• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

kızlar kızlaar bir şey sormak istiyorum transfere 4 gün falan kaldı bir sürü ilaç iğne kullanıyoruz malum.. ateşim yok ama yanaklarım al al geziyorum üşüyorum bugun hep❄️ lutinus vajinal tablet ile geldi sanki bana bu hal. sizlernde başına geldi mii??

Anladım canımm. Günden güne heyecan dorukta çok az kaldı çook. bekleyişlerimizin emeklerimizin sonu güzel olur inşallah💕
Ayy amin canım inşallah, valla ben de çok heyecanlıyım. İlaçların yan etkisi olmaz bana genelde, zaten bişey kullanmıyorum, crinone vajinal jel, folik asit ve estrofem. Coraspirin bile vermedi doktor, ama ben kullanıyorum transfere kadar da kullanacam☺️

Çok isterdim güzel haber vermeyi maalesef gebeliğim bugün sonlandi.
Keseyi gördük bebegi gördük ama kalp atışı maalesef yok 2,5 hafta geriden geldiğini sağlıklı olmadığını söyledi.
@Bade_badee @Zeyni 16 Karasbaby Karasbaby
Çok geçmiş olsun hakkımızda hayırlısı böyleymiş demekki Rabbim tez vakitte yerine doldursun inşaAllah

Merhabalar bende 22 ocakta 5. Gün embriyosu transfer oldum. Beni de ekler misiniz? Translokasyonum var genetik incelemeli tüp bebek yaptık. 7 kez doğal yolla gebelik ve kimyasal+dış gebeliğim var. İlk tüp bebek denememiz dualarınızı bekliyorum rabbim isteyen herkese versin inşallah🙏🏻

Merhabalar bende 22 ocakta 5. Gün embriyosu transfer oldum. Beni de ekler misiniz? Translokasyonum var genetik incelemeli tüp bebek yaptık. 7 kez doğal yolla gebelik ve kimyasal+dış gebeliğim var. İlk tüp bebek denememiz dualarınızı bekliyorum rabbim isteyen herkese versin inşallah🙏🏻
Kayıpların için üzüldüm canım,bu tedavinle Allah yerini doldursun inşallah🤗 teste gönderince kafan rahatlamıştır,sonucu da güzel olacak inşallah kaç embriyo gönderdiniz genetiğe

Çok isterdim güzel haber vermeyi maalesef gebeliğim bugün sonlandi.
Keseyi gördük bebegi gördük ama kalp atışı maalesef yok 2,5 hafta geriden geldiğini sağlıklı olmadığını söyledi.
@Bade_badee @Zeyni 16 Karasbaby Karasbaby
cok gecmis olsun Rabbim sabrini versin canim. benim de 2.tup bebek denemem pozitifti ama sonradan kaybettim. dr hamile kalman bile cok olumlu bir gelisme demisti... bu durumlarda bu tarz seyler moral acisindan cok ise yariyor. ins hersey guzel olacak sen inancini kaybetme yeter :KK200:

cok gecmis olsun Rabbim sabrini versin canim. benim de 2.tup bebek denemem pozitifti ama sonradan kaybettim. dr hamile kalman bile cok olumlu bir gelisme demisti... bu durumlarda bu tarz seyler moral acisindan cok ise yariyor. ins hersey guzel olacak sen inancini kaybetme yeter :KK200:
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim 💕
Rabbim isteyen herkese saglikla tekrar nasip etsin 🤲

Ayy insallah be insallah sen hamilesin artik ❣❣senin sezgilerr acikk dua et be benim icinde canim insallah bende hamileyimdir 🙏 bu arada basim cok donuyo benim bugun az uyudum belki ondandir diyemi valla deli gibi belirti ariyorun kedimden he🤣
Arama bende hiç yoktu 😂😂 ne leke ne belirti çift çizgi bile göremedim daha testte 2.cizgi silik her ne kadar beta görsem de çift yok daha 😂😂😂😂

Günaydın güzel anne adayları. Ben geçende yazmıştım 5.gün 2 tane embriyo transferi olmuştu diye. Kasık ağrılarım vardı. Bu sabah dayanamayıp test yaptım transfer gününü saymazsak 5.gün. resimde çizgi hafif çıkmş ama normalde daha pembe. Hamilemiyimdir sizce. Prodoctor marka test güvenilirmidir ?

Eklentiler

• Screenshot_20210126-073928_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20210126-073928_WhatsApp.jpg
    23,2 KB · Görüntüleme: 42
Hayır yok şu an bir farklılık. Ya sende?

Bir sorum olacak, Prolutex iğnesi kullananlar var mı? Ben bir haftadır kullanıyorum ve karnım iğne izleri ve morluklarla dolu şimdiden :KK43:
Malesef bendede hiç birşey yok belki daha etkendir diye avutuyoruz kendimi yanlış yere denkgeliyordur birde iğneyi dik açıyla vur ister istemez morluk oluyor

Hayır yok şu an bir farklılık. Ya sende?

Bir sorum olacak, Prolutex iğnesi kullananlar var mı? Ben bir haftadır kullanıyorum ve karnım iğne izleri ve morluklarla dolu şimdiden :KK43:
Ben de prolutex kullanıyorum. Kırmızı nokta gibi izler var hep bugün 10. Günümdeyim Bayadır kullanıyorum artık derime zor giriyo iğne 🙄

Günaydın güzel anne adayları. Ben geçende yazmıştım 5.gün 2 tane embriyo transferi olmuştu diye. Kasık ağrılarım vardı. Bu sabah dayanamayıp test yaptım transfer gününü saymazsak 5.gün. resimde çizgi hafif çıkmş ama normalde daha pembe. Hamilemiyimdir sizce. Prodoctor marka test güvenilirmidir ?
Hamilesin tabiki tebrik ederim 😍😍 5. Günde çıkmış çok güzel zaten erkenden yapmışsın 5. Günde çıkan daha da koyulaşır ben de 9. Günde yaptım sanırım testlerimiz aynı güvenilir test tabiki 😊

Back