• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

12. Günde yap dedi hayırlısı artık
3. Gün embriyosu 2 kere transfer oldum canım idrarda neyse kanda da o çıkıyor ve 8-9 hücreli iyi kalite hep 2 şer transfer ama illaki istisnalar vardır.benimkiler olmsdı. Allah emeklerinin karşılıgını versin ve nacizane tavsiyem bu olmazsa kesinlikle diğer embriyolarının blastokist olması için iyi bi merkez laboratuvar seç ve embriyonu zorlasınlar çünkü 5. Gün embriyolarının her yönden çok avantajı var ben 3. Tedavimi oldum şimdi beklemedeyim çok pişmanım 2 kere aynı yanlışa aynı yerde düşüp yerimi değiştirmediğime

3. Gün embriyosu 2 kere transfer oldum canım idrarda neyse kanda da o çıkıyor ve 8-9 hücreli iyi kalite hep 2 şer transfer ama illaki istisnalar vardır.benimkiler olmsdı. Allah emeklerinin karşılıgını versin ve nacizane tavsiyem bu olmazsa kesinlikle diğer embriyolarının blastokist olması için iyi bi merkez laboratuvar seç ve embriyonu zorlasınlar çünkü 5. Gün embriyolarının her yönden çok avantajı var ben 3. Tedavimi oldum şimdi beklemedeyim çok pişmanım 2 kere aynı yanlışa aynı yerde düşüp yerimi değiştirmediğime
aynı hataya ben de düştüm 2 kere aynı yerde yaptım transferimi sonuç tabiki negatif

Kuzummmmmm hayırlı olsun tebrik ederimmmmmmm ben sana hep olumlu düşünüyordum demiştim bak işte hadi gözün aydın sağlıkla ilerler kat ve kat artar inşallah betan 🤩🤣❣️🥰🙏🏻
Ayyyy allah razi olsunn canimm benim cook tesekkur ederim yzerimden resmen bi yuk kalkti ya bin sukurr binnnn allahim hayirlisiylanda kucagimiza alallim bebislerimizii insalalh🥰🥰🥰🙏🙏

Kızlarrrrrrrrr 12. Günüm böyle beklemiyordum çok mutluyummmm Allah herkese yaşatsın fazlasıyla 😍😍🙏🏻🙏🏻
Nosking Nosking Nosking Nosking kofi kofi kofi kofi

Eklentiler

• IMG_20210128_191831.jpg
    IMG_20210128_191831.jpg
    27,5 KB · Görüntüleme: 69
Back