• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

İdrarda ne zaman gordun pozitifi canım kaliteleri neydi?olan çıkıyor işte ne güzel sizin istediğiniz olmuş rabbim devamını getirsin Dr 10.gunmu yap dedi 12mi?varsa zaten çıktığı düşüncesindeyim
Canım kalite bakımından 4aa denildiydi ama kaç hücreli bilmiyorum. Normalde 5.günü salı günü hafif çizgi gördüydüm. Dünde idrarı tekrarladım koyulaşınca bu sabah kan testi yaptım 7.güne göre doktorım çok iyi değer dedi bakalım öenmli olan sağlıklı şekilde artması. Üstteki 5.gündü alttakide dün ki canım

Eklentiler

• Screenshot_20210126-073928_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20210126-073928_WhatsApp.jpg
    23,2 KB · Görüntüleme: 35
Canım kalite bakımından 4aa denildiydi ama kaç hücreli bilmiyorum. Normalde 5.günü salı günü hafif çizgi gördüydüm. Dünde idrarı tekrarladım koyulaşınca bu sabah kan testi yaptım 7.güne göre doktorım çok iyi değer dedi bakalım öenmli olan sağlıklı şekilde artması. Üstteki 5.gündü alttakide dün ki canım
Anladım canım hayırlı uğurlu olsun Rabbim devamını nasip etsin 🙏

Canım ben 12.gun kanda öğrendim betami sonra 13.gun idrarda yaptım çok silik çıktı eğer önce yapsaydım uzulcektim moralim bozulcakti idrara karışma zamanı var bide yani en iyisi kan testi üzülme daha 2 günün var hem kan vermemişsin kan vermen lazım üzülmen icin
İnşallahh daha idrara geçmemiştir kanda çıkar ama nasip artık herseye hazırlıklıyız:((

Amiin inşAllah.🤲 5.gün embriyosu 2 taneydi. Bygün 7.günüm. normalde 10.gün yapacaktım ama idrarda pozitif görünce bugün verdimm 74.88 çıktıı çok şüküğr 🤲
Bence çok güzel değerin 7. Gün için bunun 2 katı katlanarak gittiğini düşünürsen zaten 11. Gün 290 nı buluyor mis gibi maşallah 🙏🏻 belki ikisi bile tutmuş olabilir

İnşallahh daha idrara geçmemiştir kanda çıkar ama nasip artık herseye hazırlıklıyız:KK43:(
Üzülme canım herşeyin hayırlısı olsun ne yaşabacaksa o geliyor başa. Hem belki de idrarda çıkmamıştır belki kan da vardır umudunu yitirme

İdrarda ne zaman gordun pozitifi canım kaliteleri neydi?olan çıkıyor işte ne güzel sizin istediğiniz olmuş rabbim devamını getirsin Dr 10.gunmu yap dedi 12mi?varsa zaten çıktığı düşüncesindeyim
12. Günde yap dedi hayırlısı artık

İnşallahh daha idrara geçmemiştir kanda çıkar ama nasip artık herseye hazırlıklıyız:KK43:(
Ben o kadar umutsuzdum ki anlatamam herkes oldu gözüyle bakarken ben etrafındakilerin hevesini kursaklarında birakiyodum ya olmadı olmamasına da hazırlayın kendinizi falan diye umutsuzluk kötü biliyorum ama üzülme strese sokma kendini lütfen hazırlıklı ol ama umutluda ol

• Beğen
Reactions: bbg
12. Günde yap dedi hayırlısı artık
Onu başka arkadaşa yazım canım yanlışlık oldu seninki negatif çıkmış bilemem tabi senide üzmek istemem ama azda olsa hayalet çizgide olsa ben çıkacağına inaniyorum malesef böylede bir gerçek var işte

• Beğen
Reactions: bbg
Belirti yaşatan hormonları ilaç olarak alıyorsun. Yani o hormonların kanında düşük olması imkansız. Vücudun fazla reaksiyon göstermiyor demek ki. Buna bakıp hamileyim, değilim demek seni üzer sadece. Cumartesi güzel haberlerle gelirsin inşaallah 🤲♥️
Ya aslinda soyle 9. Gune kadar okdar cook yukseklerde yasadimki simdi boyle olunca gecen seferde aynisi oldu dorukda yasadim sonra boyle vucudumdan hersey cekildi negagif sonuc alinca izte simdide korkuyorum nbln 😔

Olumsuz düşünmeyin bende belirtisi azalanlardanım , göğüs acım bile bitmişti ama pozitif gördüm ben :)
Aaaa bu iyi geldi simdi aradigim kan :))
Mesela ben acayip yasadim ates basmasi iste bel gogusler aman allahim ama 9. Gune girdim bugun 10. Gunum azaliyor resmen o yuzden cok korktumm gecen seferde boyle oldu aonra negatif oldu

😁Gideceğim canım benim sıfır belirti ile bugunude tamamladım umutsuzluğum cogaliyor
Canim valla benim belirtiler ohoo cosmustu simdi bugun 10.gunum valla cook hagif gogus uclarimda sizi var nerdeyse bitti ve son 2 gunum kaldi valla bende senin gibi dusunuyorum elimde patladi gibi😊😊

Canim valla benim belirtiler ohoo cosmustu simdi bugun 10.gunum valla cook hagif gogus uclarimda sizi var nerdeyse bitti ve son 2 gunum kaldi valla bende senin gibi dusunuyorum elimde patladi gibi😊😊
Yine sende bir belirti varmış kaybolan bende gram birşey yok hiç test yapmadınmı az bizimkide öyle sanki canım ya olursa mucize olacak sanki 😊

Yine sende bir belirti varmış kaybolan bende gram birşey yok hiç test yapmadınmı az bizimkide öyle sanki canım ya olursa mucize olacak sanki 😊
Yok yapmadim bu sefer esim yemin ettirdi 12. Gunde ogrencez diye oyzden yapamiyorum 😁
Valla ben bu sefer asiri umutlu olmustum cokda guzel gidiyodu ne olduysa 7 8 gunden sonra azaldi hersey
Vallahi mucize olucak dedigin gibi yav cok imkansiz geliyo bazen bana ya bu durum nblm 😊

Yok yapmadim bu sefer esim yemin ettirdi 12. Gunde ogrencez diye oyzden yapamiyorum 😁
Valla ben bu sefer asiri umutlu olmustum cokda guzel gidiyodu ne olduysa 7 8 gunden sonra azaldi hersey
Vallahi mucize olucak dedigin gibi yav cok imkansiz geliyo bazen bana ya bu durum nblm 😊
Ha o zaman mecbur bekliyeceksin nazende 0 belirtisi olup pozitifi görenler var ama ne bileyim çok karışık durum inşallah biz yaniliriz pozitif olalım diyorumda oda zor ister istemez stres mevcut

Ya aslinda soyle 9. Gune kadar okdar cook yukseklerde yasadimki simdi boyle olunca gecen seferde aynisi oldu dorukda yasadim sonra boyle vucudumdan hersey cekildi negagif sonuc alinca izte simdide korkuyorum nbln 😔
Test günün yaklaştı. Belki tedirginlikten öyle hissediyorsundur. Test yapsana bu kadar canını sıkacağına 😊

Back