• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Valla olmusuz 🙈 Da heyecanin yerini stres aldi artik gercekten gunler hic gecmek bilmiyor. Bugun progestani biraktim sukur. Ilaclar igneler bazen bayiyor. Zaten iri yapiliydim gobekde aldi basini gitti. Cok erken degilmi sence resmen koca bi gebe gobegi var 😔🤭😃
Ah o igneler ilaçlar valla benim hala igne yerlerim aciyo 🙈
Saglik olsun sonu güzel olsunda kullan sonuna kadar çok şükür progestani bırakmışsın darısı diğer ilaçların başına 🤭
Zaten varolan kilo olunca onun üstüne gebelikte olunca koca göbek olmaması mümkün değil 😍
Siz iyi olun alınan kilolar verilir inşallah kuzum ama dikkat et yinede beslenmene 🙈

Ah o igneler ilaçlar valla benim hala igne yerlerim aciyo 🙈
Saglik olsun sonu güzel olsunda kullan sonuna kadar çok şükür progestani bırakmışsın darısı diğer ilaçların başına 🤭
Zaten varolan kilo olunca onun üstüne gebelikte olunca koca göbek olmaması mümkün değil 😍
Siz iyi olun alınan kilolar verilir inşallah kuzum ama dikkat et yinede beslenmene 🙈
Aynen kuzum. Senin sonuclar ne zaman gelecek

Valla olmusuz 🙈 Da heyecanin yerini stres aldi artik gercekten gunler hic gecmek bilmiyor. Bugun progestani biraktim sukur. Ilaclar igneler bazen bayiyor. Zaten iri yapiliydim gobekde aldi basini gitti. Cok erken degilmi sence resmen koca bi gebe gobegi var 😔🤭😃
Allah daim etsin tadını çıkar,demek ki belli ediyor kendini küçük kuzu🥰🧿🎉🎊🍀 sağlıkla doğsun inşallah, bu arada umarım sigarayı bırakmışsındır canım💕

Allah daim etsin tadını çıkar,demek ki belli ediyor kendini küçük kuzu🥰🧿🎉🎊🍀 sağlıkla doğsun inşallah, bu arada umarım sigarayı bırakmışsındır canım💕
Progestan yanlis yazmisim 🙈 estrofem diycektim🤭🤣 Allah soyletti darisi progestana insallahhhhhhhhh 🤲🤣 Hepimiz saglikla alalim insallah. Bu sene cikmadan topikteki herkez anne olur dilerim Rabbimden 🤲🤲

Evet ya dogru belkide vucudum alisiyor dedigin gibi buda olabilir ayy vallahi cok stres yapiyorum yeminlen ama esimde kiziyor onla paylastim durumu sacmalama niye bu kadar takiyosun falan diye hos haklida aslinda nblm ya uzuluyorum vallahi boyle herywrim agrisin sizlasin gikim cikarsa yeteeki tutsun yani 😔
Belirti yaşatan hormonları ilaç olarak alıyorsun. Yani o hormonların kanında düşük olması imkansız. Vücudun fazla reaksiyon göstermiyor demek ki. Buna bakıp hamileyim, değilim demek seni üzer sadece. Cumartesi güzel haberlerle gelirsin inşaallah 🤲♥️

Benimde 🤭 daha yeni beta da öğrendik kese falan yok daha ama eşim gobusun çok çıktı bı anda diyo adam 12 gün görmeyince beni unuttu zaar 😂😂 transfer sonrası annemde kalmıştım geldiğinde kız bu gobus mu bebiş mi falan diye dalga geçiyordu şimdi iyice diyo gobus çıktı daha kese bile görmedik diye 😂

kız cocuk gıbıuım suan yaa valla bıde son 2 gunum kaldı ya bıde benı anlarsın cok ıyı.... suan boyle herseyın ustune tıtrıyorum elimde bı hayırlısıylan goreyım pozıtıf yazısını baskada bısey ıstemıyorum ya :)
dogru ılaclar zaten pkoluyuz herseyı en fazla yasıyoruz belkıd ebuda boyle 1 aydır kulanıuorum normallesmeyede baslamıstr nblm :)
Aynen cnm öyle. İnşallh göreceksin o yazıyı. Seni çok iyi anlıyorum sen olumsuz düşünme olursa zaten olacak sonuç her ne olursa olsun çaresiz değiliz 🙏🏻😊

Erken de al kaset de al, ilk idrarla yapınca daha net çıkar diyorlar. Hatta yine forumda okudum, biraz suya kanını damlatıp test çubuğuna onu damlatınca daha da net çıkıyormuş🤔
Alala o nasıl birseymis hiç duymadim 🤭aslında cesaretimde yok biliyormusun yapmaya

Erken gebelik testlerinden al canım markası farketmez 🥰
Tamam canım bugün aldirayim eşime yarinmi yapayimki yoksa pazarmi zaten pazar acile gideceğim yoksa direk kanmi versem diyorum idrarda pozitif görüp kanda görmeme gibi biolay oluyormu nadirde olsa?

Tamam canım bugün aldirayim eşime yarinmi yapayimki yoksa pazarmi zaten pazar acile gideceğim yoksa direk kanmi versem diyorum idrarda pozitif görüp kanda görmeme gibi biolay oluyormu nadirde olsa?
İçinden nasıl geliyorsa öyle yap nasıl daha rahat edeceksen 🙏🏻 idrarda çıkıp kanda çıkmama hiç duymadım idrarda çıkan şey kanda hayli hayli çıkar 😊

İçinden nasıl geliyorsa öyle yap nasıl daha rahat edeceksen 🙏🏻 idrarda çıkıp kanda çıkmama hiç duymadım idrarda çıkan şey kanda hayli hayli çıkar 😊
Dün bi formda okudum progestan kullandığımız için yanıltıcı olabiliyor idrarda çıkıp kanda cikmayabiliyor birdaha yapmam idrar kan en garantisi yazmista ona aklım takildi sağol canım benim güzel haberlerini duymak dileğiyle inşallah bugün gidecem demi kan icin

Back