• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Test günün yaklaştı. Belki tedirginlikten öyle hissediyorsundur. Test yapsana bu kadar canını sıkacağına 😊
Ya iste esim yemin ettirrdi bu swfer gununde ogrenez diye ama sanirim yarin gidicez hastaneye test yaptirmaya ahh bi gorsem pozitif baska bisi istemiyorummm😔😔

Kızlar bugün 10. Günüm dayanamadım test yaptım negatif çıktı :((( çok üzgünüm 2 gün sonra kan vericem. Değişiklik olur mu acaba yansımamış olabilir daha idrara 2 tane 3. Gün embriyosuydu:(((
Canım kanda kesin sonuç çıkar, hemen ümitsizliğe kapılma, 3. Gün embriyosu bi de. Yani şöyle düşün 5. Gün embriyosu konsa bugün 8. Günün olacaktı daha

Havalara girmiştim doktorum sadece jel ve folik asit verdi diye, şimdi mesaj attılar prolutex iğne başlayabilirsiniz diye, canım göbüşüm☹️
Kızlar bu arada ben progesterona başladığımdan beri belirtiye dikkat ediyorum, kasık batması başladı, su gibi akıntı da başladı, demek ki bunları belirtiden saymayacam transferden sonra da🤔

Amiin inşAllah.🤲 5.gün embriyosu 2 taneydi. Bygün 7.günüm. normalde 10.gün yapacaktım ama idrarda pozitif görünce bugün verdimm 74.88 çıktıı çok şüküğr 🤲
Maşallah Allah tamamına erdirsin inşaallah ♥️🤲

Kizlaereee 142 ciktiiii hamileyimmmmmmmmmmm allahimmmmm
Vayyyyy süper haber birde boşuna bekliyecektinn bak iyikide gittin sürpriz oldu ay inşallah rabbim banafa nasip eder 😭😭😭

Kizlaereee 142 ciktiiii hamileyimmmmmmmmmmm allahimmmmm
Kuzummmmmm hayırlı olsun tebrik ederimmmmmmm ben sana hep olumlu düşünüyordum demiştim bak işte hadi gözün aydın sağlıkla ilerler kat ve kat artar inşallah betan 🤩🤣❣️🥰🙏🏻

Back