- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #14.061
Kizlae birsey sorucam size yarin nasipse 2. Testimi olucam 10.gun 142 cikmisti sizce iyi bi deger mi yani yahu dun havalara uctum haberi glrunce simdide korku kapliyo ya kimyasal yada baska bisi olursa diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay canım inşallah kutlarız burdan Almadım canım ilaç yazdirmaya gitmiştim kadın doğuma söyledim yarın 8.gun diye yapacan test diye çok erken boşuna kendini uzersin dedi vazgeçtim pazar gün kan vereceğim 9.gunSabahın köründe yapma bak. Biraz geç kalk öyle yap olur mu? Transferin geç saatte olmuş. Heyecanlandım
İşte ya 12.gunu beklemem ama 9.gunun akşamına doğru yaptırayım diyorum varsa bencede çıkar yani azda olsa 0 olmazsa 5in üstündeydi vardirAz da olsa belki çıkar ama içinden nasıl geliyorsa öyle yap bazılarının 10. Günde çıkmayıp 12. Günde çıkıyormuş
Ay canım kusura bakma umut bebeğe yazacaktım yanlış yazmışımNe testi kiz
İnşallah canım inşallah sende de vardır inşallah yaptinmi?Hadi hayırlısı arkadaşım inşallah vardır
Allah razı olsun ay gerçekten ikiz midir yaaaGozun aydin canim tebrik ederim ikizler geliyor
İnşallah beybim sen ne durumdasin?İnsAllah çıkıcak
Aynen canım ama kan için önemli olan 12. Gün kafanı da karıştırmak hiç istemem ama 9. Gün idrar dene istersen ya bilmem ki benim de kafam karıştıİşte ya 12.gunu beklemem ama 9.gunun akşamına doğru yaptırayım diyorum varsa bencede çıkar yani azda olsa 0 olmazsa 5in üstündeydi vardir
Daha önceki değerin kaçtıKızlar merhaba birşey sorabiliemiyim... 16.günüm ve kan değerim 9,31 sizce yükselirmi
bugün ilkkkez verdmDaha önceki değerin kaçtı
16. Gün için çok düşük bana kimyasal gibi geldi. Doktorunuz ne dedibugün ilkkkez verdm
Yarın benim de kan günüm 14. Günüm olmuş olucak. Sen merak etme değerin çok güzel 10. Gün için. Önemli olan yarınki testinin ikiye katlanmış olması o da 280 veya ona yakın çıkması iyi olur ve bu çok güzel Bi değer 12. Gün içinAyy degeriniz cok guzell masllah masallah sizlerede
Ayy yarin 2. Testimi olucam acaba degerim artacak mi cok merak ediyorum korkuyorumda 10. Gun 142 iyi bi deger mi sizce
İşlem tamam canım kofim hayırlı olur inşallah, Allah razı olsun canımmAmin inşaallah işlem tamam mı? Hadi hayırlısı olsun kuşcum
100ün üzeri güzel değer diye bakıyor doktorlar, içini ferah tut, kat kat artacak inşallah, ikinci test yarın mıKizlae birsey sorucam size yarin nasipse 2. Testimi olucam 10.gun 142 cikmisti sizce iyi bi deger mi yani yahu dun havalara uctum haberi glrunce simdide korku kapliyo ya kimyasal yada baska bisi olursa diye
Ever nasipse yarin olucak ayy neblm ya korkuyorum vallahii cook100ün üzeri güzel değer diye bakıyor doktorlar, içini ferah tut, kat kat artacak inşallah, ikinci test yarın mı
Ayy insallah yavrumm yaa bi hayirlisiylann artirigini gorelimde sonra diycem bide kalp atisi yok bide bilmemneYarın benim de kan günüm 14. Günüm olmuş olucak. Sen merak etme değerin çok güzel 10. Gün için. Önemli olan yarınki testinin ikiye katlanmış olması o da 280 veya ona yakın çıkması iyi olur ve bu çok güzel Bi değer 12. Gün için
Bende çoook sükür pozitif. 5şubat keseyi görmeye gidicem.İnşallah beybim sen ne durumdasin?
Evet 16ocak oldu transfer. 5gunluk donmus embriyo.Seninle aynı gün transfer olmuşuz galiba 16 ocak da oldum bende
Bende 4gün çıktmıştı. Hatta hayal görüyorum sandim. 5gün silik çizgi gayet netti.Az da olsa belki çıkar ama içinden nasıl geliyorsa öyle yap bazılarının 10. Günde çıkmayıp 12. Günde çıkıyormuş