Aralık - Ocak Transfer olacaklar

He kız sana yazacaktım naptın nasılsın test düşünüyor musun
Şimdi kadın doğuma gelmiştim ilaç yazdırmaya yarın 8.gun yapaymi dedim çok erken boşuna üzülürsün gününü bekle dedi kafam karisti

E demekki düzelmeyen birşeyler varmış buda düşükle sonuçlandı ay canım ya çok iyi anlıyorum neyse biraz dinlenin tekrar d neme gücü versin rabbim

Evet 5.gun canım geçen hafta cuma 17.05te olmuştum transfer yarın 8.gun alacağım bı test birazdan eczaneden bende varsa çıkar diye ümit ediyorum
Hadi hayırlısı arkadaşım inşallah vardır

Hazırım canım inşallah heyecan var biraz, sıkışık gel dediler heyecandan unutup unutup tuvalete gidiyorum su içmeye başladım şimdiden
Ahahah ben bi ara salacagim sandım el degmiyordu kasıklarıma hadi bakalım kolay gele

Ay maşallah benim de kuşum var ben de yedirim ona çiftleşmşyorlar avokadoya peynir mi kattın sen tadı nasıl oldu
Bebeğim hayırlı olsun bu arada, sağlıkla devam etsin. Daha 25 sayfam var oku oku bitmiyor. Benim pırpır her şeyi yiyiyor maşallahı var. Peynirli canım.ben çökelek kullanıyorum kızarmış ekmeğin üzerine müthiş oluyor. Daha kan sonucunu okumadım senindevam ediyorum hala.

Şimdi kadın doğuma gelmiştim ilaç yazdırmaya yarın 8.gun yapaymi dedim çok erken boşuna üzülürsün gününü bekle dedi kafam karisti
Az da olsa belki çıkar ama içinden nasıl geliyorsa öyle yap bazılarının 10. Günde çıkmayıp 12. Günde çıkıyormuş

Allah razı olsun sağolasın canım aynen bazen topik birikiyor oku oku bitmiyor açoy maşallah ona ya yesin tabi bende öyle deniyim çok güzel görünüyor seni uğraştırmıyım benim betam 12. Gün 730 çıktı. Yarın 14. Gün tekrar bakılacak kana

Evet 5.gun canım geçen hafta cuma 17.05te olmuştum transfer yarın 8.gun alacağım bı test birazdan eczaneden bende varsa çıkar diye ümit ediyorum
Sabahın köründe yapma bak. Biraz geç kalk öyle yap olur mu? Transferin geç saatte olmuş. Heyecanlandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…