- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #14.781
Yerim senin gezmelerini dünürcümsaol bebegm ben evimde değilim bebegm ailemle vakit geçiriyorym oyuzden pek giremiyorum ama takip ediom sizi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yerim senin gezmelerini dünürcümsaol bebegm ben evimde değilim bebegm ailemle vakit geçiriyorym oyuzden pek giremiyorum ama takip ediom sizi
Decavit pronatal beybiBacılar vitamin olarak ne kullanıyorsunuz ben argifertil kullandım şimdide previt positive yazdı asistan sizler ne kullanıyorsunuz
Kese gördüm ama yeniydi o zaman şimdi önmli asılKeseyi gördünüz mü zeynicim? Ne durumdasin? Yazmıyorsun hiç.
Oh maşallah devamı da gelsin güzel güzelKese gördüm ama yeniydi o zaman şimdi önmli asıl
Hele bide hamilelik olayı falan kraliçe oluyosun ananın yanında ay 30 12 gün öyle 3 gün evde 4 gündür gene burda hastane olmasa iyice netlesse daha birakicam anne sana deyip duruyoAyyy ne güzel yaa heralde yani gruba girip napıcaksın. Biliyo musun insan evlendikten sonra ailesinin yanına döndüğünde dünyayı tanımıyor ben öyleyim yani durumum neticelensin ben de gitmeyi düşünüyorum
Inşallah dua et Bnde rahatlayayım hyrlisiyla inşallah yaOh maşallah devamı da gelsin güzel güzel
Ay valla öyle insan hamileliğini en iyi ailesi yanında geçirir bence anne babanın yanına ben de gitmeyi düşünüyorum vallaHele bide hamilelik olayı falan kraliçe oluyosun ananın yanında ay 30 12 gün öyle 3 gün evde 4 gündür gene burda hastane olmasa iyice netlesse daha birakicam anne sana deyip duruyo
Şu saliyi atlatayim eşim gene diyo birakicam anne hiç merak etme kızını artık çok fazla buraya diyeAy valla öyle insan hamileliğini en iyi ailesi yanında geçirir bence anne babanın yanına ben de gitmeyi düşünüyorum valla
Bnmde salı kontrolüm var.Şu saliyi atlatayim eşim gene diyo birakicam anne hiç merak etme kızını artık çok fazla buraya diye
Kese gorecez inşallah Allah nasip ederseBnmde salı kontrolüm var.
Yakınsanız ne güzel sıkıldıkça gidersin benim ailem İstanbulda ben urfadayımŞu saliyi atlatayim eşim gene diyo birakicam anne hiç merak etme kızını artık çok fazla buraya diye
Evet yarım saat falan ya suruyo ya sürmüyor ay bı uçtan bı uca gibi aynı senin çok zordur kuzum ya olsun tadını çıkart gidinceYakınsanız ne güzel sıkıldıkça gidersin benim ailem İstanbulda ben urfadayım
Evt gerçekten uzakta ayrı şehirlerde olunca hasrette büyük oluyorşuan kardeşimin yanındayım bursda sonrada bi ara ankaraya anneme gidicem inşallah inan çok iyi geldi sende inşlhh kavuşursun aileneAyyy ne güzel yaa heralde yani gruba girip napıcaksın. Biliyo musun insan evlendikten sonra ailesinin yanına döndüğünde dünyayı tanımıyor ben öyleyim yani durumum neticelensin ben de gitmeyi düşünüyorum
annemi göremedim daha onlar ankarada ben kardesimin yanındayım bursada bende özledim anacıgımı orayada gidicem inşallahhhhepimiz ana hasreti çekiozOoo aile saadeti, maşallah ne güzel, anne yemeği anne evi bebekler gibi bakılıyorsundur. Ben de özledim anacığımı
Oy senin canını yerim benm dünürüm balım kaymağım dert ortağımYerim senin gezmelerini dünürcüm
InşallahKese gorecez inşallah Allah nasip ederse
tık mık vardır vardır da 2. günden bi şey hissedilmiyodur doğal olarak benim dediklerim belki burda duyduklarımızdan psikolojik kendini dinlemeler ah ah tutmasam kendimi ben de hemen başlayacağım testi ama olumsuz görmekten korkuma durucam inşallah hafta içi biterken başlarız belkiBugün 2. Gün ama bende tık yok hatta bazen unutuyorum transfer olduğumu ben 5. Gün başlarım diyodum test yapmaya perşembe cuma yaparım belki, ya da seni beklerim cumartesi beraber yaparız
B Beklenenmucizemgeldi kızlar inşallah sağlıkla görürsünüz bebişlerinizi testten sonra bi de kese kalp atışı sancısı başlıyor di miAllahım yardım et bize bir an önce geçsin stresli zamanlarvalla tadını bile çıkaramıyoruz strestenInşallah
Karından iğne vuruyorum , vurulduğum yerler dokununca elim değince falan ağrıyor, bi ara kasık ağrısıyla karıştırıp heyecanlandım, sonra bi baktım iğne yerlerim acıyormuş evet yaa haftasonuna doğru yaparız idrar testini inşallahtık mık vardır vardır da 2. günden bi şey hissedilmiyodur doğal olarak benim dediklerim belki burda duyduklarımızdan psikolojik kendini dinlemeler ah ah tutmasam kendimi ben de hemen başlayacağım testi ama olumsuz görmekten korkuma durucam inşallah hafta içi biterken başlarız belki