• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Kızlarrrrrrrrr 12. Günüm böyle beklemiyordum çok mutluyummmm Allah herkese yaşatsın fazlasıyla 😍😍🙏🏻🙏🏻
Nosking Nosking kofi kofi
Kaç çıktığını da yazaydın ya yavrum 😅 amaaaan kaçsa kaç. Bu kadar coştuğuna göre olmuş bu iş kaderim 🤩🤩🤩🤩 Allah tamamına erdirsin inşaallah ♥️🤲

Oooo ne diyorsuuuuun şahane 🤩🤩🤩 çok sevindim canım çok güzel çıkmış değerin. Sabrının mükafatını aldın inşaallah 😎
Allah razı olsun🙏🏻😍 çok mutluyum 2 gün önce rüyamda eşim bana 2 adet gül almıştı biri kırmızı gül biri pembe gül buna yormuştum inşallah ikisi de benimledir 🙏🏻🙏🏻❣️😍

aynı hataya ben de düştüm 2 kere aynı yerde yaptım transferimi sonuç tabiki negatif
Canim ben de bu ay negatif aldim. Sen ilaclari biraktiktan ne kadar sonra adet oldun acaba? Ilaclari birakali 4 gun oldu hala adeti bekliyorum ben.
Bu arada 5. Gune daha cok sperm etkisiyle gidiyormus embriyolar sizin tup bebek yaptirma nedeniniz neydi acaba ? Ben ilk denemede tek 3. Gun embriyo transferi yaptirdim tutmustu ama 7 haftalikken dusuk oldu. Bu ikinci transfer 5. Gun blastocyst ti ama tutmadi maalesef. Son bir donmus kaldi bakalim nasip. Yurtdisindayim, doktorum israrla cift koymuyor tek le cift arasinda sadece %5lik bir avantaj oluyor ama ikiz hamilelikte cok komplikasyon cikiyor dedi.

Allah razı olsun çok teşekkür ederim 🙏🏻😍 14. Gün yani 2 gün sonra tekrar test istedi ona göre söyleyecekmiş günü 🥰
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah çifte mutluluk yaşat umudumu kaybetmeyim bende çift olma ihtimali yeniden yeşersin içimde ,😍❤️❤️

Allah razı olsun🙏🏻😍 çok mutluyum 2 gün önce rüyamda eşim bana 2 adet gül almıştı biri kırmızı gül biri pembe gül buna yormuştum inşallah ikisi de benimledir 🙏🏻🙏🏻❣️😍
Allah gönlüne göre versin kaderim rüyan gibi çıkar inşaallah ♥️🤩🤩🤩 dr'a haber verdin mi? Kan istememiştir başka herhalde?

700lü çıkacak demiştim sana, hadi darısı doğumlarına olsun inşallah kuzucum çok sevindim çok🥰🧿🍀🎉🎊 ikisi de seninle bence, sağlıkla gelsinler Allahım💕

Karnınızın şişliği muhtemelen ilaçların etkisindendir , yumurtalıklar hala uyarılmaya devam ediyor , bende de şişlik vardı doktorum yumurtalıkların hala çok büyük demişti ,bende 9. haftadayım benim sabahları karnım düz ama akşam şiş :) gerçi benim normal hayatımda da hep göbeğim vardı :)
Benimde vardi ama 3 katina cikti 🙈 korkuyo insan. Esim iyice sismeye basladin diyo 😡🤣🤣🤭

Ben yeni geldim eve yeni 730 çıktı sonucum benden de pozitif haberi 🙏🏻😍🥰
Gözün aydın olsun Allahım sağlıkla kavuştursun sizi birbirinize çok ama çok sevindim bugün buraya 5 kere baktım senin sonucun için çok mutlu oldum ☺️ Kıbrıs’a güzel bebişler geliyor çok şükür 🙏🏻🌸

Allah gönlüne göre versin kaderim rüyan gibi çıkar inşaallah ♥️🤩🤩🤩 dr'a haber verdin mi? Kan istememiştir başka herhalde?
İnşallh kofim 😍❣️🙏🏻 haber verdim 14. Günü kanı istedi çift embriyo olduğu için benim kaderim beta vermek 😁 diğerinde 5-6 kere vermiştim 😁

Back