Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Ayy ağzın bal yesin inşallah kuzum tabi ben Çarşamba dan beri keseyi bekliyorum yarin gorurum inşallah sonra kalbi var dediğin gibi stres hep bi tüp bebek de aşılama da Allah'ım kolaylastirsin işimizi

Ayy ağzın bal yesin inşallah kuzum tabi ben Çarşamba dan beri keseyi bekliyorum yarin gorurum inşallah sonra kalbi var dediğin gibi stres hep bi tüp bebek de aşılama da Allah'ım kolaylastirsin işimizi
Sizde beni gibi kaygilimisiniz poztifi gördüm şimdi kese var sonra kalp atisi hep aklımda o var acaba nasil bisi oldu mu nasil ilerliyor hep bu düşüncelerdeyim allahim sana emanet diyorum elimden bişi gelmiyor kendime dikkat etmekten başka ama tedirginliğim hiç bitmedi hep beklemek düşünmek 9 ay bu sekilde geçecek herhalde benim

Uzun zamandır takip ediyorum sizleri. Pozitiflerle mutlu oldum, negatiflerin acısını içimde hissettim. Yarın sabah kan vereceğim. Bana da dua eder misiniz rica etsem
Hadi bi güzel haber de senden gelsin bizim de gönlümüz şenlensin çok çok güzel bir beta sonucun çıkar inşallahhh

Çok teşekkür ederim kızlar G Gnc42 T tek08 gözümden kaçan olduysa cevap vermediğim kusura bakmayınHala sindiremedim haberi uzun zamandır uğraşıyorduk hayal gibi geliyor halatebrik eden herkese çok teşekkür ediyorum. Hamile olan arkadaşlar inşallah sağlıkla alırız evlatlarımızı kucaklarımıza. Sonuç bekleyenler inşallah güzel, hayırlı ve olumlu sonuçlarla karşılaşırlar. Olumsuz alan arkadaşlarım dualarım sizinle inşallah en yakın zamanda hayırlısıyla olumlu haberler almak nasip olur

Kaygılıyım acaba kese var mı boş mu dolu mu kalp duycaz mi bu evreleri atlatsak gerisi kolay olur galiba tedirginlik çok olmaz Allah'ın izniyle canım inşallah şimdi o kadar cefa cektik ya ondan kaygılarımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…