• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

İnşallah kuzum ben daha göremedim çift çizgiyi sabah test yaptım 2.cizgi silikti 😂😂 iyiki daha önce yapmamisim yoksa moralim çok bozulur stres olurdum yarın tekrar test Alcam gorecem o çift çizgiyi hakkım o benim 😂😂😂😂
Tek embriyo muydu senin 😊 yaptığın varsa atabilir misin senşn betan belli ya şimdi kendime pay çıkarıcam ben 😁😁 ne de olsa sen kanı verdin zor kısmı atlattı maşallah 😍😍 dünden beri test yapıp duruyorumda bana fikir vermiş olucan 🙏🏻

Düşük ilacı kullandım ama evde kendim düşürdüm şükür kürtaj kelimesi bile tedirgin ediyor beni bugun kontrol de sıkıntı çıkmazsa bunu da atlatmış olucam Allahın izniyle
iyi bari kötünün iyisi olmuş senin adına . çok ağrın oldu mu canım düşerken

Hayır yok şu an bir farklılık. Ya sende?

Bir sorum olacak, Prolutex iğnesi kullananlar var mı? Ben bir haftadır kullanıyorum ve karnım iğne izleri ve morluklarla dolu şimdiden :KK43:
8. Haftadayım hala kullanıyorum. Elimde var diye bitr dedi doktor yoksa kesecekti 😒😅 morluğs çare olarka da iğne açısı önemli canım dik sok ve üst üste aynı yere yapma. Çıkartınca masaj yapma sadece bastır.

Öyle yapıyım yarın 2 teste birden denicem aynı markaları alıp 1 günde pek belli olmuyor sanırım koyuluk
Evet 2. Gün 2 katına çıkacak ya daha net belli olur. Benimkiler baya bekleyince daha da belli oluyordu ve kan değerim 9. Gün düşük çıkmıştı ona rağmen artık belli oldu kaset testte

Evet 2. Gün 2 katına çıkacak ya daha net belli olur. Benimkiler baya bekleyince daha da belli oluyordu ve kan değerim 9. Gün düşük çıkmıştı ona rağmen artık belli oldu kaset testte
Hadi ya ne güzel inşallah bende de koyulaşma olur yarın tekrar deniyim bakalım 🙏🏻😊

F flower00 iğneyi yapacağın zaman karnını elinle çok mu sıkıştırıyorsun acaba morluklar o yüzden olabilir . 1 hafta da bu kadar etkilememesi gerekiyor

Tek embriyo muydu senin 😊 yaptığın varsa atabilir misin senşn betan belli ya şimdi kendime pay çıkarıcam ben 😁😁 ne de olsa sen kanı verdin zor kısmı atlattı maşallah 😍😍 dünden beri test yapıp duruyorumda bana fikir vermiş olucan 🙏🏻
Çift ti canım 3.gun embriyosu çöpe attım kız valla sabah net değil 2 çizgide diye 😂 ama biri tam net hani negatif çizgisi öbür çizgi de tam koyu değildi çok açık renkteydi 😂😂

Çift ti canım 3.gun embriyosu çöpe attım kız valla sabah net değil 2 çizgide diye 😂 ama biri tam net hani negatif çizgisi öbür çizgi de tam koyu değildi çok açık renkteydi 😂😂
Hadi inşallah ikisi de seninledir 🙏🏻🥰 benimde açık renk çıkıyor kana gidicem 2 gün sonra artık ortaya çıkar 🤩

Hadi inşallah ikisi de seninledir 🙏🏻🥰 benimde açık renk çıkıyor kana gidicem 2 gün sonra artık ortaya çıkar 🤩
İnşallah canimm bır de olsa 2 de olsa sağlıklı sıhhatli ilerlesin de şu beta geçmek bilmez şimdi biliyorum ama sakin ol hiç strese girme 😊 bizi bizden başkası anlayamaz annelere falan anlatıyorum aman bizim zamanımızda beta mi vardı artış mi vardı ne değişik işler diyolar panik yapmayın siz kan veren muayene olan benim 9 ay sonra görüşelim sizinle diyorum 😂😂

iyi bari kötünün iyisi olmuş senin adına . çok ağrın oldu mu canım düşerken
İlacın etkileri titreme falan yaptı ilk 3 gün ciddi agrı vardı ağrı kesici içtim kanamamı kesince onuda bıraktım diğerine göre iyiydim şükür insanın canı yanıyor elbet ama bebeğin düşmesi daha çok üzüyor

Hayır yok şu an bir farklılık. Ya sende?

Bir sorum olacak, Prolutex iğnesi kullananlar var mı? Ben bir haftadır kullanıyorum ve karnım iğne izleri ve morluklarla dolu şimdiden :KK43:
Ben kullanıyorum sabah akşam morluklar olmadı arada yeşerdi geçti ki cildim hassastır , vuruş şekli dik olunca sorun olmadı ama bazen hemşireler yatay vurunca hep yeşerdi ve canım acıdı.

İnşallah canimm bır de olsa 2 de olsa sağlıklı sıhhatli ilerlesin de şu beta geçmek bilmez şimdi biliyorum ama sakin ol hiç strese girme 😊 bizi bizden başkası anlayamaz annelere falan anlatıyorum aman bizim zamanımızda beta mi vardı artış mi vardı ne değişik işler diyolar panik yapmayın siz kan veren muayene olan benim 9 ay sonra görüşelim sizinle diyorum 😂😂
Aynen ya valla bende ilkinde demiştim betam şu ama 2 kat artmadı demiştim ne ilgisi var çıkmış işte kanda diyorlardı 🤣🤣

Uyusmazliginiz var ise mutlaka vurdur dokotra basa basa soyle
Söyledim zaten gebelik varken kan testi yapıp baktı sıkıntı yok demişti ama düşük olunca vurdurmak gerekiyormuş 2. Düşük oldu artık aklıma takılıyor kontrole gelince vuralım demişti vazgeçmemiştir umarım 😁

Back