• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Canim benim Amin Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah 🤲
Sen nasılsın düşük tamamen gerçekleştimi
Amin inşaAllah kanama devam ediyor bugun kontrol var umarım parça falan kalmamıştır biran önce ailemin yanına gitmek istiyorum

Kizlar ben 6. ve 8. gunde negatif gormustum, dun 10. gunde 2 test yaptim asiri soluk bir ikinci cizgi belirdi yine de cok umit baglamamistim tabii bugun kan verdim 11. gun ve sonuc negatif. Bu ikinci denemeydi geriye son bir donmus embriyo kaldi simdi bu 3. seferde napayim hic bilemiyorum.
Allah sabırlar versin ikisindede aynı yerdemi tedavi oldun

Günaydın güzel anne adayları. Ben geçende yazmıştım 5.gün 2 tane embriyo transferi olmuştu diye. Kasık ağrılarım vardı. Bu sabah dayanamayıp test yaptım transfer gününü saymazsak 5.gün. resimde çizgi hafif çıkmş ama normalde daha pembe. Hamilemiyimdir sizce. Prodoctor marka test güvenilirmidir ?
Hayırli olsun tatlım inşallah güzelce ilerler kasık ağrısı nasıldı tarif edebilir misin?

Sağdaki dünkü 9.gün
Soldaki bugün 10.gün acaba artış var mı diye yaptım normal kaset test yarın erken gebelikle denerim tekrar. Sizce Bi koyuluk oluşmuş mu kızlar ben aynı gördüm

Eklentiler

• inCollage_20210126_101510311.jpg
    inCollage_20210126_101510311.jpg
    134,4 KB · Görüntüleme: 62
Kayıpların için üzüldüm canım,bu tedavinle Allah yerini doldursun inşallah🤗 teste gönderince kafan rahatlamıştır,sonucu da güzel olacak inşallah kaç embriyo gönderdiniz genetiğe
Biz 14 tane gönderdik genetiğe 4 tane sağlıklı geldi. Düşük yapmaya o kadar alıştım ki korkuyorum pgt den gelmiş olsa bile. Allahım hayırlısını versn hepimize 🥰

Günaydın güzel anne adayları. Ben geçende yazmıştım 5.gün 2 tane embriyo transferi olmuştu diye. Kasık ağrılarım vardı. Bu sabah dayanamayıp test yaptım transfer gününü saymazsak 5.gün. resimde çizgi hafif çıkmş ama normalde daha pembe. Hamilemiyimdir sizce. Prodoctor marka test güvenilirmidir ?
Kesinlikle evet🥰 tebrik ederim sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun🙏🏻

Kizlar dusukten sonra kendimi topladim dondurulmus embriyo icin bugun kontrole geldim onay verirse subata sarkar buyuk ihtimal tek embriyom dua edin olurmu hamis anneler 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Ne kadar bekledin tatlım düşükten sonra hayırlısıyla kucağına al inşaAllah benimde tek embriyo kaldı Rabbim onlara can versin inşaAllah 😊

12 günde canimm yarın tekrarlayacagim transferimi yapan doktora gidip sesi çok iyiydi değer nasıl hocam diye sorduğumda inşallah sağlıkla ilerler 😊 darısı sana canım ❤️
İnşallah canım. Çok güzel değerin daha da artar umarım sağlıkla ilerler 🙏🏻😍 henüz beta veremedim ben idrar ile takip ediyorum 12. Günde vericem kısmetse

İnşallah canım. Çok güzel değerin daha da artar umarım sağlıkla ilerler 🙏🏻😍 henüz beta veremedim ben idrar ile takip ediyorum 12. Günde vericem kısmetse
İnşallah kuzum ben daha göremedim çift çizgiyi sabah test yaptım 2.cizgi silikti 😂😂 iyiki daha önce yapmamisim yoksa moralim çok bozulur stres olurdum yarın tekrar test Alcam gorecem o çift çizgiyi hakkım o benim 😂😂😂😂

Back