• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Şartları zorladik geldik ta megakente daha ne yapayim demi😉uçaklar kaçtı son gün birde otelciliden kazık yedik ne stresler ne stresler🤨ya belli etmemeye calisoyor ama ben bugün fazla umutlanma diyince patlama yaşadı adam kız daha teste erken degilmi zaten zor duruyorum gazlama beni🥺
5. Gün embriyosu değil miydi? Yarın transfer hariç 8. Günün. Varsa bişeyler çıkar inşaallah. Sen de adamı zorla patlatmışsın yani 😑

Bir tutku oldu bize avokado 🥑
Sevmeyenler utansın 😂😂
869620B9-0683-4914-9588-988CBD98B7A3.jpeg

Geç olmamışki günün daha erken bak o yerleşme olabilir testin. Var mı acaba istersen Bi yap gerçi şuan daha çok erken 3. Gün embriyo için 8. Gün erken canım. Yerleşme kanaması zaten 5. Gün embriyoların da 8. Günde 6. 8. Gün değişiyor
Hic korkma bende 10gunde oldu pembe akinti. Kan sulandiriciyi kes dediler. Ve disinon adli igne yaptir dediler. 3gun.

Ayyy çok güzel maşallah 😍😍 benim de 12. Gün değerim 730 hep düşünüyorum çoğul gebelik olabilir mi diye. Size kaç embriyo transfer edilmişti
Bana arkadaşlarım ikiz geliyo diyor. Artışın ikiqatda fazoa artmasına göre. Ama bilmiyorum. Önemli olan sağlıklı olsun. Bende 3embrio transferi yapıldi. Ben Azerbaycanda yaşıyorum. Burda izinli . İkisi blast iyi kalite dediler. Biri geriden gelen ama artımı iyi olan orta kalite embriyo dediler.

İlk değeriniz kaçdı? Kaçıncı gündü
Ben ilk 12. Günde baktırdım 730 çıktı ikinci kanı da yarın vericem 14. Gün yani. Aslında hiç belli olmuyor 12. Gün 300 le başlayıp ikiz gebe olanları duydum. Hatta üçüz olanı da duydum size 3 transfer edilmiş üçü de tutmuş olabilir. Çoğul gebelik gibi görünüyor sizin bana da öyle dendi ama yine de bilmiyorum bazen artış iki katı ilerleyebiliyormuş. Benim de 5. Gün iyi kalite embriyolardı

5. Gün embriyosu değil miydi? Yarın transfer hariç 8. Günün. Varsa bişeyler çıkar inşaallah. Sen de adamı zorla patlatmışsın yani 😑
Evet 5.gun canım geçen hafta cuma 17.05te olmuştum transfer yarın 8.gun alacağım bı test birazdan eczaneden bende varsa çıkar diye ümit ediyorum😁

Ben ilk 12. Günde baktırdım 730 çıktı ikinci kanı da yarın vericem 14. Gün yani. Aslında hiç belli olmuyor 12. Gün 300 le başlayıp ikiz gebe olanları duydum. Hatta üçüz olanı da duydum size 3 transfer edilmiş üçü de tutmuş olabilir. Çoğul gebelik gibi görünüyor sizin bana da öyle dendi ama yine de bilmiyorum bazen artış iki katı ilerleyebiliyormuş. Benim de 5. Gün iyi kalite embriyolardı
5şubat kese görmeye gidicem🥰

Back