- Emoji Skoru
- 8.009
- Puanlar
- 128
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #13.821
Evet canım test günümAynen binsukurki caresiz degilizz
Bu arada twst gunundu dimi senin bugunnn![]()
![Star-struck :star_struck: 🤩](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f929.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım test günümAynen binsukurki caresiz degilizz
Bu arada twst gunundu dimi senin bugunnn![]()
Ayy hdii hayirli haberlerr insallahhhhEvet canım test günümakşamüzeri gibi gidicem eşimi bekliyorum
Ya iste esim yemin ettirrdi bu swfer gununde ogrenez diye ama sanirim yarin gidicez hastaneye test yaptirmaya ahh bi gorsem pozitif baska bisi istemiyorummmTest günün yaklaştı. Belki tedirginlikten öyle hissediyorsundur. Test yapsana bu kadar canını sıkacağına![]()
Canım kanda kesin sonuç çıkar, hemen ümitsizliğe kapılma, 3. Gün embriyosu bi de. Yani şöyle düşün 5. Gün embriyosu konsa bugün 8. Günün olacaktı dahaKızlar bugün 10. Günüm dayanamadım test yaptım negatif çıktı(( çok üzgünüm 2 gün sonra kan vericem. Değişiklik olur mu acaba yansımamış olabilir daha idrara 2 tane 3. Gün embriyosuydu
((
İnşallah hamilesindir, inşallah hamilesindir, inşallah hamilesindirKizlae esim dayanamadi 10.gunum kan testi vermeye gidiyoruz dua edin bize allah askina
Hayırlısıyla görürsün inşaallahYa iste esim yemin ettirrdi bu swfer gununde ogrenez diye ama sanirim yarin gidicez hastaneye test yaptirmaya ahh bi gorsem pozitif baska bisi istemiyorummm![]()
Maşallah Allah tamamına erdirsin inşaallahAmiin inşAllah.5.gün embriyosu 2 taneydi. Bygün 7.günüm. normalde 10.gün yapacaktım ama idrarda pozitif görünce bugün verdimm 74.88 çıktıı çok şüküğr
![]()
Ayyyy insalllah insallahhhhh aminn aminnn canim benim allah razi olsun verdik simdi sonucu bekliyozz isteeİnşallah hamilesindir, inşallah hamilesindir, inşallah hamilesindir![]()
Çok heyecanlı inşallah güzel sonuçlar alırsınızAyyyy insalllah insallahhhhh aminn aminnn canim benim allah razi olsun verdik simdi sonucu bekliyozz istee![]()
Ay insallah kardes insallahhhÇok heyecanlı inşallah güzel sonuçlar alırsınız![]()
Ay hadi güzelim ya inşallah olmuştur rabbim yüzümüze baksınKizlae esim dayanamadi 10.gunum kan testi vermeye gidiyoruz dua edin bize allah askina
Yaaaaa süpersnn o kadar sevindim ki çok mutlu oldumKizlaereee 142 ciktiiii hamileyimmmmmmmmmmm allahimmmmm
Yaaaaa o kadar çok sevindim ki Allahım tamamını nasip etsin sağlıkla al kucağına inşallahKizlaereee 142 ciktiiii hamileyimmmmmmmmmmm allahimmmmm
Vayyyyy süper haber birde boşuna bekliyecektinn bak iyikide gittin sürpriz oldu ay inşallah rabbim banafa nasip ederKizlaereee 142 ciktiiii hamileyimmmmmmmmmmm allahimmmmm
Amin canım inşAllaahMaşallah Allah tamamına erdirsin inşaallah![]()
Kuzummmmmm hayırlı olsun tebrik ederimmmmmmm ben sana hep olumlu düşünüyordum demiştim bak işte hadi gözün aydın sağlıkla ilerler kat ve kat artar inşallah betanKizlaereee 142 ciktiiii hamileyimmmmmmmmmmm allahimmmmm
Yaaaaa süpersnn o kadar sevindim ki çok mutlu oldum![]()