• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Hayır canım tam da yerleşme kanaması geçirme zamanın sakın panik yapma bol su iç ve dinlen rahmini kasma kendini üzüpte. Bende 7. Gün oldu aynı akıntı
Ay inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Teşekkür ederim bana umut verdiğiniz için. Sana da çok güzel sağlıklı bir hamilelik diliyorum canım. İnşallah herkes bebişlerine sağlıkla kavuşur 🥰🙏🏻🙏

Ay inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Teşekkür ederim bana umut verdiğiniz için. Sana da çok güzel sağlıklı bir hamilelik diliyorum canım. İnşallah herkes bebişlerine sağlıkla kavuşur 🥰🙏🏻🙏
Amin inşallah çok teşekkür ederim ☺️ belirti de arama kendinde bende 7. Haftaya kadar hiç bir belirti olmadı 🙏

Evet 8. günüm. Bugün pembemsi akıntı oldu ve vücudum halsizleşti, regl öncesi böyle oluyordum. Regl başlıyor olabilir sanırım. Çünkü yerleşme bu kadar geç olmaz herhalde demi?
Geç olmamışki günün daha erken bak o yerleşme olabilir testin. Var mı acaba istersen Bi yap gerçi şuan daha çok erken 3. Gün embriyo için 8. Gün erken canım. Yerleşme kanaması zaten 5. Gün embriyoların da 8. Günde 6. 8. Gün değişiyor

Geç olmamışki günün daha erken bak o yerleşme olabilir testin. Var mı acaba istersen Bi yap gerçi şuan daha çok erken 3. Gün embriyo için 8. Gün erken canım. Yerleşme kanaması zaten 5. Gün embriyoların da 8. Günde 6. 8. Gün değişiyor
İnşallah yerleşmedir canım 🙏🏻🥰 evet test için erken olur sanki, korkarım ben test yapmaya zaten ve test günüme kadar beklerim herhalde 😕 🥰😘😘😘

İnşallah yerleşmedir canım 🙏🏻🥰 evet test için erken olur sanki, korkarım ben test yapmaya zaten ve test günüme kadar beklerim herhalde 😕 🥰😘😘😘
En güzeli canım ben onu yerleşme olarak düşündüm inşallahda öyledir 😍 ayaklarını uzat dinlet ve beslenmene çok dikkat et her gün sütünğ iç bol suyu ihmal etme hadi güzel haberlerini bekliyoruz inşallah 🙏🏻😍

Canım embriyoya genetik yap sağlıklı embriyoyu bul çok haklısın okadar iyi anlıyorki Burdaki herkes birbirini aslında herşeyide yapmışsınız ama biraz dinlenip genetik tüp bebek deneyin
Biz bu 3.deneme olduğu için başka hastanede denedik hemde ilk doktor görüşmemizde eşim ısrarla genetik olsun bu 3 deneme bir daha deneme olmayacak dedi doktor gidişata bakalım genetik olması kesin sonuç değil yok bilmem ne bir sürü şey söyledi ve pcos olduğum için rahim dinlendirme yapacağını söylemişti ama opu oldum taze transfer yaptı birde ameliyat olunca genetiğe gerek yok sıkıntı kalmadı dedi sonuç düşük şu bir gerçek önce Rabbim nasip edecek ama bizi yormadan genetik yapsaydı en başta şimdi tek embriyo dondurulmuş onu zaten yollayamam şansa transfer yaptırcam

Evet evet demek istediğim çocuğa karşı değil senin ısrarına karşı demekki en güzelini yapmış gerçekten de öyle nasip biraz dinlen hem vücudun hem kafan inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırız senden dilerimki tedaviye gerek kalmadan Bi süpriz de sen yaparsın 🙏🏻🥰
Amin inşaAllah gerçekten o kadar iyi gelir ki öyle birşey olsa hayırlısı Rabbimden 🥰

Biz bu 3.deneme olduğu için başka hastanede denedik hemde ilk doktor görüşmemizde eşim ısrarla genetik olsun bu 3 deneme bir daha deneme olmayacak dedi doktor gidişata bakalım genetik olması kesin sonuç değil yok bilmem ne bir sürü şey söyledi ve pcos olduğum için rahim dinlendirme yapacağını söylemişti ama opu oldum taze transfer yaptı birde ameliyat olunca genetiğe gerek yok sıkıntı kalmadı dedi sonuç düşük şu bir gerçek önce Rabbim nasip edecek ama bizi yormadan genetik yapsaydı en başta şimdi tek embriyo dondurulmuş onu zaten yollayamam şansa transfer yaptırcam
Ameliyat olunca genetiği gerek yokmuymus ne alaka ya genetik farklı birşey embriyoda sıkıntı varmı diye bakılıyor tutmayacaksa zaten sagliksizsa transfer yapmiyorlar ümidini bari calmazlar dondurulmustan önce biyopsi alinmadiysa genetiği gitmiyor evet rabbim kendi hazinesinden versin inşallah daha fazla bu yicarethanelerde helak olmayalım.

Çok teşekkür ederim bana umut veriyorsunuz. Test günüm 04.02. Ama adet olacakmış gibi hissediyorum.
Ara lekelenmesi olup hamile olan çok arkadaş var canım, tutunma kanaması şöylemoluyor, bebiş rahme yerleştikçe lekelenme başlıyor, inşallah öyledir, iyice yerleşsin rahmine, hiç bırakmasın inşallah

Ameliyat olunca genetiği gerek yokmuymus ne alaka ya genetik farklı birşey embriyoda sıkıntı varmı diye bakılıyor tutmayacaksa zaten sagliksizsa transfer yapmiyorlar ümidini bari calmazlar dondurulmustan önce biyopsi alinmadiysa genetiği gitmiyor evet rabbim kendi hazinesinden versin inşallah daha fazla bu yicarethanelerde helak olmayalım.
Alınmadı biyopsi genetik olmayacak diye ortada sıkıntı kalmadı embriyo 5.güne de gidiyor yumurta yada sper kalitesinde de sıkıntın olmadığı için önceki düşüğüde ameliyat la düzelttik demeye getirdi işte ne bilim herşey nasip Amin inşaAllah ellerine düştükmü yapacaklarını yapıyorlar

Back