Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Ay canım inşallah kutlarız burdan 🤩🤩Almadım canım ilaç yazdirmaya gitmiştim kadın doğuma söyledim yarın 8.gun diye yapacan test diye çok erken boşuna kendini uzersin dedi vazgeçtim pazar gün kan vereceğim 9.gun
Seni 2021'in sabırlısı seçiyorum 😁

Kızlaar dualarınıza talibim🥰🧿🎉🎊🍀 yarın 14:45de transferim var, size hayırlı cumalar bana da hayırlı transferler, inşallah sağlıkla kucağıma alacağım bir bebe gelir karnıma🥰🧿🍀🎊🎉 @Umut_bebek UkaderU UkaderU kofi kofi PlutonMerkez PlutonMerkez @Nosking serrabk serrabk mlshope mlshope @Bade_badee G Gnc42 @tek08 Ssevincli Ssevincli @cennetimgel ve kartanesii
canım benim gerçekten dünden beri aklımdan geçirip dua ediyorum sana♥️ inşallah tutunacak bebeğin.. şuan aynı bedende ilk gününüz ve inşallah uzun bir süre de böyle olacak♥️ ve yarın da sıra bende ah ah çok heyecanlı günler bunlar😍

Valla bişey anlamadım ki, sizi içeri alalım dediler kocamandan bi öpücük bile alamadım😂 idrara fena sıkışmışım şimdi yapmakta zorlanıyorum, hafif ıkınarak yapıyorum, inşallah bişey olmaz bebişe🙄
Kiz Allah seni ne olucak sal gitsin rahat yap 🤣
Canim benim tekrar hayirlisi olsun hadi bakalım asıl gunler simdi başlıyor bomba soruyu sorayım ne zaman test yapcan 🤣
Canim benim şaka bi yana sıkı sıkı tutunsun yavrun sana inş yat dinlen bol bol ilac verdi mi doktorun neler kullanıyorsun simdi ilac olarak

Back