- Emoji Skoru
- 8.009
- Puanlar
- 128
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #13.861
Ben yeni geldim eve yeni 730 çıktı sonucum benden de pozitif haberiBu arada senin sonuxun ney kiz sen ne alemdesinnn![]()
![Folded hands: light skin tone :pray_tone1: 🙏🏻](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f64f-1f3fb.png)
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yeni geldim eve yeni 730 çıktı sonucum benden de pozitif haberiBu arada senin sonuxun ney kiz sen ne alemdesinnn![]()
Harikaaaaa çok sevindim senin adına canimmBen yeni geldim eve yeni 730 çıktı sonucum benden de pozitif haberi![]()
Ay sonradan Bi kere daha paylaştım yazmamışım 730 çıktı kofim 730Kaç çıktığını da yazaydın ya yavrumamaaaan kaçsa kaç. Bu kadar coştuğuna göre olmuş bu iş kaderim
Allah tamamına erdirsin inşaallah
![]()
Allah razı olsunOooo ne diyorsuuuuun şahaneçok sevindim canım çok güzel çıkmış değerin. Sabrının mükafatını aldın inşaallah
![]()
Allah razı olsun çok teşekkür ederimHarikaaaaa çok sevindim senin adına canimmeee ne dedi doktor kontrol ne zaman bidaha
Canim ben de bu ay negatif aldim. Sen ilaclari biraktiktan ne kadar sonra adet oldun acaba? Ilaclari birakali 4 gun oldu hala adeti bekliyorum ben.aynı hataya ben de düştüm 2 kere aynı yerde yaptım transferimi sonuç tabiki negatif
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah çifte mutluluk yaşat umudumu kaybetmeyim bende çift olma ihtimali yeniden yeşersin içimde ,Allah razı olsun çok teşekkür ederim14. Gün yani 2 gün sonra tekrar test istedi ona göre söyleyecekmiş günü
![]()
Fıstık gibi fıstıkAy sonradan Bi kere daha paylaştım yazmamışım 730 çıktı kofim 730![]()
Allah gönlüne göre versin kaderim rüyan gibi çıkar inşaallahAllah razı olsunçok mutluyum 2 gün önce rüyamda eşim bana 2 adet gül almıştı biri kırmızı gül biri pembe gül buna yormuştum inşallah ikisi de benimledir
![]()
Allah senden de senin gibi dua edenlerden de razı olsunAllah'ım dualarım kabul oldu![]()
Amin canım benimHadi hayırlı haberlerle gel inşallah çifte mutluluk yaşat umudumu kaybetmeyim bende çift olma ihtimali yeniden yeşersin içimde ,![]()
700lü çıkacak demiştim sana, hadi darısı doğumlarına olsun inşallah kuzucum çok sevindim çokAllah razı olsunçok mutluyum 2 gün önce rüyamda eşim bana 2 adet gül almıştı biri kırmızı gül biri pembe gül buna yormuştum inşallah ikisi de benimledir
![]()
Benimde vardi ama 3 katina ciktiKarnınızın şişliği muhtemelen ilaçların etkisindendir , yumurtalıklar hala uyarılmaya devam ediyor , bende de şişlik vardı doktorum yumurtalıkların hala çok büyük demişti ,bende 9. haftadayım benim sabahları karnım düz ama akşam şiş :) gerçi benim normal hayatımda da hep göbeğim vardı :)
Gözün aydın olsun Allahım sağlıkla kavuştursun sizi birbirinize çok ama çok sevindim bugün buraya 5 kere baktım senin sonucun için çok mutlu oldumBen yeni geldim eve yeni 730 çıktı sonucum benden de pozitif haberi![]()
İnşallh kofimAllah gönlüne göre versin kaderim rüyan gibi çıkar inşaallahdr'a haber verdin mi? Kan istememiştir başka herhalde?