz azospermi. İlaç kullandı eşim, bitkisel kürler falan ama bir değişiklik yok. Yaşım zaten beklemeye müsait değil, tese içinde muhtemelen tek bir şansımız olacak onun içinde nokta atışı bir doktor seçmek için çok gayret ediyorum. Sürekli araştırıyorum. Kadın infertilitesi için seçenek ve doktor çok ama erkek için aynı şey söz konusu değil maalesef. Birde insan kendi için bir soruna çözüm ararken daha kolay, azospermi konusu çok karışık çok çetrefilli. İzmir'de yaşıyoruz, burası bu konuda çok yetersiz, Tansel Kaplancan ismi geçiyor genelde forumlarda ama ben son dakikaya kadar araştırıp öyle karar verelim istiyorum.
Tansel Kaplancan / Momart
Bülent Erol / Bahceci Tüp bebek

Bu 2 si en iyisi bence, biz Tansel beydeyiz

Harika ya çok sevindim canım inşallah devamı da gelir ve sağlıcakla kucagına alırsın bebişini 🥰 bende cem hocayı takip ediyorum çok başarılı cidden bende ankara bahçeciye gidiyorum şubatta transferim embriyo kaliten nasıldı senin ?
Sağol canım Allah razı olsun inşallah sağlıklı hayırlı şekilde devaminida kucağınıza alabilmeyi nasip etsin rabbim bana Ankara yakındı ams cem için ve labaratuvar aynı dediler yine emin olamadım İstanbul'a gittim embriyolarınida bb ve BC idi?sen hangi kalitede transfer olacaksın

Evt gerçekten uzakta ayrı şehirlerde olunca hasrette büyük oluyor🥰şuan kardeşimin yanındayım bursda sonrada bi ara ankaraya anneme gidicem inşallah inan çok iyi geldi 😍sende inşlhh kavuşursun ailene💓💓💓
Ay ne güzel git valla Ankara ya da git iyi gelmez olur mu 🤗🙏🏻 inşallh canım benim 🥰😊

Sağol canım Allah razı olsun inşallah sağlıklı hayırlı şekilde devaminida kucağınıza alabilmeyi nasip etsin rabbim bana Ankara yakındı ams cem için ve labaratuvar aynı dediler yine emin olamadım İstanbul'a gittim embriyolarınida bb ve BC idi?sen hangi kalitede transfer olacaksın
Benim tek bir embriyom kaldı o da 4 bc kalitede canım. Onu da 6. Güne kadar beklettiler seninkiler 5. Günde blastokist olmuş muydu acaba? İstanbul daha iyidir illaki burası yeni dahaca

Benim tek bir embriyom kaldı o da 4 bc kalitede canım. Onu da 6. Güne kadar beklettiler seninkiler 5. Günde blastokist olmuş muydu acaba? İstanbul daha iyidir illaki burası yeni dahaca
Ben sordum İstanbul'daki labaratuvar sorumlusuna bizim hiç bir merkezimiz farklı değil koşullar aynı dedi Ankara yakınsa ankaraya gidin dedi ama ben kalbimin sesini dinledim evet bazısı 5.gunde blostosist olmustu bazısı 6.gunde bekletiyorlar gebelik vaadetmese dondurmuyorlar merak etme

Uzun zamandır takip ediyorum sizleri. Pozitiflerle mutlu oldum, negatiflerin acısını içimde hissettim. Yarın sabah kan vereceğim. Bana da dua eder misiniz rica etsem🙏
Ederiz tabiki burda her okudugumuzda beraber sevinip beraber üzülüyoruz.Umarım çok güzel haberlerle gelirsiniz.🥰 Sizin sıkıntınız ne nerde tedavi oldunuz?

Ben sordum İstanbul'daki labaratuvar sorumlusuna bizim hiç bir merkezimiz farklı değil koşullar aynı dedi Ankara yakınsa ankaraya gidin dedi ama ben kalbimin sesini dinledim evet bazısı 5.gunde blostosist olmustu bazısı 6.gunde bekletiyorlar gebelik vaadetmese dondurmuyorlar merak etme
Evet bana da öyle dediler bu 3. Tüp bebek tedavim artık umut bağladıkça çok üzülüyorum diye böyle diyorum sanırım. Keşke bundan önceki tedavilerimi de burda deneseydim diğerleri hep 3. Gün embriyosu klasik tedavi yaptı yaptı gönderdi ne bi ön araştırma ne bir vitamin Allah iyi insanlarla karşılaştırsın bu yoldaki herkesi canım maddi manevi çok yıprandık. Aradıklarında dediğin gibi gebelik vadeden dediler ama nasip tabiki

Evet bana da öyle dediler bu 3. Tüp bebek tedavim artık umut bağladıkça çok üzülüyorum diye böyle diyorum sanırım. Keşke bundan önceki tedavilerimi de burda deneseydim diğerleri hep 3. Gün embriyosu klasik tedavi yaptı yaptı gönderdi ne bi ön araştırma ne bir vitamin Allah iyi insanlarla karşılaştırsın bu yoldaki herkesi canım maddi manevi çok yıprandık. Aradıklarında dediğin gibi gebelik vadeden dediler ama nasip tabiki
Onun için fiyatı çok uygun yerlere güvenmemek gerek aslında labaratuvar kalitesi çok önemli bahçecinin işlemleri falan pahalı ama mecburuz bunlar aslında en güzelini yapıyor gebelik vadetmiyorsa transfer yapmiyorlar 5.gune zorluyorlar gerçekten çok zor biliyorum inşallah bu son olur rabbim nasip etsin

kızlar merhaba bılıyorsunuz benım yumurta toplama oldu 6 tane donduruldu 2 tanesı dna ıncelemeye gıttı donmesını beklıyecegım 1 ay transfer ıcın benım sızden rıcam var benım gorumcemın yumurtalıgından kıst vardı kotu huydu bır kısmını aldılar ve acıl tüp bebege baslaması gerekıyor ve raporu yok ankarada tüp bebek ılaclarını kullanmayan gonal f , merionel , cetrotaın ve genetropın elınde kalan varsa yazabılırmı acaba ? ayrıca tek yumurtası oldugu ıcın ve o da yarım oldugu ıcın havuz sıstemı yapacaklar 3 defa falan yumurta toplanacak o yuzden ilaç cok fazla kullanacak
Merhaba

bende estoferm, progestan, prolutex, lutinus fitil, dekort var ihtiyacım kalmadı artık. isterseniz yollarım

Back