- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 128
- 34
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #14.041
He kız sana yazacaktımBanamı yazacaktin kız![]()
![Beaming face with smiling eyes :grin: 😁](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f601.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He kız sana yazacaktımBanamı yazacaktin kız![]()
Ay hadi bakalım az kalmış hayırlısıyla gör inşallah keseyi veya keseleri5şubat kese görmeye gidicem![]()
İnsAllah çıkıcakEvet 5.gun canım geçen hafta cuma 17.05te olmuştum transfer yarın 8.gun alacağım bı test birazdan eczaneden bende varsa çıkar diye ümit ediyorum![]()
İnsAllah sende keseleri görürsünAy hadi bakalım az kalmış hayırlısıyla gör inşallah keseyi veya keseleribeni de 1 haftaya gibi çağıracakmış 14. Günkü kanı görüp
![]()
Seninle aynı gün transfer olmuşuz galiba 16 ocak da oldum bendeİnsAllah sende keseleri görürsün![]()
Şimdi kadın doğuma gelmiştim ilaç yazdırmaya yarın 8.gun yapaymi dedim çok erken boşuna üzülürsün gününü bekle dedi kafam karistiHe kız sana yazacaktımnaptın nasılsın test düşünüyor musun
E demekki düzelmeyen birşeyler varmış buda düşükle sonuçlandı ay canım ya çok iyi anlıyorum neyse biraz dinlenin tekrar d neme gücü versin rabbimAlınmadı biyopsi genetik olmayacak diye ortada sıkıntı kalmadı embriyo 5.güne de gidiyor yumurta yada sper kalitesinde de sıkıntın olmadığı için önceki düşüğüde ameliyat la düzelttik demeye getirdi işte ne bilim herşey nasip Amin inşaAllah ellerine düştükmü yapacaklarını yapıyorlar
Hadi hayırlısı arkadaşım inşallah vardırEvet 5.gun canım geçen hafta cuma 17.05te olmuştum transfer yarın 8.gun alacağım bı test birazdan eczaneden bende varsa çıkar diye ümit ediyorum![]()
Ahahah ben bi ara salacagim sandım el degmiyordu kasıklarıma hadi bakalım kolay geleHazırım canım inşallahheyecan var biraz, sıkışık gel dediler heyecandan unutup unutup tuvalete gidiyorum
su içmeye başladım şimdiden
Bebeğim hayırlı olsun bu arada, sağlıkla devam etsin. Daha 25 sayfam var oku oku bitmiyor. Benim pırpır her şeyi yiyiyor maşallahı var. Peynirli canım.ben çökelek kullanıyorum kızarmış ekmeğin üzerine müthiş oluyor. Daha kan sonucunu okumadım seninAy maşallah benim de kuşum var ben de yedirim onaçiftleşmşyorlar
avokadoya peynir mi kattın sen tadı nasıl oldu
Az da olsa belki çıkar ama içinden nasıl geliyorsa öyle yap bazılarının 10. Günde çıkmayıp 12. Günde çıkıyormuşŞimdi kadın doğuma gelmiştim ilaç yazdırmaya yarın 8.gun yapaymi dedim çok erken boşuna üzülürsün gününü bekle dedi kafam karisti
Allah razı olsun sağolasın canım aynen bazen topik birikiyor oku oku bitmiyorBebeğim hayırlı olsun bu arada, sağlıkla devam etsin. Daha 25 sayfam var oku oku bitmiyor. Benim pırpır her şeyi yiyiyor maşallahı var. Peynirli canım.ben çökelek kullanıyorum kızarmış ekmeğin üzerine müthiş oluyor. Daha kan sonucunu okumadım senindevam ediyorum hala.
Alemsin canım yaaaYarasın kuşunakız annemlerin de kuşları var, kuşlar ikinci kere yumurtlayıp yavruladılar bende daha tık yok
![]()
Amin inşaallah işlem tamam mı? Hadi hayırlısı olsun kuşcumAyy kofimm, Allah razı olsun canım beniminşallah sağlıkla doğsun hepimizin bebesi
![]()
Sabahın köründe yapma bak. Biraz geç kalk öyle yap olur mu? Transferin geç saatte olmuş. HeyecanlandımEvet 5.gun canım geçen hafta cuma 17.05te olmuştum transfer yarın 8.gun alacağım bı test birazdan eczaneden bende varsa çıkar diye ümit ediyorum![]()
Ne testi kizTest yapmıcam mı canooo![]()
Ayy degeriniz cok guzell masllah masallah sizlerede26aralik 361di. 28aralık 847.1di. masAllah günleriniz çook olsun![]()
Gozun aydin canim tebrik ederim ikizler geliyorKızlarrrrrrrrr 12. Günüm böyle beklemiyordum çok mutluyummmm Allah herkese yaşatsın fazlasıyla
[IMG alt="Nosking"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/980/980053.jpg?1599580355[/IMG] Noskingkofi
kofi