- 8 Ocak 2021
- 218
- 332
- 53
- 34
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #14.081
Gayet güzel değer. Önemli olan kat kat değerinin artması. İnşAllahda artıcak. Ve kese için gün sayıcaksınEver nasipse yarin olucak ayy neblm ya korkuyorum vallahii cook![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gayet güzel değer. Önemli olan kat kat değerinin artması. İnşAllahda artıcak. Ve kese için gün sayıcaksınEver nasipse yarin olucak ayy neblm ya korkuyorum vallahii cook![]()
Ay inşallah canım yaa hepsini sırasıyla güzel güzel geçelim inşallahAyy insallah yavrumm yaa bi hayirlisiylann artirigini gorelimde sonra diycem bide kalp atisi yok bide bilmemne![]()
Insallah insallah canimm valla hertulru cok zormusGayet güzel değer. Önemli olan kat kat değerinin artması. İnşAllahda artıcak. Ve kese için gün sayıcaksın
Yaa ne güzel benim de 16 ocak 5. Gün çift embriyo. Doktor henüz çağırmadı beni yarın ki kan sonrası söyleyecekmiş bu hafta içi dedi ama kesin gün belli değil dahaEvet 16ocak oldu transfer. 5gunluk donmus embriyo.![]()
Ayy insallah canim benin vallahi hepsi cok zor insallah boyle hayirlisiylanda devam ederrAy inşallah canım yaa hepsini sırasıyla güzel güzel geçelim inşallah![]()
Yaa baya erken yapmışsın ben 9. Gün idrar testi yaptım kırmızı çıktı öncesinde yapamadım korktumBende 4gün çıktmıştı. Hatta hayal görüyorum sandim. 5gün silik çizgi gayet netti.![]()
İnşAllah canım benimAyy insallah canim benin vallahi hepsi cok zor insallah boyle hayirlisiylanda devam ederr![]()
Seni 2021'in sabırlısı seçiyorumAy canım inşallah kutlarız burdanAlmadım canım ilaç yazdirmaya gitmiştim kadın doğuma söyledim yarın 8.gun diye yapacan test diye çok erken boşuna kendini uzersin dedi vazgeçtim pazar gün kan vereceğim 9.gun
Hadi beklemeye geçelim o zamanİşlem tamam canım kofimhayırlı olur inşallah, Allah razı olsun canımm
![]()
Edecek. Güzel düşün dua etAyy insallah canim benin vallahi hepsi cok zor insallah boyle hayirlisiylanda devam ederr![]()
Bakalım kaç bebiş gelicekYaa ne güzel benim de 16 ocak 5. Gün çift embriyo. Doktor henüz çağırmadı beni yarın ki kan sonrası söyleyecekmiş bu hafta içi dedi ama kesin gün belli değil daha![]()
Amin inşaAllah herşeyin hayırlısı zaman bakalım ne gösterirE demekki düzelmeyen birşeyler varmış buda düşükle sonuçlandı ay canım ya çok iyi anlıyorum neyse biraz dinlenin tekrar d neme gücü versin rabbim
Korkularının üzerine giden bir aded benYaa baya erken yapmışsın ben 9. Gün idrar testi yaptım kırmızı çıktı öncesinde yapamadım korktum![]()
Valla bişey anlamadım ki, sizi içeri alalım dediler kocamandan bi öpücük bile alamadımHadi beklemeye geçelim o zamannasıl geçti transfer?
Harikasın vallaKorkularının üzerine giden bir aded ben![]()
Valla senin çoğul olduğunu düşünüyorum gerçi betamız çok yakın ama bana çift transfer edildi en fazla ikiz olur benimkiBakalım kaç bebiş gelicek![]()
canım benim gerçekten dünden beri aklımdan geçirip dua ediyorum sanaKızlaar dualarınıza talibimyarın 14:45de transferim var, size hayırlı cumalar bana da hayırlı transferler, inşallah sağlıkla kucağıma alacağım bir bebe gelir karnıma
@Umut_bebek
UkaderU
kofi
PlutonMerkez @Nosking
serrabk
mlshope @Bade_badee G Gnc42 @tek08
Ssevincli @cennetimgel ve kartanesii
Hadi hayırlı olsun canım nasıl geçti transferin iyi misin aldın geldin kuzuyuİşlem tamam canım kofimhayırlı olur inşallah, Allah razı olsun canımm
![]()
Kiz Allah seni ne olucak sal gitsin rahat yapValla bişey anlamadım ki, sizi içeri alalım dediler kocamandan bi öpücük bile alamadımidrara fena sıkışmışım şimdi yapmakta zorlanıyorum, hafif ıkınarak yapıyorum, inşallah bişey olmaz bebişe
![]()
Bakalım nolucakValla senin çoğul olduğunu düşünüyorum gerçi betamız çok yakın ama bana çift transfer edildi en fazla ikiz olur benimkiama sana 3 adet verilmiş belki üçüzün olur ben seni 2 veya 3 olarak tahmin ediyorum
![]()