• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Dün bi formda okudum progestan kullandığımız için yanıltıcı olabiliyor idrarda çıkıp kanda cikmayabiliyor birdaha yapmam idrar kan en garantisi yazmista ona aklım takildi sağol canım benim güzel haberlerini duymak dileğiyle inşallah bugün gidecem demi kan icin
Progestan etkilemiyor çatlama iğnesi etkiliyor onunda etkisi geçiyor sonradan. Bugğn kaçıncı günündü.
Aynen cnm bugün gidicem kana öğleden sonra gidicem

Benim bu transferde elimde patladi sanirim gecen seferde aynisi olmuatu belirtilerim azalmaya baslamisti simdide oyle neredeyse kayboldu cumartesi tes gunum bugun 9. Gunum btmek uzere ama cok dq ates basiyirum yuzume dogru son 3 4 gundur of moralimide bozmakda iatemiyorum ama bel agrimda hafifledi
Olumsuz düşünmeyin bende belirtisi azalanlardanım , göğüs acım bile bitmişti ama pozitif gördüm ben :)

Heyecanli anne adaylari basta heyecan zaman gectikcede stres oluyor insan. En son yine 1 hafta once kalp atisini duymustum. Hergun dusunuyorum acaba atiyomu diye. Doguma kadarrr yolu war sanirim bu dusuncelerin. Bide 9. Haftada karnim cok buyuk boyle giderse ben yerimden kalkamiycam 🙈🙄
Karnınızın şişliği muhtemelen ilaçların etkisindendir , yumurtalıklar hala uyarılmaya devam ediyor , bende de şişlik vardı doktorum yumurtalıkların hala çok büyük demişti ,bende 9. haftadayım benim sabahları karnım düz ama akşam şiş :) gerçi benim normal hayatımda da hep göbeğim vardı :)

Kızlar bugün 10. Günüm dayanamadım test yaptım negatif çıktı :((( çok üzgünüm 2 gün sonra kan vericem. Değişiklik olur mu acaba yansımamış olabilir daha idrara 2 tane 3. Gün embriyosuydu:(((

Hadi çiçeğim,hazır olduğunda senden de bekliyoruz çift çizgi fotosu🥰🧿🎉🎊🍀 zorlanacaksan yapma ama, ne zaman canın isterse o zaman yap canım🍀
İnşallah canım benim pazar gidecem hastaneye acaba o gunmu kan versem diyorum daha garanti sanki zaten test günüm Çarşamba pazarda çıkabilir sanırsam.😘😘💐💐

Kızlar bugün 10. Günüm dayanamadım test yaptım negatif çıktı :KK43:(( çok üzgünüm 2 gün sonra kan vericem. Değişiklik olur mu acaba yansımamış olabilir daha idrara 2 tane 3. Gün embriyosuydu:KK43:((
Canım ben 12.gun kanda öğrendim betami sonra 13.gun idrarda yaptım çok silik çıktı eğer önce yapsaydım uzulcektim moralim bozulcakti idrara karışma zamanı var bide yani en iyisi kan testi üzülme daha 2 günün var hem kan vermemişsin kan vermen lazım üzülmen icin

Kızlar bugün 10. Günüm dayanamadım test yaptım negatif çıktı :KK43:(( çok üzgünüm 2 gün sonra kan vericem. Değişiklik olur mu acaba yansımamış olabilir daha idrara 2 tane 3. Gün embriyosuydu:KK43:((

Amiin inşAllah.🤲 5.gün embriyosu 2 taneydi. Bygün 7.günüm. normalde 10.gün yapacaktım ama idrarda pozitif görünce bugün verdimm 74.88 çıktıı çok şüküğr 🤲
İdrarda ne zaman gordun pozitifi canım kaliteleri neydi?olan çıkıyor işte ne güzel sizin istediğiniz olmuş rabbim devamını getirsin Dr 10.gunmu yap dedi 12mi?varsa zaten çıktığı düşüncesindeyim

Amiin inşAllah.🤲 5.gün embriyosu 2 taneydi. Bygün 7.günüm. normalde 10.gün yapacaktım ama idrarda pozitif görünce bugün verdimm 74.88 çıktıı çok şüküğr 🤲
Çok sevindim arkadaşım sağlıkla kucağına al inşallah🤲🏻

Back