- Emoji Skoru
- 77
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #13.841
Biz pazar günü kan tahlili vereceğiz doktorumuz öyle demişti zaten sen ne zmaan yapacaksın?Sen ne zaman yapscaksin test?varmı bir degisiklik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz pazar günü kan tahlili vereceğiz doktorumuz öyle demişti zaten sen ne zmaan yapacaksın?Sen ne zaman yapscaksin test?varmı bir degisiklik
Çarşamba benim test günü ama brnde pazar vereceğim zaten çıkar varsaBiz pazar günü kan tahlili vereceğiz doktorumuz öyle demişti zaten sen ne zmaan yapacaksın?
Allah tamamına erdirsinKizlaereee 142 ciktiiii hamileyimmmmmmmmmmm allahimmmmm
3. Gün embriyosu 2 kere transfer oldum canım idrarda neyse kanda da o çıkıyor ve 8-9 hücreli iyi kalite hep 2 şer transfer ama illaki istisnalar vardır.benimkiler olmsdı. Allah emeklerinin karşılıgını versin ve nacizane tavsiyem bu olmazsa kesinlikle diğer embriyolarının blastokist olması için iyi bi merkez laboratuvar seç ve embriyonu zorlasınlar çünkü 5. Gün embriyolarının her yönden çok avantajı var ben 3. Tedavimi oldum şimdi beklemedeyim çok pişmanım 2 kere aynı yanlışa aynı yerde düşüp yerimi değiştirmediğime12. Günde yap dedi hayırlısı artık
Allah kucagınıza almayı da nasip etsin çok sevindimKizlaereee 142 ciktiiii hamileyimmmmmmmmmmm allahimmmmm
aynı hataya ben de düştüm 2 kere aynı yerde yaptım transferimi sonuç tabiki negatif3. Gün embriyosu 2 kere transfer oldum canım idrarda neyse kanda da o çıkıyor ve 8-9 hücreli iyi kalite hep 2 şer transfer ama illaki istisnalar vardır.benimkiler olmsdı. Allah emeklerinin karşılıgını versin ve nacizane tavsiyem bu olmazsa kesinlikle diğer embriyolarının blastokist olması için iyi bi merkez laboratuvar seç ve embriyonu zorlasınlar çünkü 5. Gün embriyolarının her yönden çok avantajı var ben 3. Tedavimi oldum şimdi beklemedeyim çok pişmanım 2 kere aynı yanlışa aynı yerde düşüp yerimi değiştirmediğime
Gitmedin mi sen daha kan vermeye? Hadi bekliyoruz seni deKuzummmmmm hayırlı olsun tebrik ederimmmmmmm ben sana hep olumlu düşünüyordum demiştim bak işte hadi gözün aydın sağlıkla ilerler kat ve kat artar inşallah betan![]()
Hayırlısı olsun inşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKizlaereee 142 ciktiiii hamileyimmmmmmmmmmm allahimmmmm
Amin canim ❣❣Hayırlısı olsun inşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin![]()
5.gun embriyosu ve kaliteleride yanlis hatirlamiyorsam 4aa 4bb yada 4ab olmasi lazim canimAllah kucagınıza almayı da nasip etsin çok sevindimkaçıncı gün embriyosuydu kaliteleri nasıldı acaba
Hayırlı olsun canımKizlaereee 142 ciktiiii hamileyimmmmmmmmmmm allahimmmmm
Ayy canin venim cok tesekkur ederimm saolqainn❣❣Yaaaaa süpersnn o kadar sevindim ki çok mutlu oldum![]()
Ayyyy allah razi olsunn canimm benim cook tesekkur ederim yzerimden resmen bi yuk kalkti ya bin sukurr binnnn allahim hayirlisiylanda kucagimiza alallim bebislerimizii insalalhKuzummmmmm hayırlı olsun tebrik ederimmmmmmm ben sana hep olumlu düşünüyordum demiştim bak işte hadi gözün aydın sağlıkla ilerler kat ve kat artar inşallah betan![]()
Aminn canim aminnn kim isterse tez vakitte versin rabbim.insallahhhHayırlı olsun canımdarısı başımıza
Aminn aminnn allah rqzi olsunnHayırlısı olsun inşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin![]()
Bu arada senin sonuxun ney kiz sen ne alemdesinnnKuzummmmmm hayırlı olsun tebrik ederimmmmmmm ben sana hep olumlu düşünüyordum demiştim bak işte hadi gözün aydın sağlıkla ilerler kat ve kat artar inşallah betan![]()