• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Alınmadı biyopsi genetik olmayacak diye ortada sıkıntı kalmadı embriyo 5.güne de gidiyor yumurta yada sper kalitesinde de sıkıntın olmadığı için önceki düşüğüde ameliyat la düzelttik demeye getirdi işte ne bilim herşey nasip Amin inşaAllah ellerine düştükmü yapacaklarını yapıyorlar
E demekki düzelmeyen birşeyler varmış buda düşükle sonuçlandı ay canım ya çok iyi anlıyorum neyse biraz dinlenin tekrar d neme gücü versin rabbim

Ay maşallah benim de kuşum var ben de yedirim ona 😁😁 çiftleşmşyorlar 😁 avokadoya peynir mi kattın sen tadı nasıl oldu
Bebeğim hayırlı olsun bu arada, sağlıkla devam etsin. Daha 25 sayfam var oku oku bitmiyor. Benim pırpır her şeyi yiyiyor maşallahı var. Peynirli canım.ben çökelek kullanıyorum kızarmış ekmeğin üzerine müthiş oluyor. Daha kan sonucunu okumadım senin🤣devam ediyorum hala.

Şimdi kadın doğuma gelmiştim ilaç yazdırmaya yarın 8.gun yapaymi dedim çok erken boşuna üzülürsün gününü bekle dedi kafam karisti
Az da olsa belki çıkar ama içinden nasıl geliyorsa öyle yap bazılarının 10. Günde çıkmayıp 12. Günde çıkıyormuş

Bebeğim hayırlı olsun bu arada, sağlıkla devam etsin. Daha 25 sayfam var oku oku bitmiyor. Benim pırpır her şeyi yiyiyor maşallahı var. Peynirli canım.ben çökelek kullanıyorum kızarmış ekmeğin üzerine müthiş oluyor. Daha kan sonucunu okumadım senin🤣devam ediyorum hala.
Allah razı olsun sağolasın canım aynen bazen topik birikiyor oku oku bitmiyor 🤩 açoy maşallah ona ya yesin tabi bende öyle deniyim çok güzel görünüyor 😁 seni uğraştırmıyım benim betam 12. Gün 730 çıktı. Yarın 14. Gün tekrar bakılacak kana

Back